rommi Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 No to nic nie stoi na przeszkodzie - grupujcie sie. W klubie zawsze razniej Może przez tworzeniem (od razu) klubu - to wypadałoby sę chociaż spotkać i polatać razem. Nie byłem nigdy zrzeszony w żadnym z klubów, ale wydaje mi się że to ciekawa propozycje. Pytanie tylko czy znajdą się chętni - co jak co ale VFR nie jest tak popularna jak np. Ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 mam pytanie odnosnie pracy silnika rc 36 96 rok czy gwizdanie jest ok ??tak do okolo 6 tys. slychac gwizd potem juz mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 hi, hi pewnie jakiś muzyk Ci usiadł na kołach rozrządu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 To pewnie kola zebate rozrzadu ;-]. Kupuj otwarty tlumikkk!!!!! Wczoraj w Poznaniu slyszalem taka sama jak Ty masz na otwartym i myslalem,ze burza nadciaga. Piknie,pikne Ci godom! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 szukam wlasnie sobie vfr'ki :D i znalazlem vfr 700 na allegro ( http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64292582 ) czym ona rozni sie od 750'ki?? bo takie chyba tez byly w 1987 roku?? a moze ktos z forum ma do sprzedania vfr'ke rc24 lub rc36 w mega promocji?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Wedlug mnie jest o wersja hamerykanska VFRki, biorac pod uwage nietypowosc i wiek sprzeta to bym sobie odpuscil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 chyba tylko w polsce motocykl z 1987 roku moze byc w "stanie idealnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no to chyba jednak sobie odpuszcze... w sumie to 7500 a za 8000-9000 jest juz RC36... musze cos szybko zarobic :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 za 8-9 tyś to kupisz RC 36 jako padlinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 moje informacje opieraja sie tylko na ogloszeniach... np. 7500http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64377874 8100http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63655521 9500http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63053151 pozostaje tylko weryfikacja faktycznego stanu z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 za 8-9 tyś to kupisz RC 36 jako padlinę. a tak z ciekawości zapytam- ile za swoją wziełes?? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 no więc natknełem sie dzis na tą oto hondzine ...co w tytule... i sie zastanawiam czy... a może.. itd... moto bardziej mi do turystyki potrzebne niz do szalenia ...juz mam to pozamną... więc drodzy koledzy po fachu może ktoś coś wie o tym motorku :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 nie chce byc nie mily ale wczoraj R6 ,dzisiaj juz vfr a jutro pewnie Gold wing :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 hmm ..horyzonty są szerokie:<lol>: w garażu już 4 maszynki stoją... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 miałem kiedyś 750, co prawda tylko trzy tygodnie, ale wg mnie do szybkiej turystyki - bajka! A dlaczego tylko trzy tygodnie? Bo do szybkiej, ale SAMOTNEJ turystyki... Pasażerce nie odpowiadała jazda powyżej 140 - podobno jakiś wiatr jej głowę urywał czy cuś... Pozdrawiam Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi