eloelo Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 a czytają gorzej niż ci co mają po 15 albo 16 lat.dobry jestse :)a po drugie to on nie napisal ze kazdy kupuje ogara tylko ze wiekszosc poprostu uczylo sie jezdizc na tym :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Co nauczyciel :) ja tak profilaktycznie:D cytowałem słowa Kornola a nie Twoje ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 że sie wtrące: (po dzisiejszej przejażdze po lesie na Gilerce RC 125): czy CZ 380 ma faktycznie tak jak nazwa wskazuje 380 cm3 pojemności w 2takcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No wiem ze nie doi mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Po pierwsze:znaleźć tłumacza to nie problem ale znaleźć dobrego tłumacza technicznego to jest już duuuży problem. Może się okazać że serwisówka przetłumaczona przez laika bez wiedzy mechanicznej będzie bawiła do łez zamiast pomagać. Kto miał w ręce oryginalną instrukcję tłumaczoną na polski ten wie o co chodzi. Moim zdaniem takie tłumaczenie przez nie wiadomo kogo za parę zyli mija się z celem Po drugie:każdy w miarę inteligentny gostek mający pojęcie w mechanice bez problemu posługuje się serwisówką czeską. Większość potrzebnych informacji to dane regulacyjne i techniczne no i rysunki. Tekst jest mniej istotny ale i tak zrozumienie sensu nie jest trudne. W końcu obydwa języki są bardzo podobne Po trzecie:uważam się za niezłego mechanika ale nie wyobrażam sobie grzebania w CZcie bez serwisówki. Nie będę przecież na pałę ustawiał zapłonu, ciśnienia w lagach i tak dalej. Nawet do sprawdzenia wymiaru dysz potrzeba serwisówki. Jeżeli ktoś nie ma czesi w małym palcu jak np. wspomniany Lucas, ten bez serwisówki więcej spierd...i niż naprawi I to tyle. Ja mam wydrukowaną serwisówkę z czeskiej stronki o crosowych czesiach i nic mi więcej nie potrzeba do szczęścia. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 czy CZ 380 ma faktycznie tak jak nazwa wskazuje 380 cm3 pojemności w 2takcie?Tak i jezeli moc jest tak odczuwalna jak te 27km w CZ 516 to jazda na tym musi byc nieziemskim uczuciem i ta Gilerka to pikus :mrgreen: Jeżeli ktoś nie ma czesi w małym palcu jak np. wspomniany Lucas' date=' ten bez serwisówki więcej spierd...i niż naprawi [/quote']Nop w CZ'cie nic na pale sie nie zrobi. Ja robiac swoja musialem pozawracac okropnie d*pe Lucasowi zeby to spoko jezdzilo... Teraz mnie czeka rozbiorka skrzyni bo sie nie wzialem przy tamtym remoncie za lozyska i biegi od poczatku nie wchodzily tak jak powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 czy CZ 380 ma faktycznie tak jak nazwa wskazuje 380 cm3 pojemności w 2takcie?Tak. Kornol' date=' smieszny jesteś. Tobie bym proponował naukę czytania. Nie będę przecież na pałę ustawiał zapłonu' date=' ciśnienia w lagach i tak dalej. Nawet do sprawdzenia wymiaru dysz potrzeba serwisówki[/quote']No toż właśnie napisałem: A co do książki to są tam ważne dane regulacyjnePoza tymi danymi wystarczy mieć praktykę i pojęcie o silnikach. [ Dopisane: 28-09-2005' date=' 22:26[/i'] ]Tak i jezeli moc jest tak odczuwalna jak te 27km w CZ 516 to jazda na tym musi byc nieziem skim uczuciemJak chcesz to wpadnij i sprawdź. Daleko nie masz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Heheheeeeeeee chlopaki dostalem pozdrowienia na gg od kolegi :) (3709923)spie...alaj na drzewonie czepiaj sie ortow. PZDR ;) kropeczki to moje dzielo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ciekawe co będzie, jak powiedzmy 20 userów działu enduro zblokuję profilaktycznie na tydzień. Może w końcu będzie na temat i konkretnie o enduro. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi