Dyzio Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Cześć!Przerobiłem wszystko na *.jpg, razem coś koło 1 MB, ale coś mi z domu z wp.pl nie chce załączać. Zrobie to jutro jeszcze raz z roboty.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Dyzio Można prosić o ten artykuł??Chyba wywaliłem tą gazetę a chętnie sobie go jeszcze raz przeczytam.Adres e-mail nasz w moim profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Kurde ja nic nie dostalem na maila :DMógłbyś mi też podrzucić na maila Dyzio??Z góry wielkie dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huck Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 czewiem ze robie sie powoli nudny :D))))))ale zapraszam na stronke www.motorz.motocykle.orgupgradowałem forum i maci eforum o ruskach tylko zęby się komuś pisac chciałopozdroohuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Kurde ja nic nie dostalem na maila :DMógłbyś mi też podrzucić na maila Dyzio??Z góry wielkie dzięki!! Wysłałem dzisiaj o 10.57 do 4 osób w tym do ciebie Noise. Plik ma 1 MB. i tytuł DNIEPR. Do reszty wyslę w Poniedziałek. A jak by sie nie udało to nagram na CD-R i wyślę pocztą - nie stanowi to dla mnie problemu.pozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 dostałem, dzięki Dyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Dzieki Dyzio ja tez mam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Kurde ja nic nie dostalem na maila :DMógłbyś mi też podrzucić na maila Dyzio??Z góry wielkie dzięki!! Wysłałem dzisiaj o 10.57 do 4 osób w tym do ciebie Noise. Plik ma 1 MB. i tytuł DNIEPR. Do reszty wyslę w Poniedziałek. A jak by sie nie udało to nagram na CD-R i wyślę pocztą - nie stanowi to dla mnie problemu.pozdroDyzio Dyzio dostane dzisiaj ten plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 10 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Jesli chodzi o mjego Dniepra,to moimj głównyym pomodem do zmartwień jest instalacja,a konkretniej sposób podłączenia alternatora.Jeśli dobrze zrozumiałem instrukcję, to jeden z zacisków alternatora jest "wolny",(ale czy dobrze to zrozumiałem?,a jeśli tak jest,to) dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Walnij temat w mechanice ruskiNa pewno będzie większy odzew.A z tym alternatorem to rzeczywiście tak jest. Jeden zacisk pozostaje wolny.Wynika to z tego że został zmieniony typ regulatora napięcia na elektroniczny i ten jeden zacisk nie jest potrzebny. A ponieważ to nie przeszkadza zostawili to , zawłaszcza że alternator w takiej postaci jest kompatybilny ze starym regulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wysłałem dzisiaj o 10.57 do 4 osób w tym do ciebie Noise. Plik ma 1 MB. i tytuł DNIEPR. Do reszty wyslę w Poniedziałek. A jak by sie nie udało to nagram na CD-R i wyślę pocztą - nie stanowi to dla mnie problemu. pozdro Dyzio Dyzio dostane dzisiaj ten plik? ja też poprosie plis,plis,plis :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 hehe wykopaliska :D swoja droga pierwszy raz slysze o takim artykule.. rafcio - pipcyk od 2 lat sie nie udziela. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ja też poprosie plis,plis,plis :notworthy: Kolego zwroc uwage na date ostatniego posta w tym temacie... Powinienes dostac tytul Motonity Archeologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Trzeba po prostu wywalic w głebokie archiwum te stare tematy tylko zasmiecaja teren, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Trzeba po prostu wywalic w głebokie archiwum te stare tematy tylko zasmiecaja teren, no fakt nie zauważyłem daty,ale to chyba admina wina,że takie stare śmieci są w tym dziale,jest nowy dział admina co się nam nie podoba więc napiszmy '"nie starym śmieciom"" buhaha :buttrock: pozdrawiam zamykamy dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi