Andon13 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 tiger albo tornado to chyba wogole homologacji zadnej nie posiadaJakąś tam musi miec ze zostal dopuszczony do sprzedazy.Ciekawi mnie tylko jedna rzecz, mianowicie jak harleyowcy i posiadacze wiekowych maszyn omijają przepis posiadania homologacji i jezdzą w pilotkach, hustkach i innych wynalazkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam!Liczba przy E to oznaczenie kraju, ktory przyznal homologacje.--LesniK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Czyli jak np jest E16 i został wyprodukowany w Mozambiku bo tam ma swoje fabryki firma AGV to nie można nim startować w zawodach ? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 A nie czasami kontynentu 8) .Ja w MDS RC4 mam E1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Ja mam E-1 takze wygrałem zawody :lol: tornado musza miec jakąs homologacje bo inaczej połowa polski by w nich nie jezdziłą bo nikt nie mogłby ich sprzedac.ja stawiam ze maja e 20 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Tylko najbardziej mnie ciekawi teoria enduromastera , nie jest ważne czy kraj czy kontynent tylko dlaczego E15 czy E13 nie mogą uczestniczyc w zawodach , gdzie to wyczytałeś ? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam!Qfa czy tak ciezko znalezc i poczytac regulamin sportu motocyklowego zamiast wymyslac jakies chore teorie? :arrow: http://www.pzm.pl/pdf1/RSM2005.pdf --Lesnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam!Qfa czy tak ciezko znalezc i poczytac regulamin sportu motocyklowego zamiast wymyslac jakies chore teorie? :arrow: http://www.pzm.pl/pdf1/RSM2005.pdf --Lesnik Zrobiłem z tego linka przyklejony temat w enduro, niech młodzi czytają i się uczą. Co do kasków: Europa ECE 22-04 i ECE 22-05; „P”, „NP” lub „J”46, Wielka Brytania BS 6658 GRADE A i B ( wszystkie dyscypliny), USA DOT Federal Standard Nr 218/ SNELL M 95 (minimum) et M 2000. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam! Qfa czy tak ciezko znalezc i poczytac regulamin sportu motocyklowego zamiast wymyslac jakies chore teorie? http://www.pzm.pl/pdf1/RSM2005.pdf -- Lesnik dzieki :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Tylko najbardziej mnie ciekawi teoria enduromastera ' date=' nie jest ważne czy kraj czy kontynent tylko dlaczego E15 czy E13 nie mogą uczestniczyc w zawodach , gdzie to wyczytałeś ? :evil:[/quote'] tylko tak słyszałem że powyżej e13 albo e15 nie można na zawody Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 ja stawiam ze maja e 20 Dokładnie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi