Skocz do zawartości

Co z Borkami???

01kriters
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tylko tyle nie jestem miłośnikiem zlotów motocyklowych , ale Borki to na prawdę fajna impreza, w zeszłym roku ( nie wiem dokładnie kto organizował ale wiem że Dominik i Paweł brałi w tym udział) został zorganizowana impreza, super jedzedzenie, super atrakcji w wykonaniu Dominika :evil: . Nie interesują mnie inne imprezy a na tej wyjątkowo fajnie się bawiłem.

Może w tym roku znowu uda się coś takiego zorganizować, żeby nie było też mogę wziąć w tym udział....

To jak Borki 2005?????

Jeśli w grę wchodziłby, jak w ubiegłym roku, termin wrześniowy (bardzo ok, zresztą), może warto wziąć pod uwagę, że 8-10.09 jest zlot Moto Guzzi. Pewnie parę osób (moja skromna osoba również) ma to już w planach. Ale to tylko sugestia, liczyć będzie się większość.

• Administrator

Mieliśmy już z Pawłem robić Borki w czerwcu, ale cały ten "nasz" ośrodek jest wynajęty circa about do końca lipca. Dzwoniłem, kłóciłem się, nic nie załatwiłem.

Zobaczymy, chyba w tym roku będzie jedna duża forumowa impreza, najprawdopodobniej we wrześniu. Szkoda, bo dwie imoprezki w roku sa lepsze niż jedna imprezka w roku.

Już niebawem szukajcie tematu "Mamy pomysła" :evil:

pzdr

paweł-ntv, spoko :) to w lipcu, w końcu Borki nie ostały wykupione przez 4um na własność (jeszcze :mrgreen: ). A tekst, nie jestem pewiem, ale podchodzi mi pod pana starszego, choć bez wątpienia jego jest: na Borki umyję se worki :twisted: :mrgreen:

Ktoś chciał też golić worki :) , na pewno na ich zlocie nie będzie takich atrakcji jak na naszym........................zapewniam....

W zeszłym roku impreza trwala z soboty na niedziele może w tym roku uda się by zabawa trwała od piątku do niedzieli..... i tak zresztą większość odjechałą w niedziele rano ( w zeszłym roku).......

pzdr.....

"Śladami Boruty" mysi być i w tym roku, inaczej musiałbym znienić nazwisko i zakopać głowę w piasek. Prawda jest taka, że mam sporo pracy na codzień, Dominik też, ale postaramy się to wszystko dopracować, impreza musi się odbyć. Termin wrześniowy niestety musi być, ze względu na dostępnośc miejsc. W wakacje ciężko jest coś załatwić dla tak dużej grupy. W 3 edycji było nas chyba z 50, teraz spodziewam się setki, z małego spotkania robi się z tego coroczny zlot, wymaga do sporo pracy.

Pozdro, Paweł