Myszka Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Gredo kup se skuter bedziesz mial jeden dlugi bieg i przestan fanzolić' date=' bo jak czttam to co napisales Moc - z 2 strony gdybys nie jechał 50 a 80 to zdążyłbys przejechac przed tą babą owe skrzyżowanie to mysle że mam z przedszkolakiem do czynienie , jak chcesz sie zabic to rób to na wlasna odpowiedzialność i nie przekonuj innych do swojej racji. A Ty nie marnuj serwera na obrzucanie innych błotem, po to jest forum żeby się wypowiadać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 No to tym bardziej powinienes stwierdzic to co napisalem wczesniej. Ciekawe po co Tobie cos mocniejszego niz B 12' date=' po to zeby uzywac tylko 2 pierwszych biegow?? :mrgreen:[/quote'] koncze temat bo widze ze latwiej ze sciana bym sie dogadal jak z takim twardoglowym typem....:mrgreen: [ Dopisane: 06-08-2005, 20:28 ]Gredo kup se skuter bedziesz mial jeden dlugi bieg i przestan fanzolić' date=' bo jak czttam to co napisales Moc - z 2 strony gdybys nie jechał 50 a 80 to zdążyłbys przejechac przed tą babą owe skrzyżowanie to mysle że mam z przedszkolakiem do czynienie , jak chcesz sie zabic to rób to na wlasna odpowiedzialność i nie przekonuj innych do swojej racji. do kogo odnosi sie twoj post ??:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Spoko Moc ,nie dotyczy Ciebie tylko Greda.Myszka nikogo błotem nie obrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Gredo kup se skuter bedziesz mial jeden dlugi bieg i przestan fanzolić, bo jak czttam to co napisales Moc - z 2 strony gdybys nie jechał 50 a 80 to zdążyłbys przejechac przed tą babą owe skrzyżowanie to mysle że mam z przedszkolakiem do czynienie , jak chcesz sie zabic to rób to na wlasna odpowiedzialność i nie przekonuj innych do swojej racji. Widze ze zdolność dostrzegania ironii w wypowiedziach masz, mimo wieku, dosc słabo wykształconą. Pozatym - nie mam zamiaru sie zabić, cały czas sie ucze jeździć i nie uważam za mistrza fajery. Wiem jakie błędy popełniam i staram sie je eliminować. Przy 50 km/h czy nawet 70 poza terenem można zasnąć za kółkiem, więc nie wiem co jest bardziej niebezpieczne - szybka jazda skoncentrowanym czy rozkojażenie przy małych predkosciach Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Może nie ten fragment Twojej wypowiedzi zaznaczyłem , w sumie dla mnie Twoim manifestem było stwierdzenie że ni poto kupiłesz szybki moto aby wolno jeździć , (odebrałem to jako typowy manifest mam szybkie moto i wszystkich w d ),jeśli tak nie jest to cieszę sie że się pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Tak jak już wcześniej napisałem, chcąc być prawym obywatelem, od dziś obiecuję sobie, że nie będe przekraczał prędkości, Nexię zamienię na Tarpana na gaz, a zamiast YZF 750R kupię sobie Piaggio ZIP. Na pewno Tarpan z 50km/h do 0 hamuje wydajniej niż Eclipse ze 120 a Zipek jest bardziej stabilny przy 50 niż YZF przy 200 :-D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Tak jak już wcześniej napisałem, chcąc być prawym obywatelem, od dziś obiecuję sobie, że nie będe przekraczał prędkości, Nexię zamienię na Tarpana na gaz, a zamiast YZF 750R kupię sobie Piaggio ZIP. Na pewno Tarpan z 50km/h do 0 hamuje wydajniej niż Eclipse ze 120 a Zipek jest bardziej stabilny przy 50 niż YZF przy 200 :-Da nie łatwiej przesiąść się w autobus?przynajmniej na pewno nic Cię nie podkusi,żeby dodać gazu i pojechać 52 km/h SAMOCHODOM I MOTOCYKLOM MÓWIMY STANOWCZE NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 madrosc przychodzi z wiekiem i tej opcji bede sie trzymal....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Może nie ten fragment Twojej wypowiedzi zaznaczyłem , w sumie dla mnie Twoim manifestem było stwierdzenie że ni poto kupiłesz szybki moto aby wolno jeździć , (odebrałem to jako typowy manifest mam szybkie moto i wszystkich w d ),jeśli tak nie jest to cieszę sie że się pomyliłem Ale ja nie mam szybkiego moto. Ani szybkiego samochodu. Tyle ze oba na szczescie wyciągają ponad 50 km/h, nawet ponad 70. I właśnie dlatego nie uważam żebym musiał jak osioł trzymać się ograniczeń prędkości. Nie wiem czy było to już poruszane na forum ale w Stanach udowodniono ze zwiększenie ograniczenia prędkości w którymś ze stanów nie spowodowało zwiększenia liczby wypadków, a nawet tą statystykę obniżyło. Po prostu większość ludzi przy większej prędkosci bardziej sie koncentruje na tym jak jadą. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 To jak to było z tymi dieslami?.. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 To jak to było z tymi dieslami?.. Zastąpiły je mocne benzyny na LPG :P Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 To jak to było z tymi dieslami?.. byly, sa i beda najsprawniejszymi a zatem najlepszymi silnikami...:mrgreen: P.S.Nie mowie, ze nigdy 8) ale za nic nie zamienilbym diesla na jakiegos struclowatego benzynioka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi