osito Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 tu gdzie mieszkam i jeżdzę o dziwo przez cały rok (prawie) większość widzianych jednośladów to SKUTERY :D :!: :!: Też to mam! Ale tu rzadko się widzi skuter mniejszy niż 125cm, a dość popularne są TMaxy 500cm - to naprawde ladnie smiga 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 skuter o pojemności 1300ccm WOW!!!Na mój gust to taki goldwing jest czymś pomiędzy skuterem a motocyklem - te światełka' date=' radio... :D Śmiać mi się chce.... :-D :-D Pośmiejmy się razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Counterox Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Cześć Ja uważam, że prawdziwy motocyklista musi zacząć od czegoś z biegami.np. ja nauczyłem się smigać simsonem, to gdy wsiadłem na skuter nie miałem żadnego problemu z jazdą. Za to osoba jeżdżąca skuterem nawet nie umie porządnie w kopke walnąć ani biegów zmienić... paranoja. Teraz skuter mam tylko dlatego, że 4t jest wytrzymałą jednostką. Rs 125 to 2 suw i zapewne co chwile bym zacierał ;p Skuter jest dla kogoś, kto lubi przyjemność z jazdy, podziwiania okolic, ale nie dla kogoś, który lubi zredukować i przeciągnąć na obrotach :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Widze ze w temacie antyskuterowym wypowiadaja sie sami "doswiadczeni specjalisci" motocyklowi. Kon by sie usmial :-) ...Zycze powodzenia i wiecej praktyki, a nie tylko teoretycznego holubienia motocykla :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 możecie dodac w ankiecie opcje "comme ci comme ca" bo nie jestem ani za ani przeciw, siedzi się dziwnie na skuterze ale coniektórzy tak wymiatają że większości osób tutaj zebranych opadły by szczeny Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 a co byście doradzili na początek do nauki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 romecik , simsonik, jawka czyli małe demoludy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 a co byście doradzili na początek do nauki???na poczatek to polecam ksiazke z przepisami ruchu drogowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Co do opinii autora topica na temat skuterów zgadzam się w 100%. Sam jestem właścicielem Simsona S51. Mimo, że to 50ccm i w dodatku dość stary, ale jego sylwetka jest o niebo lepsza od tych skuterów. No i na którym skuterze idzie robić kółeczka na trawie, na drodze i dziury kopać? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 No i na którym skuterze idzie robić kółeczka na trawie, na drodze i dziury kopać? Na kazdym? Co do opinii autora topica na temat skuterów zgadzam się w 100%. Sam jestem właścicielem Simsona S51. Mimo, że to 50ccm i w dodatku dość stary, ale jego sylwetka jest o niebo lepsza od tych skuterówZwykla zazdrosc jak u 80% ludzi :P . Ja do skuterow nic nie mam . Spoko zeby poleciec do sklepu, albo zeby odpoczac na asfalcie od jazdy na agresywnym enduro ;) . Nie Płocho? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Zwykla zazdrosc jak u 80% ludzi eeee watpie, co tu zazdroscic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 enduroguy napisał:Zwykla zazdrosc jak u 80% ludzi eeee watpie, co tu zazdroscic...NO wiesz jak ktos ma sima za 900zł i ktos mu smignie z 2 razy wieksza predkoscia Aerox'em z nowoczesna sylwetka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 wrobel51 napisał: enduroguy napisał:Zwykla zazdrosc jak u 80% ludzi eeee watpie, co tu zazdroscic... NO wiesz jak ktos ma sima za 900zł i ktos mu smignie z 2 razy wieksza predkoscia Aerox'em z nowoczesna sylwetka...gdyby mi sie cos takiego zdarzylo to bym sobie pomyslsl "ku*wa wyprzedzil mnie takim gownem" ;) , na szczescie nigdy takiej sytuacji nie bylo. Chociaz ostatnio kumpel jechal sobie skuterkiem i tak mnie wzielo zeby sie przejechac, ale niestety komornik juz mu swiecil to nie pojezdzilem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 gdyby mi sie cos takiego zdarzylo to bym sobie pomyslsl "ku*wa wyprzedzil mnie takim gownem" , na szczescie nigdy takiej sytuacji nie bylo. Chociaz ostatnio kumpel jechal sobie skuterkiem i tak mnie wzielo zeby sie przejechac, ale niestety komornik juz mu swiecil to nie pojezdzilem... NIe jezdziles skuterem? :P Przejedz sie i zobaczysz ze fajny sprzet zeby odpoczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 NIe jezdziles skuterem? Wink Przejedz sie i zobaczysz ze fajny sprzet zeby odpoczac.2 razy w zyciu jezdzilem, raz byl to jakis piaggi stary zlom co ledwo jezdzil a dreugi raz jakis tani chinczyk. Wrazenia: takie se, moglbym miec skuter ale tylko w parze z konkretnym moturem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi