wowo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jaki wydech zaproponujecie do CBR F2, bo na orginale bzyka jak pszczółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak kasa nie jest przeszkodą to jakiś dobry tuningowy przeznaczony do tego konkretnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A jak masz za mało kasy to IXIL RACING w aluminium. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 OKI. Dzięki.Widzę że ceny w porównaniu z autami to kosmos 8O Chyba sie jednak trzeba wylaczyć i dalej smigać pszczółka, chyba że trafi sie coś z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Kupuj od traktora... wyglda tak samo a jaki dzwiek!! :mrgreen: :-D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 mozesz dorobic za 400zł http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C319235 , wybebeszyc swoj lub kupic jakoms uzywke. za ok 300zl czesto pojawiaja sie sportowe wydechy do f2 na allegro. Obserwuj aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Albo jakiś wolny przelot np. Viper niedrogi a daje rady sam sprawdzałem i ten basik... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riucyherce Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Jaki wydech zaproponujecie do CBR F2, bo na orginale bzyka jak pszczółka. ja mam w swojej cbr devila i jest zajefajnypolecam, tani i rasowy wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Jak ten Devil sie sprawuje? Godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr123 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Hmm-tłumiki fajne ale bałbym się o prawa autorskie. 8O Może zamiast AKRAPOVIC lepiej pisać AKRAPOVICZ (zawsze to coś z polskiego) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Hmm-tłumiki fajne ale bałbym się o prawa autorskie. 8O Może zamiast AKRAPOVIC lepiej pisać AKRAPOVICZ (zawsze to coś z polskiego) ;) a kto Cię będzie ścigał za prawa autorskie tłumika :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Nie wiem jak cenowo (ale bez brawury) ale tutaj jest konkretny tłumikarz.Przede wszystkim robi do samochodów ale do motocykli tesh robia i to konkretnie. www.tuningbaja.pl Firma nazywa sie MGmotorsport Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzikiCBR Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 zawsze mozesz wywalic ze swojego wszystko co tylko mozliwe zeby zostala sama puszka. Potem kupujesz sobie strumiennice samochodowa (iglicową, lub spiralną) polecam iglicową nawiercasz w niej okolo 600 dziur wiertłem "5" wkładasz w puszke przyspawujesz strumiennice, wkolo strumiennicy wpychasz wate szklana na koncu robisz dekiel i kolanko kolektorowe i tłumik masz gotowy tak do 4-5 tys obrotow buczy jak bąk a wyżej drze sie jak baba na wysokich obrotach no i powoduje szybszy wyrzut spalin a co za tym idzie hmmm troche lepiej sie wkreca od wysokich obrotow sam sobie zrobilem taki tłumik i nienarzekam koszt niecale 100zł no i zawsze orginał jak cholera :D ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 okolo 600 dziur wiertłem "5" ciekaw jestem ile to czasu robileś, ja w swoim jak mam dwa wydechy to by chyba trwalo z tydzien :D , pewnie troche przesadzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzikiCBR Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 zrobienie jednego zajelo mi dwa dni nawet niecałe no i zawsze mozna uzyc wiekszego wiertla np "8" to juz kwestia gustu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi