Komarek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Chyba najlepiej przypiąć moto do rurki od namiotu. :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Jutro wyjazd (niesulice) ;) i postanowiłem z kolegom że przykryjemy motorki folią czarną aby chroniła przed deszczę i żeby nikt sie nie domyślił co pod nią jest ( wieśniaki) ;) ,ale przed tym zamierzamy złączyć simsonki paroma łączeniami do rowerów :P chyba będzie dobrze :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja mam taki namiot z osobnym przedsionkiem.Zmieszczą się tam spokojnie 2 motorki i ich nie będzie widać. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 W ogarze i w jawce mozna zakladac klodke na tylna zebatke. Pozatym poluzowana fajka ,jakis wylacznik pod kanapa itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 kup POŻĄDNY ŁANCUCH.TYTANOWĄ KŁUDKE i przypnij do drzewa ale oczywiscie znajac polskich wiesniaków to oni potrafia wszystko rozjebac i zapieprzyc moto nawet obwiązanego łancuchami poprostu strzeż sie bo złodzieje są wszędzie.elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Motocykl nie samochod, nie zabezpieczysz "pulpitu". W samochodzie przekrecasz kluczyk w drzwiach, załaczasz alarm (jak jestes paranoikiem to jeszcze zakladasz blokade na kierownice) i spisz spokojnie. W motocyklu wyglado to troche inaczej. Tutaj nie musisz otwierac drzwi, po prostu wkladasz kluczyk i jedziesz. Pokrowiec odstraszy gowniarzy, ale jak ktos sie uprze - wystarczy go podwinac, sciagnac... prosta sprawa :D. Najlepsza blokada to lancuch z nierozwiercalnym zamkiem na wahacz i tylnie kolo, ew. na tarcze. Jesli jedziesz pod namiot - to standardem kazdego outdoorowicza jest rozbijanie obozowiska z daleka od zaludnionych obszarow (w trosce o zlodziejstwo) i zaslona z 3 str.św. (choc to sie tyczy bardziej combat-survivalu :mrgreen: ). ;) :D :D ;) A tak na serio: To jedzcie na ten biwak z duzym zapasem brovarow - wezce ze soba dziewczyny, nie martwcie sie o motory. Odjedzcie daleko w las, rozbijcie namioty w kolo, zrobcie ognicho... i JAZDA :twisted: :mrgreen: . - bo takie biwaki sa de best... EDIT: Wlasnie zauwazylem, za czesc osob wypowiadajacych sie w tym temacie albo sa chorymi paranoikami - albo klepia dla klepania (np. post powyzej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Już po wyjeździe....Spielismy 2 moto dwoma blokadami rowerowymi, + moja blokada kiery i jeszcze jedną blokada do drzewa:P:D No i na to folia...a w nocy i tak prawie nie spalismy :D polecam wyjazd do niesulic:P:D POZDRO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Tylko drzewo niech bedzie dosc grube jesli chcesz cos do niego przpiac bo mala brzuzke latwo sciac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 A kobity były? 8) Jak nie, to trza nadrobic... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 ja odlanczam kabelek od cewki luzuje fajke na swieci, wrzucam na jedynke, zamykam kranik, wylaczam na stacyje i lancuchem (jak mowie lancuch to laaaancuuuch) - taki po dziadku w niebieskiej otoczce i z kluda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Anarch... mysle, ze wystarczyl by sam lancuch ... KTO CI JAWE (CZY CO TAM MASZ) UKRADNIE ?! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Na jakiejś wsi to jawa to dalej całkiem dobry sprzęt. Wiadomo w mieście to nikt by się zato niezabrał . Ale czasami jak pojedzie się nad jeziorko do jakiejś wsi to tam niewiadomo... Chłopaki wdzień na roli robią a wieczorami się nudzą a taka jawa fajna do poszalenia.. A pod wiejskim disco i przyszpanowac mozna:D OCzywiscie niemowie ze wszedzie tak jest ale znam miejscowosci gdzie tak bywa:) :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-rakus Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 witam Przypiołem sprzęta do drzewa , zabrałem kable......ukradli mi akumulator. ehhh ural jednak odpalił dzieki pomocy przyjaciela i dojechał w nocy do domu. Mam nadzieje że aku im się wylało.....Tak wiec nie jesteś w stanie wszystkiego zabezpieczyc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 KTO CI JAWE (CZY CO TAM MASZ) UKRADNIE ?! Obyś się nie zdziwił :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 KTO CI JAWE (CZY CO TAM MASZ) UKRADNIE ?! Obyś się nie zdziwił :) :DDokladnie to chcialem napisac.W centrum Wroclawia jakies ch*je zaje*li mi z Jawki (50) lusterka i korek od baku. Gdyby nie byla przypieta, nie mialbym juz raczej Jawki. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi