kawon Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 jak w temacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wykrecasz przepustnice w gaźniku i lejesz ile wlezie. Kurde naucz sie troszke samodzielnosci bo tak daleko nie zajdziesz. To jest pytanie w stylu: jak nalać paliwo do motorynki?? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 musisz odkrecic amortyzatory, wyciagnac je na maksa w gore i tak w dolna czesc wlewasz (chyba) po 100 ml oleju do amorkow rzecz jasna.mam nadzieje ze sobie poradzisz...troche to pracochlonne ale jakie sa efekty- super:D POzdro KszyHoo SIM SQUAD ZIELONA GORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wykrecasz przepustnice w gaźniku i lejesz ile wlezie.Kurde naucz sie troszke samodzielnosci bo tak daleko nie zajdziesz. To jest pytanie w stylu: jak nalać paliwo do motorynki?? Banghead Tak sie lewa olej do amorkow ? Chyba sie pomyliles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 leje sie po 35 ml na amortyzator - ja u siebie lalem hipol :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wykrecasz przepustnice w gaźniku i lejesz ile wlezie.Kurde naucz sie troszke samodzielnosci bo tak daleko nie zajdziesz. To jest pytanie w stylu: jak nalać paliwo do motorynki?? Banghead Tak sie lewa olej do amorkow ? Chyba sie pomyliles? Kolega ironizował, mózgu tęgi Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 a niezrozumialem joke.... he he Unas z takiech malo kto by siesmial moze dlatego. :twisted: :evil: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wykrecasz przepustnice w gaźniku i lejesz ile wlezie. Kurde naucz sie troszke samodzielnosci bo tak daleko nie zajdziesz. To jest pytanie w stylu: jak nalać paliwo do motorynki?? :evil: "JA PIE******* NIE MOZECIE PO PROSTU ODPOWIEDZIEC CZLOWIEKOWI NA PYTANIE... " Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 leje sie po 35 ml na amortyzator - ja u siebie lalem hipol :evil: wydaje mi sie cosik mało... u mnie w suzi leje się po 90ml.. w simaku trzeba tak mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Hipol do amorów ? Słyszałem o czymś co sie "amortyzol" nazywało. Popatrz przed rozkręceniem jakie są oleje do amortyzatorów, jak już je rozkręcasz to wlej coś porządnego, żeby służyło długo i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Amortyzol sie lej stanardowo, hipol leje sie po to by utwardzic amorki, a w instrukcji do MZ piszą ze leje sie 50/50 amortyzol i mixol, wiec podejrzewam ze w simaku tak samo sie te oleje miesza, ale ile wlewa sie tam oleju to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Do simsonka napewno leje sie 35ml bo zagladelm kiedys do ksiazki. Jak ja rozebralem amortyzator to w ogole nie mialem oleju i tez chodzily. A rozbieralem poniewaz sprezyna jedna spadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 działać działają ale niema tłumienia bez oleju... a to się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 działać działają ale niema tłumienia bez oleju... a to się przydajePozatym uszczelki padają Amortyzol sie lej stanardowo' date=' hipol leje sie po to by utwardzic amorki[/quote']Zeby utwardzic amorki to sie leje olej do AMORTYZATORÓW ' date=' ale bardziej gęsty niż orginalny. np. jak wlejesz tyle samo 5w co 15w to na tym drugim amortyzatory beda twardsze. Tak sie lewa olej do amorkow ? Chyba sie pomyliles? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sorki faktycznie pomyłka :evil: "JA PIE******* NIE MOZECIE PO PROSTU ODPOWIEDZIEC CZLOWIEKOWI NA PYTANIE... "Zadawanie tak banalnych pytań wg. mnie sluzy albo nabiciu sobie posta albo jest przykaldem zaje****** lenistwa ze strony piszącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi