Wojteque Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Na allegro jeśli zakładasz nową aukcję motocykle->enduro to piwinien się pojawiać szablon "nowy tłok, po wymianie uszczelniaczy i przedniej zębatki, stan bardzo dobry"Na każdej aukcji jest taki tekst. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Najlepiej bo kupnie wyczynówki zmienić odrazu tłok, nawet jeżeli sprzedaca zapewnia, że ma przejechane np 3 motogodziny. Przynajmniej potem wie się co ma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Najlepiej bo kupnie wyczynówki zmienić odrazu tłok' date=' nawet jeżeli sprzedaca zapewnia, że ma przejechane np 3 motogodziny. Przynajmniej potem wie się co ma.[/quote'] to fakt, warto sprawdzić jaki jest, ale jak bedzie dobry to po co zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 to fakt, warto sprawdzić jaki jest, ale jak bedzie dobry to po co zmieniać. I tu sie nie zgodze bo ja jak kupiłem sx to tłok był dobrym stanie i kompresja tak samo a mimo to po dwóch jazdach tłok pękł a nie jeździłem nim na maksa bo go nie miałem wyczutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Cytat:to fakt' date=' warto sprawdzić jaki jest, ale jak bedzie dobry to po co zmieniać. I tu sie nie zgodze bo ja jak kupiłem sx to tłok był dobrym stanie i kompresja tak samo a mimo to po dwóch jazdach tłok pękł a nie jeździłem nim na maksa bo go nie miałem wyczutego[/quote']A na jakim oleju jezdziles i jaka mieszanke robiles, bo sie nie chwaliles? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Hormon ile chcesz za YZ.Ile taka YZ ma koni i ile waży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ile taka YZ ma koni i ile waży?? 80 ma 28 koni. 85 chyba 1-2 więcej.Waga 69 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ciekawe Jakie taka 500 ma dzue kanaly przelotowe w cylindze:DW Wydechowy i ssący pewnie wlozyl bym głowe :D A w pluczace ręke :D jezdze z kolegą na cz 250cross (26km) w ramie ktora wazy 80 kg :D I to juz jest wiele zaduzo to co musi robic taka pinceta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ciekawe Jakie taka 500 ma dzue kanaly przelotowe w cylindze:DW Wydechowy i ssący pewnie wlozyl bym głowe A w pluczace ręke jezdze z kolegą na cz 250cross (26km) w ramie ktora wazy 80 kg I to juz jest wiele zaduzo to co musi robic taka pinceta:DMam wrazenie ze kanały przelotowe to dla Ciebie cos nie zwyklego, bo porownujac motocykle zwracasz uwage tylko i wylacznie na nie :D .Tak BTW to Twoj simak ma przecie 16km takze nie taka duza roznica miedzy CZ250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiui Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Dzięki takim motorkom niekrzurzy z chorym sercem mają dawce nowego lub dla odmiany jakąś nereczke :] Mój kumpel po przejarzdce na swoim KTM 250 ma śledzione pękniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Dzięki takim motorkom niekrzurzy z chorym sercem mają dawce nowego lub dla odmiany jakąś nereczke :] Mój kumpel po przejarzdce na swoim KTM 250 ma śledzione pękniętą. i co z tego???? że akurat twój kolega ma pęknietą śledzione to nie znaczy że każdy kto wsiada na 250 albo 500 bedzie dawcą jakiegoś organu. Ja jeszcze ani po 250 alni po 500 nie oddałem nic do szpitala dla potrzebujących a skoro twój kolega nie potrafi jeździć 250 niech kupi sobie dt napewno sie nie pokaleczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Dzięki takim motorkom niekrzurzy z chorym sercem mają dawce nowego lub dla odmiany jakąś nereczke :] Mój kumpel po przejarzdce na swoim KTM 250 ma śledzione pękniętą.PRzemysl najpierw co chcesz napisac, a pozniej pisz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Jeżeli ma pękniętą śledzione to jest wyłącznie jego wina. Jeśli nie umie jeździć to po co ładuje sie na taki sprzęt ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Jeżeli ma pękniętą śledzione to jest wyłącznie jego wina. Jeśli nie umie jeździć to po co ładuje sie na taki sprzęt ?? PozdrawiamJa też mam miałem peknięta śledzioe i co to znaczy że nie umiem jeździć :?: Wypadki sie zdażają i nawet najlepsi sie łamią więc bez sensu jest mówienie że to jego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja też mam miałem peknięta śledzioe i co to znaczy że nie umiem jeździć Wypadki sie zdażają i nawet najlepsi sie łamią więc bez sensu jest mówienie że to jego wina tak tylko ze jak niektorzy usłysza 125 to sie smieja i kojarza w majaca malo mocy WSKa. A 250 myślą ze to taki słabiutki Junak i co to oni rady nie dadza :D i potem wypadki sa bo czemu sie dziwic. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi