m16 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 kumpla jawa szła sobie te 140.....To juz musiala byc impreza na calego jak motocykle chodzic zaczelly :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkuu Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 przy zdrowym silniku moim zdaniem wyciągnie jakieś 130-145km\hPozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 na troche grzebanym silniku 150 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Moja TS-ka osiągnęła 140km\h (prędkośc zmierzona podczas jazdy równo z samochodem) - podobno "gdzieś są" takie Jawy, które "polecą" i 160km\h - ale to jak dla mnie raczej mało prawdopodobne. W każdym razie z Jawy 140 "udusić się da";Natomiast wspomniana wczesniej WSK 175 - osiągnęła 120km\h (na silniku W2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 przy zdrowym silniku moim zdaniem wyciągnie jakieś 130-145km\hPozdro :icon_razz:Archeologu ty :icon_razz: Nie odkopuj tematów sprzed 2 lat!! Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Siema kolega miał tez Jawe za młodego to mówił że zbyt szybka to nie była ale siłe to miała bo pustaki do góry podrywała ale jakim cudem to niewiem. :crossy: a po remoncie silnika to juz nie miała takiej siły ale jak ją postawił na centralnych i stał obok,dojebał po garach przytrzymał na karzdym biegu to ponoś szałe zamykała. :). Dozo,nara,pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ja na swojej 250 jechałem 110 z wiatrem w plecy, bez wiatru jedzie te katalogowe 105. licznik za bardzo nie kłamie bo mierzyłem z kolega na japoni to przy 90 było to samo co u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Wracając do tematu to 140max bez kombinacji :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 wiec tak :D jawa poleci 140 km/h ale musisz ja niexle piłowac(kawał prostej) Mz tez poleci 140km/h ale tu jest taki problem ze 140 wyskakuje zamiast 135km/h zapisanych w niemieckich danych technicznych;) Z jawy da sie cos wiecej wycisnac ale MZ niewatpliwie łatwiej przerobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Temat sprzed lat pięciu, nic mądrego więc po kiego grzyba to wykopywać? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Czy przypadkiem Dr.Mentos nie jeździł 200km/h swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja natomiast widzialem w jakies gazecie bodajze (jakas z ogloszeniami) Jawe 350 TS z ustawionym walem na 0* tzn dwa tloki naraz do gory i podobno robila 200 km/h ale ile w tym prawdy to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Chyba puszczona z przepasci... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Z tego co wiem, to takie ustawienie wału w Jawie (dwa tłoki razem) powoduje powstawanie cholernych drgań - przez co silnik potrafi się sam rozkręcić do ostatniej śrubki w tydzień; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Co do tych zawrotnych prędkości Jaw, Emzet i innych sprzętów to opowiem wam jak to było na moim przykładzie.Za młodu jadę sobie SHLką około 65km/h nagle mała dziura na drodze, wstrząs licznika, patrzę a wskazówka pokazuje 100km/h, znowu dziura, wstrząs, spowrotem 65 km/h i tak kilka razy. Uważam że podobnie może być w sprzętach które jeżdżą szybciej niż fabryka podała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi