tomason2 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Z racji, ze zajebiscie podoba mi sie ten motocykl chciałbym ujzec go w jednosladzie, bo chyba nigdy nie było Suzuki Hayabusy w jednośladzie. Może ktoś z forumowiczów posiadających hayabuse wystąpi przed kamerką ?Ryży Koń mówił, ze jak ktoś chce to może, wystarczy zgłosić sie do niego lub do Pawła. P.S. Chyba nie tylko ja chciałby zobaczyc buse w jednosladzie ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A mi sie hayabusa nie podoba :) Gustuje bardzie w R1, GSXR i ZX-12R. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A mi sie hayabusa nie podoba Gustuje bardzie w GSXR 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 oj tam m16 czepiasz sie :) pewnie mu chodzilo ze woli jakas K3 czy cos :?: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxkls Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A ja mam hayabuse i mi sie podoba, podoba mi sie R1, GSXR a ZX12 nie. :!: :?: TAKIE DZIECINNE GADANIE :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 haya jest brzydka a testy w jednowsladzie sa beznadziejne!!! Zamiast gadac mogliiby pojezdzic a nie pokazywac jak moto pokonuje jeden zakret z predkoscia 20-30km/h. Na poczatku byl taki koles w czarnych wlosach (ale nie ten co teraz) i on pokazywal jak moto przyspiesza, hamuje i jak idzie na kolo a teraz??!! Pokaza haye ale jak stoi w miejscu. Powinny byc testy do 100, 200, hamowanie ze 100, 200, elstycznosc od 60, jak pokonuje zakrety itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Powinny byc testy do 100, 200, hamowanie ze 100, 200, elstycznosc od 60, jak pokonuje zakrety itp dokladnie ... tez mysle ze jednoslad powinien bardziej sie skupiac na tym jak sie jezdzi na moto a niejak ono wyglada (chyba ze pokazuja jakies niskopodlogowe czoperki :) )...niewidzialem co prawda tego poprzedniego kolesia co testowal motocykle ale czegos takiego brakuje jednosladowi. pozdro. sargon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxkls Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Czy cos jest ladne czy brzydkie to juz rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Racja brakuje mi tego również w "jednośladzie"- więcej sporotowych, lecz nie zapominajmy że użytkowników choperów jest po w polsce więcej i chyba dużej żyją :) . A ten koleś co prowadzi teraz program to chyba częściej farbuje włosy niż modelka na pokazach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 swoja droga to gdzie jest ten mlody koles ktory lubi plastiki i enduro?? Przeciez byl lepsze od obecnego nudziarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mówisz o białym buciku? Swego czasu wszyscy na niego psioczyli ale jak dali na jego miejsce jeszcze gorszego jełopa to wszyscy za nim zatęsknili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 i tak najlepszy byl Dziawer :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Polak zawsze niezadowolony .. Taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 busa to moje marzenie :oops: wiec ucieszlbym sie jakbym ja zobaczyl w polskim programie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Bo teraz prowadzacy potrafi jezdzic tylko czoperami... byl dziawer nie pasilo... ten drugi nie pasi... teraz ten indianin tez nie pasi... ludzie zastanowcie sie albo dajcie kogos lepszego ( i tak bedzie krytyka :/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi