Yaco Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Na bemowie są wiaty :P Można grillować pod daszkiem - tyle ze dojazd na moto w taką pogodę to raczej niezbyt przyjemna perspektywa... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 A miało być tak pięknie... :? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nosz cholera :? U mnie pada, ale są to śladowe ilości deszczyku. Asfalt błyszczy, ale ulewy nie ma. Na godzinę 20stą pojawię się pod Tesco jak się umawialim. Jeśli ktoś jeszcze tam przybędzie, zobaczymy, pogadamy... Jeśli na dobre się rozpada, to do 2oo chyba też nie podjadę ze względu na uciążliwość takiej podróży. W każdym razie będę kombinował. W każdym zaistniałym przypadku pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Plan jest taki, stawiamy się pod Tesco o omówionej godzince.Zobaczymy kto sie pojawi a kto wymiękł, jek będzie nas sporo to napewno coś razem wymyślimy, jak będzie nas mało to też coś wymyślimy :-D Jak będzie sączył deszczyk tak jak teraz to można wejść do lasu tam padać nie powinno, wypijemy conieco itd.Jak zacznie lać to może wyruszymy w kierunku np. 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Milego grillika! A tak chcialem wciagnac jakas kielbaske!I poznac co poniektorych ludzików! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No, widzisz Marek...... Pogoda jak po złości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 a ja wam zazdroszcze takich spotkan, organizacji i całej tej atmosfery!!!!kiedy grupa południe wpadnie na taki pomysł?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No widze adu! marna aura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Taaa... widze że wiele mnie nie omineło - wrocilem wlasnie do domu... Pojechalem w terenie pojezdzic i tak sprytnie utopiłem samuraia że po pas w wodzie stał :mrgreen: Ale traktor wyciągną syfa :P niestety tyle wody sie nalało do baku że dupa a nie jazda... na kanał w g. kalwarii i plukanie baku... i dupa... sroba spustowa "zepsuta" no i sie naczekalem na transport powrotny na ursynow... no i jestem :? ale widze że pada wiec chyba z ogniska nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja z moja ekypa odwiedzilem Bajkersow :mrgreen: bylo milo. Jak bedzie pogoda to musimy dac rade z grillem.Swoja droga to dzis bylem na moto w godzinach ulewy i mam totalnie przemnoczona skore :|Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ognisko z grilem było, udało się wyśmienicie a deszczyk lekki niedługo ustał i te ciemne chmury nas ominęły. Kto nie był, niech żałuje!! No to już wiecie jak było na ognisku. A teraz dalej... Około 20 pod Teskiem się spotkalim w 6 osób i dwa motóry, ustalilim co z czym i po interwencji S.M. opuścilim pętlę autobusową. Padało, więc zrezygnowaliśmy z ogniska. Dojechaliśmy do 2oo i tam w miłej atmosferze spędziliśmy czas. Ja mniej więcej do godziny 23 i wtedy to wyruszyłem w drogę powrotną. Ze względu na padający deszczu można by rzec, że się zmyłem. Mama kazała mi się "sprężać", ale jechać powoli...dlatego się sprężałem, no i w końcowym efekcie się sprężyłem jakkolwiek mogło to wyglądać. Osiągnąłem swój życoiwy rekord w deszczu i zaraz chyba idę spać. Dzięki za mitynk. Mam nadzieję, że następne razy będą już w suchszej atmosferze. Acha!! Byłbym zapomniał. Moje ubranko również mokre. Poddałem się mimowolnie działaniu bryzy spod kół kilku taksówek i nie za bardzo było z czym dyskutować. Przemokłem, ale w drodze powrotnej do domu ciuchy mocno mi przeschły. To pewnie przez ten rekord :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 he he.... tak dobrze zarlo i zdechlo.... :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Dzisiaj nie pada może zrobimy tego grilla jednak :?Jak ktoś się zdecyduję to jesteśmy pod nr. 602114758Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 jak ju to jutro lepiej... (bo dzis mnie nei ma :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 dawajcie dzis Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi