maniek.o Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 ResoR to widzę że masz tak jak ja. Tylko, że ja troszkę dalej prawie nad morze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Dresiarzy nie zapraszam. Czy jak przyjadę w goretexie i dżinsach to zostanę posądzony o dresiarstwo? Zgłaszam się jako chętny do kibicowania, poprawiania pachołków i pilnowania grilla. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Nie szata dyskredytuje człowieka... kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Kurcze ale Wy macie fajnie w WAWIE - pomysł rewelacyjny i godny naśladowania w innych miastach ;). Jesli będzie choć tylko cień szansy, to jestem napewno :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Mam pomysł by zrobić sesję doszkalającą dla wszystkich chętnych na moim placu manewrowym. Całkowicie bezgotówkowo. całkowicie bezgotówkowo ale lepiej wziąć karty płatnicze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Hmm to już za tydzień....oby tylko pogoda dopisała. Dobrze byłoby ustalić dokładnie godzinę tak aby mogło przyjść jak najwięcej ludzi ;) http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Super pomysł!!Niestety akurat w ten weekend wyjeżdzam z Warszawy :cry: Szkoda, szkoda bardzo żałuje ;) Może następnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Mam pomysł by zrobić sesję doszkalającą dla wszystkich chętnych na moim placu manewrowym. Całkowicie bezgotówkowo. całkowicie bezgotówkowo ale lepiej wziąć karty płatnicze :) Chodzilo ci o kielbaski mam nadzieje ;) ... :) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 I ja przylaczam sie do opini reszty - Respect ;) mam tylko pytanko... ktos sie wybiera z Poznania ? (ewentualnie o dzien wczesniej to sie o Twierdze zachaczy...) - jezeli ktos jest to prosze na priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćq Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 pomysł rewelacyjny... SZACUNECZEK i oby taka inicjatywa pojawiała sie u każdego kto ma warunki żeby zorganizowac coś takiego. ;) ;) prawko zrobilem rok temu ale 8-mki pewnie nie zakręce :mrgreen: a mogłbym też wpaść mimo iz jestem na forum od niedawna? :?: chętnie poznam forumowiczów i pogłebie umiejętności :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 macq, juz sie o ciebie pytalem, o naszego kumpla tomka tez :-) mozecie wpadac :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćq Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 mozecie wpadacno to BOMBA, bedziemy pyrpać przez wawę 60km/h ;) ekhm to znaczy oczywiście 50km/h chcialem powiedzieć :twisted: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 tylko wez namow tomskiego zeby przyjechal ktm'em ;-)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 tylko wez namow tomskiego zeby przyjechal ktm'em ;-)!! Napomknę tutaj jeno, że mówimy o KTMie 950 Adventure w barwach Orlen Team. Chłopak zmasakrowałby nim cały tor, wszelkie piaski, dziury...wszystko, w tym całą dobrą zabawę. Lepiej, żeby zostawil potwora w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 wez bo ludzi zniechecisz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi