MłodyVFR Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 gratuluje :mrgreen: az tak nie dziekuj, grupa polnoc ma kolejne zmartwienie na karku: ukasz i 100 kucy :) :mrgreen: joke ;) oby Ci dobrze sluzyla, lataj nisko i powoli. nie szalej na poczatku, wyczuj maszyne. P.S. nie zapomnij, ze hebel musi trafic na warsztat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Również przyłączam się do gratulacji. Udanego ujeżdżania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Również przyłączam się do gratulacji. Udanego ujeżdżania ;)i ja również... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 i ja również... i ja też ;) dobrze wybrałes => wiadomo, czarne są najszybsze :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Równiez GRATULACJ znam to uczucie bo sam smigam od tego sezonu na nowym nabytku . POZDRAWIM i jak najwiecej JAZDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocica Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Spoooooko, było zabawnie ;) duuuuuuuużo róóóóznych wrażeń :mrgreen: chyba założę spółkę: "pisanie umów kupno - sprzedaż" A co, nie każdy umie wpisywać literki w rubryczki. :mrgreen: Miłej jazdy!! i nie szalej tak jak w drodze powrotnej!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Mam fotki ;) Pstryknąłem dzisiaj na zaspie :P http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pi....php?pic_id=459http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pi....php?pic_id=460http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pi....php?pic_id=461http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pi....php?pic_id=462 Przez weekend majowy niestety nie śmigałem, bo byłem na spływie kajakowym... za to teraz zaczynam powoli nadrabiać zaległości :D Wrażenia super, jutro jadę do Idaho zmienić olej i płyn hamulcowy no i śmigam, dopóki tylko benzyny w baku starczy :P:):P pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Również gratuluję, motorek bardzo ładny, niech Ci służy ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Witam Bardzo miły dla oka motorek :twisted: :twisted: gratuluje i dużo pociechy z "malucha" ;) :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RESO Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Czekamy na fotki jaja! Jakiego jaja???Jajko szlo od 1998 roku :P A swoja droga gratuluje,wiesz co dobre ;) Moze chodzi o inne jajo :mrgreen: :mrgreen: Gratuluje sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwis Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Gratulacje! Super sprzet! Ostatnio bylem z moja ukochana (tym razem mowa o Dziewczynie) w Naleczowie i spotkalem grupke na motorkach wsrod, ktorych byla Twoja Suzi. Pogadalismy milo i uwazam, ze bardzo fajny sprzet! Niech Ci sluzy i do zobaczenia na drodze!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi