zielorz Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Plocho lepsze to niż nic a to nic to skuter :twisted: (tylko zeby sie nikt nie obrazil) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Plocho lepsze to niż nic a to nic to skuter (tylko zeby sie nikt nie obrazil) Nie rozumiem. Przeciez Strzalek mial/ma DT80 i wymienil ja na HM-a. Jezeli Dt to skuter to sorki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Miał, bo sprzedał. Chłopaki jak ją zaobczyli i sie przejechali to sie tylko odrazu chceli ją zapakować na przyczpe a potem sie o cene zapytali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Nie jestem w temacie ale chcialem napisac nowy post ;) :lol: ;) :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja nie mówie że dt to skuter ;) ale dobrze że mimo kontuzji zostaje przy enduro a nie przesiada sie na skutery. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Nie jestem w temacie ale chcialem napisac nowy post Fajnie, teraz czekaj na ostrzezenie :lol: ;) :lol: :) :lol: ale dobrze że mimo kontuzji zostaje przy enduro a nie przesiada sie na skutery. Jak endurowiec, a nie jakis leszcz :)Chłopaki jak ją zaobczyli i sie przejechali to sie tylko odrazu chceli ją zapakować na przyczpe a potem sie o cene zapytali Hehehe. Jak TS-ke Filipowi sprzedawalem (pozdro :) ) to podobnie bylo. Jak zobaczyl jak to idzie, to musialem go namawiac zeby sam wsiadl i sie przejechal i ze jak nie da za duzo gazu to nic sie nie stanie ;) . Jak juz przyszedl dzien sprzedazy i Filip przyjechal z tata, to wytarczylo odpalic TS (z pierwszego of course ;) ) i zrobic male koleczko zeby tata byl pewnien ze sprzet jest OK . To normalna reakcja. Tez mi sie poczatkowo wydawalo ze moja poprzednia TS50er super idzie (w rzeczywistosci miala ze 3km) , ale jak kumpel mi sie dal przejechac tym nowszym rocznikiem to spac w nocy nie moglem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 sprzęcik jeździł często pod moim blokiem i w okolicach tak ,że z tego co wiem w tamtym sezonie terenu nie widział, sam ostatnio troszke o nim rozmyślałem Głos ma naprawde fajny ... ;) jak on mógł jeździć koło twojego bloku..to nie jest ten Hm,co miał Kubiak.To jest całkiem inny HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Bolsa i jego bajań i bujd nie znasz :lol: PS. Bardzo mi sie podoba Motorek. Gratulacje ;) PZdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 sprzęcik jeździł często pod moim blokiem i w okolicach tak ,że z tego co wiem w tamtym sezonie terenu nie widział, sam ostatnio troszke o nim rozmyślałem Głos ma naprawde fajny ... ;) jak on mógł jeździć koło twojego bloku..to nie jest ten Hm,co miał Kubiak.To jest całkiem inny HMMoj nie jest z rzeszowa tylko z Niska ale to niedaleko. Rok czasu nie mógł jeźdizc bo jest niedawno przywieziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No właśnie bolsowi chodzi o innego HM'a,który jeździł kiedyś koło jego bloku,ale to napewno nie jest on,tamten nie był malowany,nie miał tuningu na 80ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No No. Nie było mnie na 4um raptem kilka dni a tu takie cuda się dzieją. Nie no strzałek gratulacje sprzęta :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No ja terz GRATULUJE dobrego wybory. W jakims poscie napisales ze ma wbite w dowodzie 1 KW. To jest zejerstrowane?? Bo nie wiem, malo tych HM-ek widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 To jest zejerstrowane?? Bo nie wiem, malo tych HM-ek widzialem.Mój bedzie zaresjtrowany juz w tym tyg. Dokumenty mam już przetłumaczone tazke chyba sie do konca tyg wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 sprzęcik jeździł często pod moim blokiem i w okolicach tak ' date='że z tego co wiem w tamtym sezonie terenu nie widział' date=' sam ostatnio troszke o nim rozmyślałem Głos ma naprawde fajny ...[/quote''] :) jak on mógł jeździć koło twojego bloku..to nie jest ten Hm,co miał Kubiak.To jest całkiem inny HMNo kurcze ale kolorek ten sam a ktoś wcześniej pisał ,że takiego koloru nie ma HM :roll: Mniejsza o to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No kurcze ale kolorek ten sam a ktoś wcześniej pisał ' date='że takiego koloru nie ma HM Mniejsza o to ...[/quote']Kubiak miał oryginalne malowanie,a Strzałek ma malowanego na poamarańcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi