DZIADU Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 wczoraj pogoda zawiodła(złośliwa bestia..... :P ),więc proponuję ognicho zorganizować w następny piątek.2 łikendy pod rząd chyba nie powinny być deszczowe-jakaś sprawiedliwość musi być :( pomysł uważam za jeszcze lepszy po wczorajszej rozmowie z Yacem(a jak nie zrobisz tych szaszłyków...... :P ) :P Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Bedom szaszłory :evil: Robię sie głodny na samą myśl... w sumie to ja cały czas jestem głodny... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 no?a co tu taka cisza?pogoda się ładna zrobiła to chyba trzeba zorganizować drugie podejście do grilla :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Jeno nie w ten piętek kóża twasz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Moj kofany Michałek chyba nie może w piąteczek :cry: Ale w piąteczek ma być w pytkę pogoda, Michałku czemu nie możesz?? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Mam egzaminy na głowie. Holerka...rubće - morze óda śe wpaść na pieńć minót. Rzycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Mam egzaminy na głowie. Holerka...rubće - morze óda śe wpaść na pieńć minót. Rzycie... Kurrr... dwa razy czytałem... :-) Nie rób tak więcej :banghead: Postaramy sie grilla przedłużyć do niedzieli to może wpadniesz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jutro piątek, w związku z powyższym temat jest dalej aktualny, jeśli są chętni (Koniaczek ze swoim grillem) to zapraszamy na 20.00 pod tesco. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja pracuję do 23:00 więc cienko widzę swoją obecność na grillu, chyba że po pracy ale nie wiem czy wytrzymacie tam do tej godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mnie nie bedze :) Ale wczoraj bylem w tym samym miejscu na innym grillu :) i zostawilismy tam 2 ładne ławki!! (Naprawde takie super ławki prawdziwe :) ) więc jak nikt nie za^^^^& to powinny tam być :P Wiecie komu dziekować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ławki powiadasz... Byłem tam dziś wieczorem i widziałem tylko resztki spalonych kłód drewna. Schizofrenik dojrzałby może w tych zgliszczach nawet kredens :) (nie bierz do siebie - żart) Co do błęduw - sprubóję ih nie popełnać, chodź czytjądz foróm coraz tródej mi to czynić. W tym momncie - choć źadko się to zdża - mówię powarznei. Czy to nazsa edókcaja leic tak na łep na jyszę, czy to te motockyclisty? Trzeba po prstó więcej czytadź ksiąrzkek bez błęduw. Chyba wzeme siem az Siekniewicza. Jeśli zdecydujeta się zjednoczyć pod Teskiem, ja podążę Waszym śladem. Mam nadzieję w takim razie, że do zobaczenia. A teraz: "pooo raaaa na do bra noc bo już księ życ świeeee ciiiiii, dzieci lubią misie, misie lubią dzieci..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 dzieci lubią misie' date=' misie lubią dzieci..."[/quote'] I tak ma być!!! :twisted: drogie panie :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 No nie wiem jak bedzie ze mna juz 4ty raz oblalem pewien egzam i mam powazne klopot. czuje ze jednak teoria pola magnetycznego mnie na stale przyciagnie swoja indukcja do krzesa i bede medzil w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 W takim układzie, jeśli poza mną Aśką i Greedem nikt nie zamierza się stawić pod tesco, to cza będzie sprawę odwołać i zapomnieć, szczerze mówiąc to nie chcę mi się zapierdzielać KOMUNIKACJĄ MIEJSKĄ na kabaty po to by w trzy - cztery osoby zawijać się stamtąd AUTOBUSEM do 2OO czy Bikerów :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Mnie niestety też nie będzie, wybaczcie. Lecimy dzisiaj na zlot do Wrześni. Żałuję, chociaż i tak nie mogłabym nawet zjeść kiełbaski i napić się browałka :P Echhhhhhhh..........Ale życzę udanej zabawy i pałaszowania pyszności :)Cieszcie się!!!! Pogada dopisuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi