Yaco Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 W sobotę wszyscy będą jeszcze nawaleni po piątku .... Mów za siebie, pijoku jeden... :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ja bede "niepijany" bo dojade w sobote wiec tez moze sie przejade szczegolnie do Spały. Pozdrawiam i do zobaczyska AHA adu PAMIETAJ O ZŁYCH PSACH :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Prośba - zakładajcie sobie osobne tematy dot. planów imprezowych, dojazdu do Borek itd, bo się tu nie połapię, czyli mówiąc krótko nie mieszać tu. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Tutaj się przenosimy z pisaniem o planach związanych z Borkami. Zapraszam na http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=408399#408399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Witam! znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce od piatku w jakims domku? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 te 40 zł na gril to jakie posiłki?? czy jest w to wliczony posiłek po przyjezdzie gdzies o 11 w sobote?? :P bo nie wiem na co sie przygotowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=1293 To tak na marginesieMoże jednak nie pić i jeździć w sobotę? Hm... SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 To tak na marginesie Może jednak nie pić i jeździć w sobotę? Hm... :twisted: Jak się nie obrócisz, dupa z tyłu :mrgreen: :mrgreen: Gdzieś jednak trzeba wlać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 My też przyjedziemy, z mamą :roll: W sobote :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Bry, W temacie papu mam pytanko: czy na jarskie trza sie zapisywac? Jesli tak, to ja poprosze x1, bo moje drugie pol ma ten feler i miesa nie wciaga :roll: :P Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Witam! znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce od piatku w jakims domku? Pozdrawiam Napewno ktoś Cię przygarnie do siebie :P Jest tyle domków, a jak by co to my zapraszamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A co do spanka-to jeśli Greedo będzie zbytnio narzekał na ciasnotę, to oczywiście możesz się do nas podłączyć. Nie ma sprawy! Nasze drzwi stoją otworem ;)Pozdrawiam i do zobaczyska w piątek ;) Gabi nie spi nigdzie indziej poza łożkiem ze mną :P Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Hyhy to bedzie sie działo :P Ciekaw jestem jak sie poznamy kto jest kto 8O ,mnie ratuje kamizelka forumowa Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Gabi nie spi nigdzie indziej poza łożkiem ze mną Siłą perswazji chciałyśmy właśnie wymusić na Tobie taką właśnie odpowiedź he he :twisted: Widzisz Gabi nie masz się czym martwić :P Ciekaw jestem jak sie poznamy kto jest kto ,mnie ratuje kamizelka forumowa Są kamizelki forumowe, ale i koszulki, avatary, więc można skojarzyć (nie tyczy się mojego avatarka ;) ). Jeśli już to zapraszam do mojej galerii. A poza tym przy wspólnym stole (czytaj: flaszce) poznaje się najwicj osób ;) Tak więc nie ma obawy :) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=408399#408399 Jeszcze raz przypominam link. Proszę, piszcie o wszystkich sprawach związanych z Borkami właśnie w tamtym temacie, bo w sumie robimy Dominikowi więcej roboty i wreszcie się wkurzy i nas wszystkich stąd wykopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=408399#408399 Przepraszamy, ale tylko moderatorzy mogą odpowiadać na posty na tym forum Temat o Borkach jest w oczyszczalni niewiem czy wiesz :? W takim razie Adu mam nadzieje ze cos razem wypijemy :P Pozdrawiam ZOMB ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi