Tomek Kulik Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Weźcie co się da.Łopata i szpadel jest. Będziemy kopać ;) Będzie wesoło. kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Weźcie co się da.Łopata i szpadel jest. Będziemy kopać ;) Będzie wesoło. To ja wezmę granaty... ;) Właśnie btw. można by w międzyczasie skompletować ekipę i po wszystkim skoczyć do Twierdzy Modlin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 ... :) dzisiaj w drodze do szkoly rozsypal mi sie silnik, kompresja jest, cos strasznie stuka i nie ma mocy zapalic nawet :( ... chyba bede nieobecny :( :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumka Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 WitamJa prosto od Tomka z placyku jade na Twierdze modlin wiec moze ktos ma ochote tam ze mna sie wybrac. :) Ja jestem chetna dolaczyc do ekipy jadacej na Twierdze Modlin. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćq Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Napomknę tutaj jeno' date=' że mówimy o KTMie 950 Adventure w barwach Orlen Team. Chłopak zmasakrowałby nim cały tor, wszelkie piaski, dziury...wszystko, w tym całą dobrą zabawę. Lepiej, żeby zostawil potwora w garażu.[/quote']no i wykrakałeś :!: :) Pomarańczowy powtór będzie siedział w garażu...Moja czarna strzała też się troszkę posypała ale może uda się coś przedsięwziąć... jakby co to zakładamy kaski kabanem na bemowo :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Witam Ja prosto od Tomka z placyku jade na Twierdze modlin wiec moze ktos ma ochote tam ze mna sie wybrac. Ja jestem chetna dolaczyc do ekipy jadacej na Twierdze Modlin. i to mi sie podoba ! kurde zrobie wszystko, zeby sie tam u was zjawic ! akurat mam exam 21.... ale na 50 % go oleje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 no i wykrakałeś Exclamation BangheadPomarańczowy powtór będzie siedział w garażu...Moja czarna strzała też się troszkę posypała ale może uda się coś przedsięwziąć... jakby co to zakładamy kaski kabanem na bemowo Mr. Green wtf?!?!?!? co sie stalo?? wiesia sie rozkraczyla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 coby podsumować: spotykamy się w najbliższą sobotę o 9.00 na lotnisku Bemowo, czyli konkretnie gdzie?w tornistrach szpadle, kiełbaski i napoje...czy o czymś zapomniałam?pozdr,Ola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Godzina 10.00 na placu manewrowym na tyłach ośrodka egzaminacyjnego na Bemowie. Wjazd od ul. Piastów Śląskich.Mapka: www.pro-motor.plMój tel. 692 026 505Tel. Piotrka Gadaja 502 602 727.Do soboty! kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Hmm no to ja na 100% przybywam i popomagam. No wlaśnie a kto odrazu jedzie do modlina?? Zawsze moge pewnie kogoś wziąć do wozu :] http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 A może by tak zapodać pomysł spotkania z dziale "Zloty, imprezy, przejażdżki" coby wszyscy potencjalni chętni zostali uświadomieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 no i wykrakałeś :!: ....ale kurcze chłopaki ja żartuję :) Gdy wspomnę o czekającej w poniedziałek Mechanie...a to chyba najbliższa sobota. Dobrze myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 to i ja pewnie wpadne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 ....ale kurcze chłopaki ja żartuję Very Happy wybaczamy Gdy wspomnę o czekającej w poniedziałek Mechanie... mechana jest banalna ;-) a to chyba najbliższa sobota. Dobrze myślę? dobrze myslisz :-) a co do wiesi to juz wiem co jest, gadalem z tomkiem... cienias ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćq Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 a co do wiesi to juz wiem co jest' date=' gadalem z tomkiem... cienias Wink[/quote']chłopak zmiękł... nie chce się socjalizować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi