Skocz do zawartości

cross 500 2T - mam sie go bać?

Rekomendowane odpowiedzi

poruszmy znowu temat cr500, dzisiaj poznalem kolege, który ma 15lat i niedawno przesiadl się z hondy mtx na honde cr500 :P poniżej macie link do filmiku który nakręcił 4 dnia po zakupie moto, rocznik crki to około 1985, teraz idzie mu o wiele lepiej, jak stopnieją śniegi wyjdzie kolejny filmik w którym moze zobaczymy co naprawde potrafi cr 500 :) pzdr

http://www.megaupload.com/?d=XUX0RP46

No tak na tym filmiku koleś w ogóle nie odkręcał, no ale nie ma co sie dziwić, miał ją dopiero 4 dzień :) ale teraz chłopak daje rade, idzie mu o wiele lepiej

[ Dopisane: 11-12-2005, 11:06 ]

A silnik igiełka, palą ja tylko na pych bo samemu nie umie jej odpalic na kopa, a jak to kopniak odbije to uhu :lol:

a ja mam proźbe moze ktos mi ten filmik wyslac albo wsadzic na inny server bo z tego mi nie chce zassać

Jak otworzy ci sie stronka to muissz poczekac 45 sekund. Na górze masz takie odliczanie. Potem pokaze sie reklama która zamykasz. klikasz na Click here to download i plik sie zasysa.

Nie chce sie wymadrzac ale z tego co widze.. to opona do wymiany, gaznik do regulacji wydech do przetkania i kolektor do dokrecenia bo zamiast isc w tlumik to laduje spod uszczelki. I przerywa na najwyzszych obrotach.. Krotki skan motocykla. A ile takie moto moze kosztowac?? A co powiecie o Kawie KLR 250?? Sasiad mial do sprzedania za 3,5kpln. Dobrze to czy zle?? Pozdro

poruszmy znowu temat cr500, dzisiaj poznalem kolege, który ma 15lat i niedawno przesiadl się z hondy mtx na honde cr500  poniżej macie link do filmiku który nakręcił 4 dnia po zakupie moto, rocznik crki to około 1985, teraz idzie mu o wiele lepiej, jak stopnieją śniegi wyjdzie kolejny filmik w którym moze zobaczymy co naprawde potrafi cr 500  pzdr  

http://www.megaupload.com/?d=XUX0RP46

Nie no filmik super :P najlepsze jak zapychają! :)