wojciechnowak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 super :lol: ale czemu chcesz silnik z bandziora wkładać?pewnie dla tego' date=' że 750 jest za słaby nie mówiac juz o momencie obrotowym i wieku samego silnika , a z bandita to świerzynka i łatwa do odławienia :twisted:[/quote'] dokladnie, a pozatym lubie jak silnik ciagnie od samego dolu, co w przypadku 750 jest niemozliwe, zaczyna sie cos dziac dopiero powyzej 7 tys. obr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 to dobry zestaw na streeta: gsxr (nie wiem czy ten rocznik) ma tylni stelaz ramy przykrecany; dlatego mozna z nim robic cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 GratulacjeKolejny szczęśliwy posiadacz nowych 2oo PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Gratuluję i dobrej jazdy życzę :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 to dobry zestaw na streeta: gsxr (nie wiem czy ten rocznik) ma tylni stelaz ramy przykrecany; dlatego mozna z nim robic cuda. No Yogi, to jak (nie daj Boże) zaliczycz konkretnego dzwona, to wiesz komu możesz silnik opylić... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 z ktorego roku ty masz gsxr1000?po twoim dzwonku chetnie odkupie przedni reflektor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 K2 - '02. Reflektor to mam w tej chwili do sprzedania (mam zapasowy!). Więc jak chcesz, to wal na priva... może potrzebujesz też tylnej lampy, kierunkowskazów...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Gratuluje. Bedziesz ze sprzeta zadowolony super material na streeta do kacenia. Moj w dniu kupna wygladal tak: po kilku dniach tak: a fotki z jego wygladu na dzien dzisiejszy wrzuce wieczorem :buttrock: Pozdrawiam i milego uzytkowania. Ps. daj jakies gg do siebie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 super material na streeta do kacenia. . :?: 8O :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 KATOWANIA!!!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 mtcross widze tez wybrales szlachetny rocznik 91, Twoja jest w super stanie jak widze, ja pierwotnie mialem zrobic ze swojej streeta, ale pojezdzilem chwile z plastikami i mnie to bardzo odpowiada, zwlaszcza przy predkosciach powyzej 140. Moja bede malowal dopiero bo do tego sie nadaje narazie, ale najwazniejsza przeciez jest geometria, a ta jest dobra no i cena byla niezla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Tez mam taka i jestem zadowolony:D rocznik rowniez 91. mam pytanie jak wyglada u was spalanie?? u mnie jest na poziomie 7l przy spokojnej jezdzie przy mocniejszej znacznie wzrasta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 no wiesz, Redziu, olewasz nakedy?Jak ci pasuje - to najlepszego. Do zobaczenia , moze juz wkrótce. A tak BTW - moze by tak niektórym użytkownikom zmienic nicki? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 mi ostatnio wyszlo na trasie 155 km 9,2 litra dolalem do pelna od stacji do stacji. czyli ok 6l/100km, alecialem tak srednio 120 km/h (wiochy, szybciej siue niedalo), czasem 100 , czaem 140, raz dociagnolem do 210. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no wiesz, Redziu, olewasz nakedy?Jak ci pasuje - to najlepszego. Do zobaczenia , moze juz wkrótce. A tak BTW - moze by tak niektórym użytkownikom zmienic nicki? Marian nie olewam, bo sa ladniejsze, ale owiewki praktyczniejsze jak sie szybko jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi