robak Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 zauwazam, ze coraz wiecej osób przy zakupie moto i czesci poszukuje głównie na allegro. gdzie sie podziały stare dobre (?) czasy , gdy głównym źródlem był DIZMAR i Giełda Motocyklowa? moim zdaniem mimo wszystko jest tam więcej ofert danego modelu niz na allegro w ciagu miesiaca. a mimo wszystko allegro chyba wygrywa-tylko dlaczego?? czy przy zakupie motocykla ktory kosztuje kilkaczy kilkanascie tysiecy szkoda potencjalnemu nabywcy wydac te kilka zł na te gazety? przeciez mozna tam wyszukac ciekawe moto za uczciwa cene i wtedy zakup gazetek sie zwróci ;) co o tym myślicie? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Robak a weź sprzedaj motocykl w 2 dni za pomocą Dizmaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Robak a weź sprzedaj motocykl w 2 dni za pomocą Dizmaruok, ale nie zawsze wszystkim sie spieszy ;) tym bardziej w zimie. a przeciez allegro od kazdej transakcji odprowadza swoją prowizje. w przypadku samochodow/motocykli jest to kilkaset zł za kazdą transakcje (chociaz to tez jest do ominięcia i allegro czasami wykorzystywane jest jedynie jako jedna z form ogłoszenia....) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 dlatego należy wystawiać na otomoto które jest powiązane z allegro a ogłoszenie kosztuje 1 pln. Z tego co się zorientowałem szukająć motocykla to rzeczywiście niewielu sprzedającym sie spieszy żeby coś sprzedać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ja jak szukałem to wszystko: otoMoto, Allegro, Dizmar, GM, ŚM, Motocykl... Forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ja jak szukałem to wszystko: otoMoto, Allegro, Dizmar, GM, ŚM, Motocykl... Forum Cebik poprostu wyjełeś mi to z ust tylko tyle że jeszcze ja wystawiam na Anonse oraz w lokalnej gazecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green-kesy Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Janie dawno kupowałem motor. Miałem utrudnione zadanie wbo z oczywistych powodów szukałem tylko 50-tek... Przezsukałem chyba wszystko- Allegro, Otomoto, Giełda Motocyklowa, Dizmar, Gazeta wyborcza, i wiele stron w necie.Niestety GM i Dizmar się nie sprawdziły ;) - szukałem w środku miesiąca, więc wszystkie ogłoszenia były nieaktualne. Znalazlem na Allegro, koleś nie zapłacił prowizji, bo jak kupiłem to odwołał aukcję. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Cebik napisał:ja jak szukałem to wszystko: otoMoto, Allegro, Dizmar, GM, ŚM, Motocykl... Forum Cebik poprostu wyjełeś mi to z ust tylko tyle że jeszcze ja wystawiam na Anonse oraz w lokalnej gazecie. prawie, aczkolwiek nie do konca w moim przypadku ;) ja jeszcze po qmplach qmpli qmpli .... ;) :mrgreen: P.S. rynek zachodni sobie odpuscilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Wszędzie gdzie się da:internet, gazety, kumplle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ostatnie dwa motocykle mam z allegroprzedostatnie dwa z gazety ogloszeniowej -autogiełda dolnośląska Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 U mnie allegro króluje- Junak przez allegro znalazł sie w Czechach,dzieki allegro przywedrowala do mnie Yamaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Jak się szuka upragnionej maszyny to nawet spod ziemi się wykopie jak będzie trzeba ;) Nie ma co ograniczać się do jednego źródła. Nigdy nie wiadomo co znajdziemy gdzie indziej. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Ja gdy simsona chcialem kupic sobie tak ze 3 lata temu (dokladnie simsona nie chcialem, ale jakis motorower), to sam zrobilem ogloszenia i rozwieszalem po Słupsku, napisalem markerem : KUPIE MOTOROWER, cena, telefon itp. Wsadzilem to w koszulki takie do papieru, co by deszcz przezyly i rozwiesilem ;) Oprucz tego allegro, dizmar, gielda motocyklowa itp ;D A i tak kupilem gdy dostalem info od qmpla ;) Pzdr =] Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 boniek jak ja szukalem to sie do japońców dokopalem i ninje dostalem wiec bardzo dobra metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Szukałem głownie na Allegro, choć nie omijałem gazet. Przez Allegro jest łatwiejszy dostęp do zdjęć, itd, ale kupiłem dzięki znajomemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi