_KEITH_ Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Czołem, zapewne ktoś się będzie wybierał na zlot V2, który w tym roku odbędzie się w Drawsku Pomorskim. Czy jest może jakaś ekipa z Poznania lub okolic co się szykuje na wyjazd na ten zlot? Kiedy i w jakim miejscu się spotykają? Może coś jeszcze zorganizować. Jak ktoś chce więcej info zaczerpnąć to ze strony www.harleyv2.pl Ja byłem poprzednio w Lubaszu i jakoś zawsze podobała mi się organizacja zlotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 z tego co wiem to wybiera sie Bractwo Harleyowe z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 No, ja też się wybieram i mam nadzieje tylko, że Nam padać nie będzie jak co roku w Lubaszu...pozdrawiamps...a pamiętasz Keith nasze pierwsze tam spotkanie kochanie? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 A kiedy to będzie ??? I czy jedzie ktoś ze Szczecina. :?: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 20-22 maj i chyba poraz pierwszy w tym miejscu tzn. w Drawsku PomorskimPa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Ja jade z kumplami - co roku byłem w Lubaszu wiec i drawska nie odpuszcze- chyba ze bedzie padalo tak jak teraz Wyjezdzamy z wrzesni ( 40 kmod poznania ) okolo 15.30 -16 po pracy - nie mamy jeszcze dokladnei opracowanej trasy - ale albo pojedziemy przez gniezno wagrowiec pile- albo poznan -czarnków wałcz-troche dalej ale podobno lepsza trasa Jak ktos z poznania sie wybiera to mozemy smignac razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Z Murowanej Gośliny wybiera się spora grupa. Chłopaki z free group "Houch", z V2 oczywiście i zaprzyjaźnieni -najprawdopodobniej wyjazd w piątek. Część osób leci też w sobotę. Ja osobiście śmigam z chłopakami w piątek. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 A jaka trasa smigacie - i jakimi maszynami bo w podpisie widze choperki a my na sicigach to raczej troche szybciej pojedziemy Jednak jezeli wasza predkosci przelotowa oscyluje w okolocach 180 km/h to mozemy sie do was podłaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Nas tez moze bedzie mijac jak pojedziemy, a pewnie smigniemy chocby na 1 dzien zobaczyc bo V2 robi zawsze zloty z duzym rozmachem i wiem z poprzednich lat ze warto. Hehe no Pablo na pewno na czoperku przelotowa 180 km /h ;) , chyba ze ich maja owiewki od sciga i nitro :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Nas tez moze bedzie nas mijac jak pojedziemy, a pewnie smigniemy chocby na 1 dzien zobaczyc. Bo V2 robi zawsze zloty z duzym rozmachem i wiem z poprzednich lat ze warto. Hehe no Pablo na pewno na czoperku przelotowa 180 km /h ;) , chyba ze ich maja owiewki od sciga i nitro :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 sory za wyslanie tylu postow ale cos qurwa zwieche mi komp zalapal. Niech mod skasuje co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 No z Murowańska jadą i ścigi i choppy.Choppery pewnie wolno (będą z nami uralce i dnieprasy) sobie pojadą ale kolesie z klubu co mająÂ ścigi pewnie by z wami chętnie polecieli.Zapytam się wew środę to możemy się jakoś zgadać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 No to jak by co to daj znac na prv - a jak atrasa i o której godzinie chceci ew piatek wyjezdzac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 witam, my także lecimy z Poznania, sprzęty rózne bo BMW k 1100 RS, Suzuki Bandit 600, Suzuki Freewind 650, Yamaha FJR 1300, kawasaki LTD 250. Jak widać przegląd niezły, ale 180 to napewno byśmy nie jechali :D (mój anioł stóż nadal na jawie jeździ :laughing: ) pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 180 to bedziemy jechac - jak zwolnimy - bo na prostych to bedzi egrubo ponad 200 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi