Skocz do zawartości

ANTY-SKUTER

PituŚ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tu gdzie mieszkam i jeżdzę o dziwo przez cały rok (prawie) większość widzianych jednośladów to SKUTERY :D :!: :!:

Też to mam! Ale tu rzadko się widzi skuter mniejszy niż 125cm, a dość popularne są TMaxy 500cm - to naprawde ladnie smiga 8O

skuter o pojemności 1300ccm WOW!!!

Na mój gust to taki goldwing jest czymś pomiędzy skuterem a motocyklem - te światełka' date=' radio... :D

Śmiać mi się chce.... :-D :-D

Pośmiejmy się razem :)

Cześć

Ja uważam, że prawdziwy motocyklista musi zacząć od czegoś z biegami.

np. ja nauczyłem się smigać simsonem, to gdy wsiadłem na skuter nie miałem żadnego problemu z jazdą.

Za to osoba jeżdżąca skuterem nawet nie umie porządnie w kopke walnąć ani biegów zmienić... paranoja.

Teraz skuter mam tylko dlatego, że 4t jest wytrzymałą jednostką. Rs 125 to 2 suw i zapewne co chwile bym zacierał ;p

Skuter jest dla kogoś, kto lubi przyjemność z jazdy, podziwiania okolic, ale nie dla kogoś, który lubi zredukować i przeciągnąć na obrotach :D

Pozdro

Widze ze w temacie antyskuterowym wypowiadaja sie sami "doswiadczeni specjalisci" motocyklowi. Kon by sie usmial :-) ...

Zycze powodzenia i wiecej praktyki, a nie tylko teoretycznego holubienia motocykla :-) .

Co do opinii autora topica na temat skuterów zgadzam się w 100%. Sam jestem właścicielem Simsona S51. Mimo, że to 50ccm i w dodatku dość stary, ale jego sylwetka jest o niebo lepsza od tych skuterów. No i na którym skuterze idzie robić kółeczka na trawie, na drodze i dziury kopać? :-D

No i na którym skuterze idzie robić kółeczka na trawie, na drodze i dziury kopać?

Na kazdym?

Co do opinii autora topica na temat skuterów zgadzam się w 100%. Sam jestem właścicielem Simsona S51. Mimo, że to 50ccm i w dodatku dość stary, ale jego sylwetka jest o niebo lepsza od tych skuterów

Zwykla zazdrosc jak u 80% ludzi :P . Ja do skuterow nic nie mam . Spoko zeby poleciec do sklepu, albo zeby odpoczac na asfalcie od jazdy na agresywnym enduro ;) . Nie Płocho? :mrgreen:

wrobel51 napisał:  

enduroguy napisał:

Zwykla zazdrosc jak u 80% ludzi

eeee watpie, co tu zazdroscic...  

NO wiesz jak ktos ma sima za 900zł i ktos mu smignie z 2 razy wieksza predkoscia Aerox'em z nowoczesna sylwetka...

gdyby mi sie cos takiego zdarzylo to bym sobie pomyslsl "ku*wa wyprzedzil mnie takim gownem" ;) , na szczescie nigdy takiej sytuacji nie bylo. Chociaz ostatnio kumpel jechal sobie skuterkiem i tak mnie wzielo zeby sie przejechac, ale niestety komornik juz mu swiecil to nie pojezdzilem... :P

gdyby mi sie cos takiego zdarzylo to bym sobie pomyslsl "ku*wa wyprzedzil mnie takim gownem"  , na szczescie nigdy takiej sytuacji nie bylo. Chociaz ostatnio kumpel jechal sobie skuterkiem i tak mnie wzielo zeby sie przejechac, ale niestety komornik juz mu swiecil to nie pojezdzilem...

NIe jezdziles skuterem? :P Przejedz sie i zobaczysz ze fajny sprzet zeby odpoczac.

NIe jezdziles skuterem? Wink Przejedz sie i zobaczysz ze fajny sprzet zeby odpoczac.

2 razy w zyciu jezdzilem, raz byl to jakis piaggi stary zlom co ledwo jezdzil a dreugi raz jakis tani chinczyk. Wrazenia: takie se, moglbym miec skuter ale tylko w parze z konkretnym moturem :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...