krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 tak tylko napisałem ale daalej też pisze ,że sam bym tego nie kupił Very Happyale bym wolał chyba to niż skuter. Tego na żywo nie widziałem więc nie wiem Very Happy i tak wole ZX9R (w przyszłości Smile ) pozdro Wink Ogulem tez wolal bym to niz skuter ale zaluj ze niewidziales na zywo. Ja jak to widzialem na foto to mi sie zdawalo ze jest normalnych rozmiarow a jak zobacyzlem na zywca to masakra!! Takie malutkie ze starch nieiwem czy ja ze swoimi 180cm bym sie zmiescil a przeciez ilu jest wiekszych. Jak dla mnie nic ciekawego...:P A zx9r ehh przydala by sie ale mi sie bardziej podoba zx7 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Moim zdaniem ścigacze 50-tki są do dupy ,100 razy bardziej wolał bym enduro 50 /80 np. dt bo leci prawie tyle samo co te ścigacze i można nimi jeździć w terenie , ale to jest kwestia gustu , prawda? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 widzialem dna na zywo jak koles na niej jechal.... tragedia... malutkie to jak skurczybyk, juz lepszy skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 DERBI GPR. A co do girelli DNA taka w miare ale skrzynia automatyyczna chyba z runnera silnik. Nic sie nie postarali :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 tak tylko napisałem ale daalej też pisze ,że sam bym tego nie kupił Very Happyale bym wolał chyba to niż skuter. Tego na żywo nie widziałem więc nie wiem Very Happy i tak wole ZX9R (w przyszłości Smile ) pozdro Wink Ogulem tez wolal bym to niz skuter ale zaluj ze niewidziales na zywo. Ja jak to widzialem na foto to mi sie zdawalo ze jest normalnych rozmiarow a jak zobacyzlem na zywca to masakra!! Takie malutkie ze starch nieiwem czy ja ze swoimi 180cm bym sie zmiescil a przeciez ilu jest wiekszych. Jak dla mnie nic ciekawego...:P A zx9r ehh przydala by sie ale mi sie bardziej podoba zx7 :twisted: Jak to dla ciebie jest małe a masz 180cm wzrostu 8O ja mam 188cm to jak bym na tym jeździł to byłaby teragedia ... chyba skuterek lepszy niż to DNA :P pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 wiesz ogulem jak sie przymierzal siasc nato to bylo dosc ciasno... :twisted: Ale jakbym sie uparl to dalo by sie jezdzic ale przyjemne by to niebylo :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 1. Aprilia RS 502. Aprilia AF1 503. Aprilia Tuono4. Gilera DNA5. Honda MBX 6. Derbi GPR 507. Rieju RS2 Matrix8. Yamaha TZR 50 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Te wszystkie scigi 50 to wygladaj ekstra i jak jedzie to wydaje sie ze zara gosciu da w manete a tu pierdzik jak w skuterze i jedzie jak skuter tregedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Aprilia Tuono ---- Niesłyszałem o takim ścigaczu:| Możecie dać mi fotki takiego czegoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Te wszystkie scigi 50 to wygladaj ekstra i jak jedzie to wydaje sie ze zara gosciu da w manete a tu pierdzik jak w skuterze i jedzie jak skuter tregedia taaa i ograkiem go wyprzedzisz swoimkoles nie masz pojecia na jakis temat to poprostu nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Nikt tu nie wspomina o rometach ani o innych motorach ale wole starszy (mbx,rd) bo te nowe to wiele jest takic hco maja plastik a pod nim nic kawałek blaszanego czeghos co własciciele nazywaja silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 masz fotki tego Aprilia Tuono http://images.google.pl/images?biw=&q=Apri...aj+obraz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Nikt tu nie wspomina o rometach ani o innych motorach ale wole starszy (mbx,rd) bo te nowe to wiele jest takic hco maja plastik a pod nim nic kawałek blaszanego czeghos co własciciele nazywaja silnikiem a powiedz mi jakim nowym sprzetem jezdziles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Moja i inne Rs mają kupe plastików i mają dobry silniczek pod plastikami który dyma samochody do 80km/h a skutery mi mówią "pa pa'' więc glupot tutaj nie wypisuj!Prosze! :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Aprilia AF1 50Aprilia RS 50Cagiva Mito / Prima 50Updated!Derbi FDX 50Derbi GPR 50Gilera 503Updated!Honda MB 50Honda MBX 50Honda NS 50Honda NS-1 50 (AC12)Honda NS 50 FHonda NS 50 RHonda NSR 50 (AC08)Honda NSR 50 (AC10)Honda NSR 50 (AC14)Kawasaki AR 50Macal RR 50Malaguti RST 50MBK X-power 50Motorhispania racing RX 50Rieju RS1 50Rieju RS1 50 EvolutionRieju RS2 50new!Sachs RS 50new!Suzuki GAG / GSXR 50Suzuki RG 50Tomos BT 50SYamaha RD 50Yamaha RZ 50Yamaha TZ 50Yamaha TZM 50Yamaha TZR 50Yamaha YSR 50 [ Dopisane: 02-07-2005, 11:35 ]http://www.50cc-motorcycles.com/ -wystaczyły google 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi