embe Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 http://pogoda.onet.pl/0,3,miasto.html Deszczyk do 18stej. Teoretycznie może być ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Za chwilę rozrysuje sobie opis Sałaty123 - może coś z tego skumam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dobra... śmiejscie się dalej :P Tu ilustracje do opisu... już prościej się nie da ;) http://www.uzo.pl/salata123/tesco.jpghttp://www.uzo.pl/salata123/tesco2.jpg no i jak? :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jakież piękne zdjęcia ;) Panie Sałata...skądże pochodzą takowe fotogramy? :P Masz może jeszcze nieco...kawałek i widać będzie moją chałupę. pees: Jestem pod wrażeniem roboty p. Sałaty.pees2: Dodałbym ścieżkę zaznaczoną przeze mnie na zielono - spod Tesco chyba najwygodniejsza dla motocykla... http://acn.waw.pl/moto/mapka_warzywna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witam,A tu mówią że będzie 25st. i bez opadów ;) http://meteo.icm.edu.pl/ Pozdr. Rob Ps.Embe - dowiedziałem sie przypadkiem, że jesteś moim sąsiadem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 ogłoszenie z ostatniej chwili:spotkanie w piątek o 20.00 pod wjazdem na parking tesco. ;) no.to skoro wszystko juz jest jasne to ja wracam do roboty.do zobaczenia jutro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Wszystko jest przygotowane, diler chyba nie da plamy, już impreza się zaczyna, już sąsiadom że dnie mina, bo chłopaki i dziewczyny piją wódę oraz wino... ...Alkohole, papierosy, zimne soki i erosy... Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 No w piątek będę wolny pewnie jakoś od 18:00, więc jest ok.Najprawdopodobniej również zawitam, nie wiem jak Anecia pracuję ale jeśli nawet do 21:00 to daleko nie będzie miała. :P Moze pogoda...? bo cos dzis w tv mi sie obilo o usy ze ma padac Co do pogody to ponoć jutro jak i cały weakeend ma być superowo, więc oby do zobaczyska. ;) Ps. czy ktoś przyjeżdza sprzętem czy na buciorach przylatujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 A gdzie jest Tesco? W Kabatach jest chyba tylko las!Przynajmniej od strony Puławskiej. Pozdrawiam [ Dodano: 16-06-2005, 18:41 ]Jesli zbiorka bedzie tam gdzie zawsze to musisz dojechac do TESCO na al. KEN - na samym koncu warszawy pod lsaem kabackim - ostatnia stacja metra. Jak jedziesz rosołem to skrecasz w wawozową w prawo i bedziesz widzial tesco po około 400m. Petla jest przy samej bramie do tesco wiec widac wszytkich zawsze :P a czy tam bedzie to nie wiem :P Dojechac na miejsce ogniska - jedziesz rosołem na południe przecinasz wąwozową i dalej jedziesz na południe (po koło 100-200m mijasz po prawej stronie sklep ZUBR (jedziesz dalej!!)) potem jest skret o 90stopni w lewo a za 30m o 90stopni w prawo (ciagle ta sama droga tylko taki zygzak ;) ) po kilku metrasz mijasz asfaltową droge w lewo koło betopnowego płotu i jedziesz jeszce około 30m i skrecasz w prawo przy kapliczce w polna droge... jedziesz tak w stropne lasu (miedzy polami) potem skrecasz w pierwszą droge w prawo (polna) i jedziesz w kierunku niemiec (po prawej stronie panorama kabat a po lewej masz kabacki las) jedziesz tak około 200m i po lewej stronie jest ogrodzona siatką dzialka a po prawej około 5-10m od tego płotu jest miejsce ogniska :mrgreen: kilkanascie mlodych drzew tam rosnie na "polu" tyle ;) AAaaaaaa juz wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Sławetna Aleja K.E.N. uwieńczona jest właśnie tym czcigodnym sklepem. Jadąc cały czas na południe nie da się nie trafić na Tesco, a tam pod bramą na motorczyki. Ja będę koniem. Wezmę trochę suchego chleba i wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ok, potwierdzone będziemy na bank.A co jak będzie lało? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Nie będzie. Wieczorem 20 stopni, także pogoda marzenie....no może tylko te churky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Hyhyhy!Jakoś trafie! Martwi mnie tylko ta polna droga!Mam nadzieje ze bedzie twarda a nie piaszczysta! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ok, potwierdzone będziemy na bank.A co jak będzie lało? :?Parasolkie zabierz Panoćku :P - Jakby co to kiełbe ugrillujemy na jakims silniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jakoś trafie! Martwi mnie tylko ta polna droga! To jest tzw. droga gruntowa, czyli faktycznie polna, ale twarda i nie ma większego kłopotu z dojazdem. Jedziesz 10km/h i bez stresu dojeżdżasz :P Do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi