Hun996 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Robimy imprezę 14 styczniaNo cóż było miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Robimy imprezę 14 stycznia No cóż było miło. Hej, Artur, a co jest :?: A czemu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Prosta sprawa: na 20-go stycznia bilans roczny + rachunek wyników + rachunek przepływów + informacja dodatkowa. Do tego cały pakiet załączników . A do 10-go stycznia mogą docierać faktury od kontrahentów. Od 30-go stycznia audyt Ernst & Young. Na 10-go lutego sprawozdanie niemieckie za 01/2006 Ot i wszystko. Jak wyżyję do końca lutego to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Siła argumentów sprawia, że broń z Twojego avatara wygląda niewinnie, jak wiatrówka :mrgreen: Szkoda ;) W takim razie powodzenia :lapagora: i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zobaczymy jak będzie - na razie czarno to widzę, jak VFR-kę Vlaada. Chyba że łeb odmówi posłuszeństwa i trzeba go będzie oderwać od cyferek. :rolleyes2: A propopo lokalu. Znam fajny - zabytkowe piwnice w browarze Strakacza (niestety daleko, bo w Skierniewicach.) Łazimy tam z Łukaszem na spotkania Bractwa Piwnego ;) . Coś takiego by tu pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 W którymś z warszawskich fortów jest knajpa (tylko nie wiem którym - chyba Bema). Z tego co pamiętam, motocykliści są tam częstymi gośćmi. Poszperam w sieci - może znajdę gdzie to dokładnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 No to słuchajcie - wybieramy lokal. Jest sympatyczne miejsce prowadzone przez streetstorma na Śniadeckich, przy czym, jesli będzie nas więcej jak 8 - 10 osób, to zrobi się ciasno. Prosiłbym zatem o potwierdzanie się. Jak na razie zgłosili pojawić się mieli:Aker (+ Aga, ma się rozumieć) z ŁominosówBabajaga de Czarcia GóraMiro_N von FF OWBMallutkii z Mazowszavon VlaadHun z Mongolskich StepówZibiano de Torinono i ja, Hubert z Wyciętej Brzezinki Ktoś jeszcze? Dajcie znać, please, abym miał czas, gdyby trzeba było znaleźć coś większego...Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 W którymś z warszawskich fortów jest knajpa (tylko nie wiem którym - chyba Bema). Z tego co pamiętam' date=' motocykliści są tam częstymi gośćmi. Poszperam w sieci - może znajdę gdzie to dokładnie jest.[/quote'] Powitac z Nowym Godom:-)))Knajpa się chyba zowie Club Rock (primo voto Bikers' Pub) na Racławickiej...A ja sie niniejszem zgłaszam, z tym, że jadę na Moto Bazar (motocyklowo, ale i rekonstrukcyjnie - bo mam nowe hobby:-))) i szczerze mówiąc nie wiem czy dam radę wrócić:-)))) Pozdrawiam, MaciekP.S. Za Dorkę nie ręczę, na pewno musi być z rana w Kraku, ale moze dojedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dajcie znać' date=' please, [/quote']Na Zachodzie bez zmian. :P motocyklowo' date=' ale i rekonstrukcyjnie - bo mam nowe hobby:-)[/quote'] 8O Chyba nie doprowadziłeś intrudera do stanu wymagającego rekonstrukcji?? 8O 8O :P Poza tym nie ma żadnych wymówek. Dla Dorki też :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Z Mongolskich Stepów? Dalej już nie było? Na Śniadeckich? A co to jest? A przecież ustaliliśmy latem podczas wizji lokalnej że impreza będzie w Dąbrowieckiej Górze w lokalu "Pod Kopułą". Temperatura odpowiednia do schłodzenia, nikt drzwi ani okien nie zdemoluje, pokojów kilka, jak ktoś nie trafi w drzwi to wyjdzie wyjściem awaryjnym. Same plusy. Ale władza zmienną jest jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o club rock to tego dni abędzie tam (za ich strona internetową): ROCKOTEKA: Classic Rock, Hard Rock, Metal!!!Ponownie będziecie mogli się wyszaleć przy muzyce granej przez Hilux'a. Będzie wszystko co najlepsze: od The Doors, Led Zeppelin, Deep Purple, czy Black Sabbath, poprzez AC/DC, Guns'n'Roses, Metallice, Iron Maiden, do Nirvany, Clawfingera, System of a Down czy Rammstein.Oczywiscie polskie kapele też usłyszycie - Dżem, Kult, Kazik czy Illusion nie sa nam obcy, tak samo jak Pudelsi, Wilki, KAT czy TSA... Samaela też się wrzuci. Zawsze możecie przynieść własne płyty z ulubionym zespołem -Jezeli zostanie ona pozytywnie rozpatrzona przez komisję, na pewno zdołasz ją usłyszec w klubie :o)Wstęp wolny, od 18.00 Zatem chyba się nie pogada :( A Hunowie to niby skąd pochodzą? Może z Wielkopolski :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 A Hunowie to niby skąd pochodzą? Może z Wielkopolski :D Było blisko.Ja z tych co w V w. założyli swoje państwo w Panoni a potem opanowali tereny Sarmatów i Gotów. I żeby praprzodek Atylla nie poszedł na pomoc Asteriksowi i Obeliksowi to inaczej wyglądałoby cesarswo rzymskie w wiekach późniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 von Vlaadaus Ost Preussen :( .Jeżeli chodzi o lokal, to się dopasuję, chociaż zestaw kapel w Club Rock bardzo mi odpowiada (zwą mnie przecież "Vlaad von Rammstein" nie bez przyczyny :mrgreen: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 No dobra, trzeba podjąć ostateczne ustalenia co do przewidywanej dyslokacji ugrupowania w sytuacji zagrożenia przez przeważające siły zjednoczonych browarów. 8) Impreza 14 stycznia, start o godzinie 18.00 w knajpce Qfajka, ul. Śniadeckich 8 (zaraz po prawej stronie, jak się zjedzie z placu Prostytucji 1952 roku).Mamy już rezerwację. Będzie trochę ciasno, za to spokojniej, dzięki czemu łatwiej będzie pogadać. Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 My ze Zbychem także postaramy się dojechać zza Buga. apropos malowania - Vlaad ciekawy był kamuflaż na FW190 D9 - zwłaszcza w tym malowaniu zwanym jako papuzie: http://www.amv-lilliput.org/Modelli/aerei/...190JV4/jv44.htm A tu jeszcze nieco o malowaniu niemieckich myśliwców: http://www.old.modelarstwo.org.pl/lotnicze...affe/index.html a tu masz wzory kolorów (mam nadzieję, że nikt z MC się nie obrazi i nie będzie mnie za to ganiał :notworthy: ): http://www.old.modelarstwo.org.pl/lotnicze.../malowanie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi