KML Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 My dotarliśmy tam przed 24:00 bo jeszcze w tesco kłuciłem się z kasierem który w końcu tak się zakręcił że nie policzył Anetce za fajki. :lol: Wprawdzie ekipa się już wykruszyła ale było i tak fajnie, szybkie dwa piwka, dwie kiełby z Yacowego grilla i spać do domu :mrgreen:Pozdro i do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Było całkiem spoko, trzeba zrobic nastepnego tylko żebyście mieli wiecej czasu a nie godzina i do domu :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 No fakt było spoczko ino przednie kapcie w opelku zamieniły się w slicki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Jak wszystkim wiadomo, proponowany termin powtórki z rozrywki przypada na najblższą sobotę tj. 02.07.2005. Miejsce zbiórki wszyscy zainteresowani znają. W związku z powyższym do zobaczenia za tydzień o 20.00 pod tesco. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Aśka, bardzo się obraziłaś za tego "schaba"?? :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Aśka, bardzo się obraziłaś za tego "schaba"?? :lol:odpowiedziała milczeniem :D buhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Aśka, bardzo się obraziłaś za tego "schaba"?? :lol:BARDZO!!!!!!!!!!!! :D no i potwierdzam sobotni termin powtórki-tym razem obiecuję PRAWDZIWEGO grilla(a nie jednorazówki :P ) oraz PRAWDZIWEGO kurczaka (a nie z tesco wydzielającego z siebie toksyczne opary :) ) no i w spbtę będę zapijać smutki(koniec kursu na A i brak kasy na egzamin.....) :D także do zobaczenia w sobotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 (koniec kursu na A i brak kasy na egzamin.....) :D To do roboty, na skuterze z samych napiwków masz na egzamin w tydzien :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Niestety ja w sobotę jestem w robocie do 24:00 więc się nie pojawimy lub przyjdziemy tak jak ostatnio po pracy.Znowu będą dwa szybkie piwa, kiełba z grilla i spać do domu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Niestety ja w sobotę jestem w robocie do 24:00 więc się nie pojawimy lub przyjdziemy tak jak ostatnio po pracy.Znowu będą dwa szybkie piwa, kiełba z grilla i spać do domu :-D to w końcu się pojwimy czy nie bo juz sama nie wiem? na grillu byłło barrdzo fajjnie trzeeba powtórzyyć napeewno:D:D:P:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ponieważ:a)tym razem będzie Pan Dmowski więc ognisko nie powinno skończyć się zbyt szybkob)liczę,że reszta ekipy już pozalicza co ma do pozaliczania i rownież zostanie dłużejto myślę,że jak wpadniecie po pracy to jeszcze załapiecie się na kiełbę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 witajcie! nie chce was martwić, ale akurat tylko na sobotę zapowiadaja deszcz... i chlodniej ma być. za to piatek suchy i cieply (29stopni)... moze by tak jednak w piatek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 nie chce was martwić' date=' ale akurat tylko na sobotę zapowiadaja deszcz... i chlodniej ma być. za to piatek suchy i cieply (29stopni)... moze by tak jednak w piatek...?[/quote'] Ja być za, w piątek będe wolny już o 23:00 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Piatek fajna sprawa... fajniejsza niz sobota :? tym razem będzie Pan Dmowski Kto to jest? Co to za Pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Piatek fajna sprawa... fajniejsza niz sobota :? tym razem będzie Pan Dmowski Kto to jest? Co to za Pan? Taki miejscowy głupek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi