Skocz do zawartości

Mam nowy rower HM CRE 50/80 ( chwale sie :P)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem w temacie ale chcialem napisac nowy post    

Fajnie, teraz czekaj na ostrzezenie :lol: ;) :lol: :) :lol:

ale dobrze że mimo kontuzji zostaje przy enduro a nie przesiada sie na skutery.

Jak endurowiec, a nie jakis leszcz :)

Chłopaki jak ją zaobczyli i sie przejechali to sie tylko odrazu chceli ją zapakować na przyczpe a potem sie o cene zapytali

Hehehe. Jak TS-ke Filipowi sprzedawalem (pozdro :) ) to podobnie bylo. Jak zobaczyl jak to idzie, to musialem go namawiac zeby sam wsiadl i sie przejechal i ze jak nie da za duzo gazu to nic sie nie stanie ;) . Jak juz przyszedl dzien sprzedazy i Filip przyjechal z tata, to wytarczylo odpalic TS (z pierwszego of course ;) ) i zrobic male koleczko zeby tata byl pewnien ze sprzet jest OK . To normalna reakcja. Tez mi sie poczatkowo wydawalo ze moja poprzednia TS50er super idzie (w rzeczywistosci miala ze 3km) , ale jak kumpel mi sie dal przejechac tym nowszym rocznikiem to spac w nocy nie moglem hehe

sprzęcik jeździł często pod moim blokiem i w okolicach tak ,że z tego co wiem w tamtym sezonie terenu nie widział, sam ostatnio troszke o nim rozmyślałem  Głos ma naprawde fajny ...

;) jak on mógł jeździć koło twojego bloku..to nie jest ten Hm,co miał Kubiak.To jest całkiem inny HM

sprzęcik jeździł często pod moim blokiem i w okolicach tak ,że z tego co wiem w tamtym sezonie terenu nie widział, sam ostatnio troszke o nim rozmyślałem  Głos ma naprawde fajny ...

;) jak on mógł jeździć koło twojego bloku..to nie jest ten Hm,co miał Kubiak.To jest całkiem inny HM

Moj nie jest z rzeszowa tylko z Niska ale to niedaleko. Rok czasu nie mógł jeźdizc bo jest niedawno przywieziony.

sprzęcik jeździł często pod moim blokiem i w okolicach tak ' date='że z tego co wiem w tamtym sezonie terenu nie widział' date=' sam ostatnio troszke o nim rozmyślałem Głos ma naprawde fajny ...[/quote'']

:) jak on mógł jeździć koło twojego bloku..to nie jest ten Hm,co miał Kubiak.To jest całkiem inny HM

No kurcze ale kolorek ten sam a ktoś wcześniej pisał ,że takiego koloru nie ma HM :roll: Mniejsza o to ...