paluch Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 sorki ze sie wtrącam do waszej dyskusji ale dopiero znalazłem wasz wątek :) ja też jutro z kumplem startuje do MRU. my śpimy pod namiotem. moze sie spotkamy, będziemy na FJR oraz BMW. pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Dla mnie możecie, ale ja nie mam nic do gadania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 To mam dla Was propozycję: w Pniewach jedźcie w prawo' date=' na Gorzów. 3 km za Przytoczną po prawej stronie będzie widoczna rozlewnia gazu ShellGas, a po lewej stronie jest zajazd AutoPort. W okolicy Pniew dajcie znać, będę czekał na parkingu przy AutoPorcie.Spokojnej drogi![/quote'] OK, tak też będzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Waszmościowie i białogłowy zacne! :D Historyję całą niechybnie acan Hubert opisze, ja tylko dzięki stokrotne Wam składam za kompanię przednią :( ;) :( Wracajcie szczęśliwie i meldować się proszę :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Własnie wróciłem szczęśliwie ;) Pożegnałem się ze Zbychem w Starej Miłośnie - poleciał na Siedlce. Mirek,Słowa nie są w stanie oddać naszej wdzięczności za wszystko, co dla nas zrobiłeś. Było naprawdę cudownie. Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko.Jeśli chodzi o opisanie, to myślę, że trzba się do tego mocno przyłożyć, aby choć trochę oddać to, co przeżyliśmy.Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 witam!! ja też dopiero teraz do chaty wróciłem z wojaży !! dzięki za super przyjęcie, nocleg. do zobaczenia na trasie pozdrowienia dla wszystkich !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Heja,ja tez sie melduje Panie Szanowny Organizatorze MiroNie! Dzieki za organizacje calej imprezy. W tu gronie zawsze to wielka przyjemnosc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 DOBRY WIECZóR!!! :( i co was tak śmieszy? ja tysz się melduje. przez całą drogę martwiłem się o naszego miro_Na czy aby na pewno szczęśliwie dojedzie do domu ale widzę że się udało. :D dzięki mirku za tak zajefajnie zorganizowany wypad :( ;) i wam wszystkim tysz dzięki za miłe towarzystwo i.... do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nnoo ... jestem w domu. Ciut zmęczony :-) Warto było :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Hej. Dojechałem o 18 ale dopiero jestem przy kompie. Jeszcze raz dzięki Mirku i Hubercie :-)Pozdrawiam DO WIDZENIA :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zakładając, że nie przemawia przez Was wrodzona grzeczność :mrgreen: cieszę się, że Wam się podobało. Brakowało jeszcze z jednego dnia na okoliczne "drobiazgi", ale to może następnym razem? ;) Rozumiem, że Artur dojechał razem z grupą. Jeszcze tylko Piotrek z Agą i Maciek nie dali znaku, ale to chyba ze zmęczenia :?: Pozdrawiam wszystkichMirek ps. W albumie, w imprezach jest już kilka marnych fotek (z telefonu :? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Melduje się rano bo w domu nie mam netu. Odmeldowałem sie Prezesowi Hubertowi po 20-ej. Przyjechałem o 19.25. W sumie w 5 dni przejechałem 1313 km. Dzięki Mirek za super zorganizowany wypad- spełniło się moje marzenie jako fort-eksplorera.Artur. Dla tych co byli i widzieli a do końca nie wiedzą co: http://www.fortress.prv.pl/i wejść na stronę o MRU (lub FF OWB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 My też jesteśmy, ale my wracaliśmy czoperowo :-) - Gniezno, obiadek ( Gregor - "pod kominkiem" wymiata), super skrót do Mogilna :oops: zapora we Włocławku, Płock i jeden nieplanowany postój ale nie powiem na co :-) . Wróciliśmy koło północy. Dołączę się do peanów na cześć boskiego Mirona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No skrót do Mogilna był mistrzowski :roll: A ten postój.....hm....pradziwe misterium....słowami sie nie da wyrazić:-) To i ja się włączę - bo się dowlokłem do kompa w pracy:-)))) do hymnów pochwalnych dla: - Mirona (za organizację całości:-)), - dla Huberta (za general management MGH:-)), - dla Wszystkich - za doskonałą kompanię:-))a- dla Grega - za namiar na boską ogórkową:-))))) ZOSTAŃMY RAZEM :!: :!: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zamieszczam parę fotek z mojego aparatu.http://bb.1asphost.com/7greg/MRU/ POOOOCAAAAŁUJ MNIEEEEE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi