Strzalek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Koledzie w EXC 250 cały bak starcza na 70-80km jak jeździmy w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 poruszmy znowu temat cr500, dzisiaj poznalem kolege, który ma 15lat i niedawno przesiadl się z hondy mtx na honde cr500 :P poniżej macie link do filmiku który nakręcił 4 dnia po zakupie moto, rocznik crki to około 1985, teraz idzie mu o wiele lepiej, jak stopnieją śniegi wyjdzie kolejny filmik w którym moze zobaczymy co naprawde potrafi cr 500 :) pzdr http://www.megaupload.com/?d=XUX0RP46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 A skad to przerywanie podczas kopania dołka?? :mrgreen: Szkoda ze tak malo z jazdy, ale chyba ostro styrana ta CR co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Koleś wogule nie odkreca i tyle :)Ale dobry typ! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No tak na tym filmiku koleś w ogóle nie odkręcał, no ale nie ma co sie dziwić, miał ją dopiero 4 dzień :) ale teraz chłopak daje rade, idzie mu o wiele lepiej [ Dopisane: 11-12-2005, 11:06 ]A silnik igiełka, palą ja tylko na pych bo samemu nie umie jej odpalic na kopa, a jak to kopniak odbije to uhu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 film bez rewelacji, a dołek koopał dluzej niz ja dt'tką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Oglądnąłem mi się wydaje(przynajmniej widać) że silnik padnięty!!!. a dołek koopał dluzej niz ja dt'tkąNo dokładnie ja moją Crką wykopał bym taki dołek o wieeeeeele szybciej. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ENDURO ten silnik chyba nie jest padniety tylko chlopak bal sie odkrecic :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ENDURO ten silnik chyba nie jest padniety tylko chlopak bal sie odkrecic .To czego nie odkręcił jak kopał dołek?????????Odkręcił tyle na ile silnik był stać :mrgreen: co widać na filmie jak szybko mieli :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 a ja mam proźbe moze ktos mi ten filmik wyslac albo wsadzic na inny server bo z tego mi nie chce zassać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 a ja mam proźbe moze ktos mi ten filmik wyslac albo wsadzic na inny server bo z tego mi nie chce zassać Jak otworzy ci sie stronka to muissz poczekac 45 sekund. Na górze masz takie odliczanie. Potem pokaze sie reklama która zamykasz. klikasz na Click here to download i plik sie zasysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 wiem wiem wiem :mrgreen: ale jak klikne zeby zassalo to pisze loading... juz przez 30min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 to odswiez, a sciagasz cos innego teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nie chce sie wymadrzac ale z tego co widze.. to opona do wymiany, gaznik do regulacji wydech do przetkania i kolektor do dokrecenia bo zamiast isc w tlumik to laduje spod uszczelki. I przerywa na najwyzszych obrotach.. Krotki skan motocykla. A ile takie moto moze kosztowac?? A co powiecie o Kawie KLR 250?? Sasiad mial do sprzedania za 3,5kpln. Dobrze to czy zle?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 poruszmy znowu temat cr500, dzisiaj poznalem kolege, który ma 15lat i niedawno przesiadl się z hondy mtx na honde cr500 poniżej macie link do filmiku który nakręcił 4 dnia po zakupie moto, rocznik crki to około 1985, teraz idzie mu o wiele lepiej, jak stopnieją śniegi wyjdzie kolejny filmik w którym moze zobaczymy co naprawde potrafi cr 500 pzdr http://www.megaupload.com/?d=XUX0RP46 Nie no filmik super :P najlepsze jak zapychają! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi