damian k750 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam wszystkich mam pytanie mam na oku GL 500 Silwer Wing o przebiegu 47000mil .Powieccie mi na co mam zwrócić uwage kupując taki egzęplarz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam Cię,Tak naprawdę to na wszystko...Motorek jest na tyle leciwy że wszystko moglo go już spotkać.Ja w CX'sie spotkałem się z głośno pracującym rozrządem ale nic się nie dzialo, przepuszczał amortyzator tylny ( wszystkie są pompowane powietrzem ) slabe hamulce i czasami blokowala się skrzynia biegów.Poza tym ( jak słyszałem wszystkich leciwych to dotyczy ) to ciężki rozruch po kilkunastodniowym postoju.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian k750 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dzięki za podpowiedz właśnie nabyłem ten egzęplarz GL500.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Co prawda nie mam CX (jeszcze!!!!zycie mi skorygowało plany zakupu) ale jestem chetny;1. wickerman2. danyplus3. fulmen6664.granat eee sorrry1. wickerman2. danyplus3. fulmen6664. Kudłaty755.granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Chłopaki!Jakby wam z klubem CX-a nie szło, to zapraszam na spotkania Starej Japonii. Następne w przyszłym roku - najprawdopodobniej. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek i Psy Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam. Jak temat Klubu Hondy CX ? Ja posiadam Custom'a już trzeci rok. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Cx to był mój pierwszy Jap.Jeździłem nim tylko kilka miesięcy,bo czekałem aż skończę Magne i to dopiero okazała się miłość :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik83 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam cx-owców!! Jestem z Kraka i pomyślałem że może by tak się ustawić w któryś z najbliższych weekendów? Takie spotkanko dla Tych co mają cx-a i są niedaleko? Bo spotkanie na większą skale trza by wcześniej planować a tu data i to wszystko- kto będzie to będzie :) ...może nie będę sam hie hie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris cx 500 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam z miła checia sie pisze do klubu ale niestety moj Cx w rozsypce potrzebuje pomocy :(((( panewki poszly sam go naprawiam ale nei wiem czy przy wymianie panewek wymienia sie takze wal??? pomożcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik83 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Cześć! Wału może jeszcze nie rozbierałem ale wymieniając Panewki dobiera się odpowiedni rozmiar (w zależności od zużycia wału). Tu jest strona na której znajdziesz tabelkę o której mówie ale jak coś to mogę podesłać Ci manuale na priva. Na Twoim miejscu pokazałbym wał specjaliście który oceni czy należy go poddac regeneracji. Więc nie myśl narazie o nowym wale :) Pozdrawiam i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Cześć! Wału może jeszcze nie rozbierałem ale wymieniając Panewki dobiera się odpowiedni rozmiar (w zależności od zużycia wału). Tu jest strona na której znajdziesz tabelkę o której mówie ale jak coś to mogę podesłać Ci manuale na priva. Na Twoim miejscu pokazałbym wał specjaliście który oceni czy należy go poddac regeneracji. Więc nie myśl narazie o nowym wale :) Pozdrawiam i życze powodzenia A teraz wartości z Twojej tabeli: 0,000 - +0,008 I podaj mi adres takiego specjalisty który jest w stanie pomierzyć tak dokładnie wał. Wałów korbowych do japsów się nie szlifuje (regeneruje) z kilkoma drobnymi wyjątkami ( nie dotyczy produktów HONDY) Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris cx 500 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A teraz wartości z Twojej tabeli: 0,000 - +0,008 I podaj mi adres takiego specjalisty który jest w stanie pomierzyć tak dokładnie wał. Wałów korbowych do japsów się nie szlifuje (regeneruje) z kilkoma drobnymi wyjątkami ( nie dotyczy produktów HONDY) wiec jak Walu nie moge oddac do regenercji ??? bo ma on z jednej strony taki maly rowek a z drugiej jest gladki znaczy ze wyrobiony tam co rowek co mam teraz zrobic oddac do szlifu czy szukac drugiego ??? bardzo mi sie podoba ten model motoru i nie chcem z nim sie rozstawac ten dziwek i oczywiscie wal kardana cos wspanialego co zrobic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 wiec jak Walu nie moge oddac do regenercji ??? bo ma on z jednej strony taki maly rowek a z drugiej jest gladki znaczy ze wyrobiony tam co rowek co mam teraz zrobic oddac do szlifu czy szukac drugiego ??? bardzo mi sie podoba ten model motoru i nie chcem z nim sie rozstawac ten dziwek i oczywiscie wal kardana cos wspanialego co zrobic ??? Zdecyduj się-wał jest zatarty czy ma tylko mały rowek? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris cx 500 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zdecyduj się-wał jest zatarty czy ma tylko mały rowek? witam no nie wal nie jest zatarty jak juz pisalem poszly panewki rozeszy sie na boki i poprostu motor stanol wal nie jest zatarty takie jest moje zdanie nei jestem specem od tych spraw ale ma tylko ten jedden maly rowek i teraz nie wiem co z tym zrobic oddac do szlifu czy szukac drugiego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris cx 500 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Panowie ogłaszam ze powstała strona o hondzie Cx 500 i zapraszam wszystkich chetnych jest forum wszystko jest ładnei pieknie strona istnieje od dokladnie 5 godzin pozdrawiam i zapraszam www.honda-cx.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi