E-mil Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam. A więc dzisiaj zakupiłem Cz 125 Cross ;) jest ona na ramie od starszego KTM'a. Chodzi fajnie tylko ją na wysokich obrotach troszkę dławi i za bardzo palić nie chce ale myślę, że to jest do wyregulowania. Jutro zamierzam ją wytestować w "terenie" ...... Także jutro powinny być już fotki :D Pozdrawiam. P.S Mam nadzieję Enduroguy że się nie obrazisz za temat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 No to gratuluje widze że grono posiadaczy motocyki CZ szybko rośnie przynajmnie na forum :D Czekam no foty. Pochwal sie jeszcze ile dałeś, który rok ,jakie odczucia z jazdy..? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Gratulacje :D Wyreguluj co trzeba, wymień itd. i śmigaj, smigaj i śmigaj :twisted: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 GRatulacje fajnego sprzeta, chyba bedziesz musial zmienic avatarek :D Powiedz jak mocowania silnika-nie pekaja nigdzie, nie przegina silnika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Cena to narazie moja taka tajemnica ;) Narazie co do jazdy to mało mogę powiedzieć, bo przejechałem nią tylko koło 5km bo się ciemno zaczęło robić ... ale myślę, że jutro coś więcej na ten temat będę mógł powiedzieć :D Pozdro :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja równiez gratuluje nowej KOZY :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja też chce pogratulować.Oby maszyna chodziła jak najdlużej i dawała jak najwięcej frajdy z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 No no ja sie nie obraze- wprost przeciwnie ;) . Oby "Nareszcie cos hardcore'owego" doszlo do jak najwiekszej liczby :D . Pokaz tam ludziom co to jest legenda mx. Najlepiej jak ktos podchodzi i sie pyta czy to WSK'a czy co? Potem jak sie odpali i wkreci na te 11000 to sprawa odwraca sie o 180" :D Gratulacje i oby sluzyla Ci jak najdluzej. Aa i fotki wrzuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Nie no, Gratulacje Fury :D Mam nadziejże, że w przyszłości przyczynie się do wzrostu liczby hardcorowych maszyn ;) Niech Ci służy jak najdłużej :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Nie no gratulacje :D MAsz jakies fotki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 no nic innego tylko gratulować i życzyć jak najdłuższych przebiegów i jak najwiecej godzin w terenie , a jak tylko znienawidzą cie sąsiedzi to bedzie znak ze dobrze chodzi ;D P.S jednak jeszcze kogoś interesują kozy --------> i bardzo dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Nie no :D fajny rumak ;) Już gratulowałem jak siedziałem na tym potworku :D wygar ma niesamowity :D Mam nadzieje że dzisiaj sprawdzisz ją w terenie :mrgreen: zrobi sie pare fotek itp ;) Więc do wieczora :D i jak wszyscy gratulacje KOZY :D Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Gratulacje. Teraz będziesz miał Hardcorowe wakacje ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Ja równeiż gratuluje nowego sprzęta.Czekamy z niecierpliwością na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 To szczere gratulacje. Jak tak dalej pójdzie to bedzie trzeba sprowadzać KOZY z Czech bo w Polsce juz nie bedzie :D . To dobrze świadczy o tych "hardcorowych" maszynach. Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi