vx800 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witam,to co? Będzie to spotkanie 20.08?Nie wiem, czy się szykować ... mam straszną zajawkę na "doszkalanie" odkąd czytam sobie "Motocyklistę doskonałego" ;))) A do Wawy tylko 200km. PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 20!!!! 20!!! Akurat z turcjı wruce (z ktorej pısze teraz).Mam nadzıeje ze sıe uda 20!!!! Ps. Zapraszam do turcjı! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Po namyśle i weryfikacji planów rodzinnych Piotrka Gadaja (żona ;) ), a także po rozpatrzeniu sugestii podsuwanych w postach powyżej, postanowiłem niedemokratycznie:IMPREZĘ PRZEKŁADAMY NA 17 WRZEŚNIA - SOBOTA. Warunki, zasady, zwyczaje i program - bez zmian. Dziękuję za zainteresowanie tematem. Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 jeszcze lepiej. Super. PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ha!! Trudno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No to co? Będę i tyle, co tu dodać. Termin ustalny, trzeba się szykować :-) Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 IMPREZĘ PRZEKŁADAMY NA 17 WRZEŚNIA - SOBOTA. A jak z godzinami? Na którą. Może nie na dziewiątą - trochę za wcześnie ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A jak z godzinami? Na którą. Może nie na dziewiątą - trochę za wcześnie nie gadaj, że zawitasz ..... ?? chyba kawałek masz do 100licy, czy aby ta twoja yamaszka uradzi - taki kawał drogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A jak z godzinami? Na którą. Może nie na dziewiątą - trochę za wcześnie nie gadaj, że zawitasz ..... ?? chyba kawałek masz do 100licy, czy aby ta twoja yamaszka uradzi - taki kawał drogi/Do wawki ma 205 km do mostu Grota - w poniedzialek wracalem z Jakubowa przez Piecki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szybka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Pomysł mi się bardzo podoba.Jak dam radę to będę .Parę dni po tym jadę do Brna na motogp,małe szkolenie się przyda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 czy jest możliwość przeniesienia szkółki o 70km od Wawki ? w 3 weekend września corocznie odbywa się Święto Kwiatów Owoców i Warzyw nie ma jeszcze planu imprez ale jak tylko coś się ukaże to zamieszczę na forum można by zrobić ładną paradę na otwarcie święta, później szkolenie, a po szkoleniu czas na zabawę zjeżdżają różne kapele (rock, pop itp ale bez wiejskiej muzyki)wybory miss, kabarety, bungee, pokaz sztucznych ogni i laserów i wiele innychoczywiście beer-paliwo co krok, zagrycha też pierwsza klasa, a na ulicy pełno stoisk z owocami, warzywami no i kwiatki co by po imprezce do domu przywieźć :)w zeszłym roku były też zawody boksu tajskiego prośba do Tomka by zastanowił się czy pomysł ma szansę wypalićjeśli nie to jest też możliwość by po kursie w wawie podbić do skierniewic pozdrawiam wszystkich i czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jestem OBECNY :) ;) 17 września na Bemowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Melduję się 17 września na Bemowie (na wszelki wypadek, nauczony doświadczeniem, wezmę zapasowe klamki :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A jak z godzinami? Na którą. Może nie na dziewiątą - trochę za wcześnie nie gadaj, że zawitasz ..... ?? chyba kawałek masz do 100licy, czy aby ta twoja yamaszka uradzi - taki kawał drogi/ Nie wiem jeszcze. Możę. Trochę daleko :) . Yamaha powinna dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ja też bede dziewczeta i chopy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi