Icea_PL Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ehh... kolejna wizyta mnie ominie :D ... moto stoi zatarte w garazu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jak mi się uda namówić paru chętnych na sprzetach podobnej klasy jak mój to chętnie pojade. Boje się troche o pogode i oto że niedotrzymam tepa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 tepo bedzie takie jakie moze utrzymac najslabszy motocykl w grupie wiec sie nie martw nawet jakbys mial byc sam WPADAJ NIE GADAJ ja na pierwszym wypadzie do domu dziecka jechalem 4T 50cm szesciennych i inni marudzili troche ale sie trzymali dzielnie wiec nie ma gadania wpadasz :mrgreen: dopisuje cie do listy na 100% wiec nie mozesz sie juz nie stawic 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 No dobra.. jakby co to dam jeszcze pewnie znać w piątek :] (ew. do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek K Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 siemka, ja tez sie dopisuje na liste, chyba ze moja kawa znowu zacznie przeciekac, ale raczej sie nie martwie, bo bak reanimowal slynny majster z Zielonki :D pozdroDarek Kawa zzr p.s biorac pod uwage, ze jestem studentem dziennikarstwa z Wasza pomoca nakrecimy jakis fajny material radiowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jak nie pojawię się na moto, to na pewno na piechotę. Obecność na tej imprezie to mus, i frajda ! Mam nadzieję, że robimy składkę kasy dla dzieciaków, jak zwykle. Tak więc proszę nie sępić i pojawić się z pełnymi portfelami (kto może oczywiście, musu nie ma). Pozdro, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja mogę się pojawić z pełnym uśmiechem i co więcej z pełnym uzębieniem. W portfelu mym z pieniąchów zaledwie miedziaki. Benzynę sfinansuje mi rodzina - cel szczytny i dlatego pojawić się mogę. Co wspanialsze - zaliczyłem ćwiczenia z Mechany, także w poniedziałek nie piszę już kolosa. W niedzielę będzie frii :D Do zobaczenia bracia i siostry. Stan pogody na dni najbliższe:http://pogoda.onet.pl/0,3,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 pawel a czemu masz sie nie pojawic na moto? specjalnie kask biore na zbiorke forsy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 potwierdzam przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Cudownie :!: ;) Widzisz Bartoszu, wcale nie będzie tak źle jak się obawialiśmy :) Ja wczoraj jeszcze pobiegałam po 2oo i zrobiłam ciąg dalszy mojej propagandy :twisted: Może ktoś z tamtejszych bywalców - nie użytkowników tego forum się pojawi :) A i prognozy pogody są z każdym dniem coraz bardziej optymistyczne :mrgreen: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wielkie sory z mojej strony. Mam zajęcia i jeden egzamin w niedzielnej szkółce. Wszystko rozpoczyna się o 12:10. Muszę się niestety wycofać. W zeszłym roku było to samo - szkoła. Cholera, no wybaczcie, ale wtedy mówiłem i teraz też powtórzę - "nie da się jakoś po sesji?". Choć może to nie konieczne, bo tylko ja mam takie trudności. Chyba dopiero gdy skończę edukację będę mógł z Wami do Domu Dziecka śmigać. Znów poproszę o chusteczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 no ba kurde w koncu caly czas latam macham tylkiem i moimi cyckami tancze gdzie sie da gibamnawet ostatnio jak jezdze samochodem :twisted: ale musowo jeszcze jakies pogo odtanczymy pod centrum handlowym bemowo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dnieper sprawny w 100% ale w piątekW sobotę jadę do Ossowa do rydwanów ognia imyślę że nie sp......li sie do niedzieli.tak jak zapodano na początku tematu jestem na Bemowie o 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 ja niestety sie nie wyrobie... kochana politechnika :-(... jak czesto organizujecie takie zjazdy? bedzie jakis w wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Z Linku pogodowego który podał embe wynika że padać jutro nie powinno.Przybycie potwierdzam, chyba się zmobilizuję i pojadę dzisiaj na myjnię (1 raz w tym roku) :oops: Będę niestety sam bo Anetka pracuję ale może uda mi się wyciągnąć chłopaków na błotołazach. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi