pan starszy1 Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Ja z Pablem i cherubinkiem wybieramy się w sobotę wypad tak gdzieś około 8 i powrót tego samego dnia, więc niezła traska nas czeka w sobotę.Niestety nici z pijaństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 No, to się zdzwonimy i spotkamy! Po jednym browarku damy rade. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 no to już wszystko jasne Ja jestem od świtu w piątek do końca w sobotę (stoiska 95/96 -cześci Junak WSK itp, i wiele, wiele innych gratów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Ja będę na 100% w wiadomym celu, jeśli dopisze mi szczęście to liczę na pomoc Forumowych kolegów co by mnie trzymali zanim tam komuś wbiję przez oko ośkę w łeb :D jak chcesz to Ci załatwię ośkę od MW750, taką dość długą i ciężką. Mysle, że jest dużo bardziej przydatna niż zwykła ośka. To ośka, która ma wszystkie inne ośki pod sobą, w sam raz by rozwalić jakiemuś złodziejowi łeb na kawałki.Powodzenia, mam nadzieję, że chu*a namierzysz :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 jak chcesz to Ci załatwię ośkę od MW750, taką dość długą i ciężką. Mysle, że jest dużo bardziej przydatna niż zwykła ośka. To ośka, która ma wszystkie inne ośki pod sobą, w sam raz by rozwalić jakiemuś złodziejowi łeb na kawałki.Powodzenia, mam nadzieję, że chu*a namierzysz :!: Swietnym rozwiązaniem jest jeszcze rozpierak od naczepy, skuteczny i stosunkowo poręczny jeśli masz trochę siły, ale niestety Borciuch mi go jeszcze nie przywiózł :? Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Czolem! Tylko nie wszyscy na raz do tego kierunkowskazu 8) 8) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineoux Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Może wiecie ludzie kiedy lepiej jechac na bazar? W sobotę czy w piątek? Byłem w piątek i w sobotę i z tego co pamietam to kupujących jest chyba więcej w sobotę. Ale z kolei jak jest ze sprzedającymi? Czy taka sama jest ich liczba w oba te dni? A może lepiej jechac w piątek,bo więcej jest towaru jeszcze i nie przebrane. No i o której przyjechać w piątek najwcześniej można? Na 13 godzinę czy wczesniej jakoś? W sobotę to wiadomo że już najlepiej na 8 rano być. Doradźcie drodzy forumowicze,bo mam dylemat. Miałem gonić w sobotę,ale jeszcze nie wiem czy będę mógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 czy ktos w najbliszych godzinach wybierasie do łodzi bo nie chcemi samemu jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Czolem! Odwoluje to z tym kierunkiem.Naprawilem ten co mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineoux Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Bylem,zobaczylem,zwyciezylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Pierwszy raz w życiu bylem w łodzi autem, niech ich szlag!!!!! Nie znam miasta, które miałoby gorsze drogi niż łódź, nie dość, że dół na dole to jeszcze po środku tramwaj i wszyscy jeżdżą 40-50km/h, myślałem, że jajo zniosę ;) Rzecz jasna śladu mojego motocykla nie znalazłem a jedynie zrobiłem sobie wycieczkę wynoszącą 120zł za benzynkę :| P.S. Pieklę się, ponieważ na motocyklu łatwiej się omija te wyrwy no i rzecz jasna nie stoi się w korkach wraz z tymi pałami co ruszyć nie potrafią i się później telepią jak furmanka. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Może wiecie ludzie kiedy lepiej jechac na bazar? W sobotę czy w piątek? Byłem w piątek i w sobotę i z tego co pamietam to kupujących jest chyba więcej w sobotę. Ale z kolei jak jest ze sprzedającymi? Czy taka sama jest ich liczba w oba te dni? A może lepiej jechac w piątek,bo więcej jest towaru jeszcze i nie przebrane. No i o której przyjechać w piątek najwcześniej można? Na 13 godzinę czy wczesniej jakoś? W sobotę to wiadomo że już najlepiej na 8 rano być. Doradźcie drodzy forumowicze,bo mam dylemat. Miałem gonić w sobotę,ale jeszcze nie wiem czy będę mógł... Tak na przyszłość:Jeśli szukasz części których jest mało a są w miarę popularne – szczególnie do motocykli zabytkowych, to powinieneś zjawić się w piątek od samego rana. Jak zauważyłem już w trakcie rozpakowywania gratów podchodzą ludzie i pytają się o różne części.Oczywiście z rana twoje możliwości targowania są minimalne bo sprzedający wiedzą, że po tobie przyjdzie jeszcze kilkanaście chętnych osób i na pewno ktoś coś kupi.Jeśli szukasz czegoś czego jest dużo na Bajzlu to wpadaj w sobotę i zacznij zakupy jak zobaczysz, że zaczynają się pakować – duże możliwości targowania bo nikomu nie chce się pakować ;)Dobrze jest kupować wieczorem w piątek - promile dają o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Majowy MWB w tym roku był naprawde duży, wiele ciekawych rzeczy można było zobaczyć. Kupiłem kilka brakujących elementów do mojego IRBITA. W przyszłym tygodniu dodam foto z tej imprezy na stronewww.soviet.emka.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Pierwszy raz w życiu bylem w łodzi autem, niech ich szlag!!!!! Nie znam miasta, które miałoby gorsze drogi niż łódź, nie dość, że dół na dole to jeszcze po środku tramwaj i wszyscy jeżdżą 40-50km/h, myślałem, że jajo zniosę ;) Rzecz jasna śladu mojego motocykla nie znalazłem a jedynie zrobiłem sobie wycieczkę wynoszącą 120zł za benzynkę :| P.S. Pieklę się, ponieważ na motocyklu łatwiej się omija te wyrwy no i rzecz jasna nie stoi się w korkach wraz z tymi pałami co ruszyć nie potrafią i się później telepią jak furmanka. ale na motocyklu ciężej wykorzystać czerwone światła w celu umilania sobie czasu ;) co do bazaru to jacyś mili chłopcy chcieli mi sprzedać różne graty po 10 zamiast po 50 zł.szkoda,że nic nie potrzebowałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 co do bazaru to jacyś mili chłopcy chcieli mi sprzedać różne graty po 10 zamiast po 50 zł.szkoda' date='że nic nie potrzebowałam ;)[/color']Trzeba było przyjść do mnie na stoisko na pewno byś coś dostała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi