embe Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 To może ja zapytam tak - DO KTÓREJ godzinki przewidujecie posiedzenie w Domu Dziecka? Rano nie ma szans żebym się zjawił, ale po "egzaminie" można rozważać urwanie się z zajęć ;) Ważna jest jednak godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 w samym domu dziecka powinnismy byc okolo 12mysle ze wczesniej niz o 14 nikt z tamtad nie wyjedzieostatnio siedzialem tam z mala grupka motocyklistow do chyba 16:30 (o ile mnie pamiec nie myli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Bartoszu ;) ja też się piszę - i w tym roku nareszcie na własnym moto, a nie jako doklejany :) plecaczek.... pozdrawiam :) ps - to rozumiem, że zbiórka jest o 10:30, tam gdzie zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 niestety, pracuję tym razem i w niedzielę, jeśli wyrobię się przed 14 to podjadę, mam nadzieję że to wypali :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 HA :!: Ależ jestem rewelacyjna, namówiłam kolejnego chętnego z Banditem 1200 :twisted: To ze jestes to wszyscy wiemy..... ;) bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam!!!Wlasnie wrocilem, bylo super, szkoda ze sesja jest bo chetnie jeszcze bym dzieciaki powozil.Jak ktos ma jakies fajne zdjecia i chce (a powinien ;) ) sie nimi podzielic, a nie ma gdzie ich postawic to prosze mi je przeslac na mejla i zamieszcze je u siebie na szybkim serwerze. Pozdrawiam!!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Tylko moge potwierdzić - impreza fajna, jak co roku zresztą. Ja wprawdzie na piechotkę, ale i tak warto było. Bartosz - pytanie zbiórkę kasy - jaki wynik osiągnęliśmy w tym roku ??? Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek K Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Moim zdaniem imprezka wypalila w 100%, bylo sporo motonitow, pogoda dopisala(choc moglo byc ciut cieplej), kaska zebrana, dzieciaki zadowolone tak jak chyba wszyscy motocyklisci(-stki). Zreszta czasem odnosilem wrazenie, ze ogromna frajde z przejazdzek mieli nie tylko pasazerowie :D. Co do zdjec to mam ich okolo 60, a kazde z nich zajmuje jakies 450-500 kb wiec czekam na podpowiedz co najlepiej zrobic aby je szybko zamiescic. Dziekuje Wam za mile spedzenie czasu i to w takim szczytnym celu. p.s jak by ktos mial zdjecia takiego brzydkiego motocyklisty na niebieskiej kawie zygzaku to bardzo bede wdzieczny za przeslanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zapodaj je do mnie na mejla (podalem powyzej) ja wrzuce na serwer i kazdy zainetesowany zassa sobie paczke zdjec :D maxymalny rozmiar wiadomosci na o2 to 20MB wiec podziel zdjecia na paczki ciut ponizej tej wielkosci i przeslij, ja sie zajme nimi dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Bartosz - pytanie zbiórkę kasy - jaki wynik osiągnęliśmy w tym roku ??? godz. 15:00 stan 619 zł i do tego 125zl z licytacji miniaturki motocykla. rowniez uwazam, ze impreza byla udana i mam satysfakcje, ze moglismy sprawic frajde tym dzieciom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 To ja zapodam jako pierwszy, fotki sa na mojej stronce:Bezpośredni link tutaj:http://data7.exo.pl/kml/dom.htm Jest tam też krótki filmik z licytacji, więc polecam!!!Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 było baaaaaardzo miłopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 A moje tutaj: http://bramson.dyndns.org/index.php?option...mid=70&catid=26Filmik jak znajde czas też się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Impreza wspaniala i ciesze sie ze moglem w niej uczestniczyc po raz pierwszy. Pisze sie na wszelkie nastepne tego typu. Frekwencja przeszla chyba najsmielsze oczekiwania i oby tak dalej. Wspominam to bardzo milo i mordka mi sie smieje na mysl jak niewiele z naszej strony moglo spowodowac tak piekny, szczery usmiech i radosc dzieciakow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Niestety musiałem się dość szybko zmyć, ale uważam że było zajefajnie... No i ilość sprzętów przeszła chyba najśmielsze oczekiwania... A Bartosz się martwił że nie będzie... :mrgreen: Dobra to i ja fotki wrzuciłem... http://www.engels.mok.waw.pl/2005-06-12/ Jak kogoś interesuję czyjaś gębą lepszej jakości to się niech zgłosi na priva, to wyślę lepszej jakości (2048x1536 pixli), bo na FTP wrzucałem 1024x768... EDIT: TOM zrobił stronę graficzną strony (i dzięki mu za to...) ale przy okazji, geniusz jeden wział i zmienił nazwę folderu... Teraz już ja i Embe podaliśmy dobry link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi