DominikK Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 WitajcieMoze dziwny problem, ale ja tez jestem dziwny wiec jest OK :-D .Jak myslicie albo wiecie: jak wplywa na motocykl jego postoj w pelnym sloncu. Niestety u mnie pod firma nie ma ani skrawka cienia i moto sie grzeje, a ja sie zastanawiam jaki to ma wplyw na niego oprocz tego ze lakier plowieje. Moze benzynka wyparowywuje lub cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 nie wiem jaki to ma wpływ na moto ale ja zawsze staram się chować motorek do cienia co by MU zagorąco nie było :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 benzynka bardziej paruje, no i pozniej nie jest za wesolo grzac sobie jajka o goracy bak :-D :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 ...ale za to przy odpalaniu nie trzeba ssania 8) PS. Dobrze że mam klimę w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 jak stawiasz moto na słońcu to nigdy nie tankuj do pełna przed postojem :mrgreen: taka moja mała rada :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja w moim mam jakąś beznadziejną farbką pomalowane lusterka i gdy moto stoi w upale przykryte pokrowcem - ten przykleja się do lusterek i zostawia wzorek po odklejeniu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Jesli chcesz to ja sie nim moge zajac w czasie roboty, by mu wiaterek dmuchal po lampie :buttrock:. Wtedy bedzie mu przyjemnie. Oczywiscie nieodplatnie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Od slonca szybciej starzeja sie elementy gumowe i plastiki. Poza tym nie lubie jak siadam na takie moto, bo w dupe grzeje siedzenie strasznie. Moze zaloz jakis jasny pokrowiec zawsze to troche ochroni moto przed sloncem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 a propos upalow: kolega mial wczoraj niezly przypadek - tak mu sie nagrzala puszka w srodku, ze podczas jazdy(!!!) wybuchla mu jedna z zapalniczek, ktore lezaly na desce rozdzielczej. dobrze, ze mial na sobie okulary przeciwsloneczne, bo niezle pieklo sie na chwile rozpetalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 dobrze' date=' ze mial na sobie okulary przeciwsloneczne, bo niezle pieklo sie na chwile rozpetalo...[/quote'] od tej pory będę nosił okulary, w razie jakiegoś zamachu będę bezpieczny... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 u mnie z mz jak sie siedzenie nagrzeje to nieda sie usiasc i tyle, starzenia juz nie widac na takim starym sprzecie moze gumy na kierownicy sie jescze troche kleja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Bry, Sasiad z parkingu (motocyklista) wyznaje teorie, ze pozostawienie motocykla na pelnym sloncu moze spowodowac jego samozaplon (w sensie, ze sie spali, a nie ze silnik odpali ;) )... Mam do tej teorii stosunek dosc ostrozny :buttrock: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Od slonca szybciej starzeja sie elementy gumoweDokladnie. Nasza nowa ociekajaca sylikonem oponka, bedzie po takiej kuracji wygladac jak 5-letni kapec :buttrock: .Szkoda opon, po dluzszym czasie sparcieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi