buba6 Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Znowu na wakacje wybieram się w Polske, od Bielska aż nad morze i z powrotem przez pojezierze Leszczyńskie, jeżeli znacie jakieś fajne zabytki to piszcie!!! Zgóry dziękuje !!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Też planuję w wakacje trasę po Polsce :)Jeżeli będziesz nad morzem to oczywiście zachęcam do zwiedzenia 3miasta, chociaż straszny tłok jest u nas latem. Jeżeli szukasz zabytków, to w Gdańsku jest tego trochę, myślę że warto przejść się po mieście, nawet jeżeli miałoby to oznaczać przeciskanie się w tłumie turystów. Zwłaszcza fajnie jest w Sopocie na plaży, ale uroki tego miejsca zwykła podziwiać w wakacje niezliczona masa ludzi - ale mimo wszystko warto. Polecałbym też przejażdżkę po Kaszubach, zwłaszcza liczne postoje nad jeziorami - kaszubskie jeziora stanowią po prostu wymarzone miejsce do ochłody latem :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 ja preferuje ciche, spokojne miejsca, urokliwe ruiny i wszelkie inne zabytki architektóry, ale więkrzymi aglomeracjami nie gardze i trójmiasto napewno odwiedze Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 To zahacz o SiedlcePokaże Ci przełom Bugu i Puszczę Białowieską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Jeżeli będzie ktoś w okloicach Poznania to mogę polecić kilka fajnych miejsc między innymi: - odreustaurowaną wieżę widokową niedaleko Komornik - ciekawe jeziorka w Wielkopolskim Parku Narodowym - Pałac w Rogalinie i zamek w Kórniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Jeżeli będzie ktoś w okloicach Poznania to mogę polecić kilka fajnych miejsc między innymi: - odreustaurowaną wieżę widokową niedaleko Komornik - ciekawe jeziorka w Wielkopolskim Parku Narodowym - Pałac w Rogalinie i zamek w Kórniku Bardzo dziękuje, już zaznaczam na mapie, będe przebywał tydzień w Obrze, więc moge tam wpaść Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Jeszcze trochę i niezły zygzaczek zakreślisz na mapie hehehPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Lutego 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 Jeżeli będzie ktoś w okloicach Poznania to mogę polecić kilka fajnych miejsc między innymi: - odreustaurowaną wieżę widokową niedaleko Komornik - ciekawe jeziorka w Wielkopolskim Parku Narodowym - Pałac w Rogalinie i zamek w KórnikuDodam jeszcze katedrę i deptak w Gnieźnie, okolicę Malty w Poznaniu ze stokiem narciasrkim, oczywiście poznańską starówkę, a jak będziesz w środę - to koniecznie wieczorem podjedź pod Stajenkę Pegaza - knajpę znajdującą się tuż przy Teatrze Wielkim, w pobliżu UM i takiej wielkiej fontanny (to miejsce żyje w sezonie).Do zobaczenia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 z innej beczkiw zeszlym roku byłen w gnieznie i nie mogłen nigdzie znałeśc kempinguto troche porypane ze w okolicy takiego miasta niema kepingu 8)ps. ja 2 lata temu przejechałem polske prawie wokoło mozes opis znałeść na mojej stronce a nuz cos cie zainteresuje Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 Polecam wyprawę "w dwa tygodnie dookoła Polski". Coś pięknego. Najfajniejsze, jak parę Anglików spotykaliśmy przez przypadek trzy razy w ciągu kilku dni (w Radzyniu, Zamościu i gdzieś jeszcze ale nie pamiętam) bo zwiedzali pałace na wschodzie Polski. A czasem zamiast głównymi drogami warto zjechać na zadupiaste drogi i zobaczyć trochę inny kraj i ciekawe rzeczy o których mało kto wie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Lutego 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Polecam wyprawę "w dwa tygodnie dookoła Polski". Coś pięknego. Najfajniejsze, jak parę Anglików spotykaliśmy przez przypadek trzy razy w ciągu kilku dni (w Radzyniu, Zamościu i gdzieś jeszcze ale nie pamiętam) bo zwiedzali pałace na wschodzie Polski. A czasem zamiast głównymi drogami warto zjechać na zadupiaste drogi i zobaczyć trochę inny kraj i ciekawe rzeczy o których mało kto wie.Mógłbyś podesłać na PW w miarę dokładny opis - skąd, dokąd, jak, gdzie i za ile. Będę wdzięczny.Chciałby z żoną zrobić w jeden weekend taką traskę z jakimś extra hotelem po drodze :) Z góry dzięki Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 21 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Polecam wyprawę "w dwa tygodnie dookoła Polski". Coś pięknego. Najfajniejsze, jak parę Anglików spotykaliśmy przez przypadek trzy razy w ciągu kilku dni (w Radzyniu, Zamościu i gdzieś jeszcze ale nie pamiętam) bo zwiedzali pałace na wschodzie Polski. A czasem zamiast głównymi drogami warto zjechać na zadupiaste drogi i zobaczyć trochę inny kraj i ciekawe rzeczy o których mało kto wie.Mógłbyś podesłać na PW w miarę dokładny opis - skąd, dokąd, jak, gdzie i za ile. Będę wdzięczny.Chciałby z żoną zrobić w jeden weekend taką traskę z jakimś extra hotelem po drodze :) Z góry dzięki Darek. dajcie to tutaj, anie na priv, bo ja też jestem ciekawy gdzie jechać!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 21 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2003 Jeśli chodzi o łódzkie to warto odwiedzić okolice Zalewu Sulejowskiego k. Tomaszowa Maz.Piękna okolica - wzniesienia , lasy , no i jezioro - polecam ., byłem tam rowerem . pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 22 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2003 Jeśli zdecydujesz się na Gniezno to na noclego możesz wstąpić do Skorzęcina (jeżeli nie przeszkadza Ci tłok (ludzi)) Jest tam całkiem fajne jeziorko z czystą wodą, piaszczystą plażą i infrastrukturą baaaardzo rozbudowaną (knajpki, smażalnie itp.). Możliwość noclegu w domku lub pod namiotem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Buba odwiedz jeszcze mnie w Żywcu :lol: a potem razem lecimy w Polske :!: Kiedy to ten wyjazd bo sie musze Ci wprosic (chyba ze jedziesz sam z panna, to nie bede robil za przywoitke 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi