Strzalek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 naciagnal linke na maxa przy mocowaniu klamkiTak si enie powinno robic. Klamka musi miec na lince przynajmniej 1mm luzu bo inaczej sprżegło jest zaatakowane i po pewnym czasie zaczyna sie slizgac. Tak pozatym to widze ostro smigacie - tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 W larssonie powinni mieć sprzegło do 85(ale już Ci kiedyś mówiłem że to nie jest 85 :D jest w najstarszej kaście i nie ma tarczy z przodu),niestety to wydatek koło 200zł, aha i radze przed jazdą na nowym sprzęgle wymienić olej na jakiś markowy i poluzować linke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Enduras ma racje dt 125 85 miały tarcze z przodu. 4umowy kolega ostani chwalił sie takim nabytkiem ( dokłądnie dt125 85 rok) i miała tarcze. W Polsce takie wałki to niestety codzienność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 linka zostanie poluzowana ale musielismy ja naciagnac mocniej bo sprzeglo nie chcialo dzialac, puszczal klamke a moto bylo na biegu i nic troche tylko ciagnelo dopiero zaczynamy sie rozkrecac w jezdzeniu bo na lysawych oponach (ja nawet mam tylna z peknietym zbrojeniem i lata na boki) zbytnio rady nic nie dalo robic w terenie, powerslidy probowalismy ale na przedniej lysej enduro to motor mi wyrzucalo i sie zniechecalismy, ale teraz jak mam nowa kostke na przodzie to mi nawet dobrze wychodzi (jest na filmie)Marjan w DT na dniach dostaje opony kotki, wiec juz przy kreceniu koleczek raczej przednie kolo mu nie ucieknie na bok i gleby nie przylozy (jest na filmie)no i ogolnie kazdy sie uczy przez cale zycie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 mówisz co jest a może byś pokazał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Wazzabii kiedy zapodasz ten film?? Już się nie możemy doczekać !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 mam nadzieje ze do soboty zdazena razie mam 3 kawalki (10minut) to jest juz 50mba materialu jeszcze jest dosyc sporo pozdro PS WAZZABII ty dysponujesz jakims wiekszym serwem , bo wiesz jak wszyscy zaczna pobierac to zeby sie zaraz mieseiczny trasfer nie skonczyl 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 spoko znam passy do servera szkolnego :buttrock: wiec mysle ze jak tam wsadze to sie nie pokapuja ;)jak cos to zrobie jeszcze wrzutke na drugi serverten szkolny ma ponoc nieograniczony transfer miesieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 :lol: to fajnie wiedzieć ze znasz takie hasła zawsze bedzie można coś udostępnić :buttrock: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam,dopiero co sie zarejestrowalem i chcialbym sie Wam tutaj przedstawic gdyz cale te rozmowy w tym temacie sa odnosnie OEM Teamu z Piły. Tak sie sklada, ze jestem "Marjan", szczesliwy posiadacz Yamahy DT125LC1 z 85r. (niestety z hamulcem bebnowym z przodu) i glowny zalozyciel OEM Teamu ;p Jesli podobalo sie Wam demo naszego zespolu to wezcie na wstrzymanie gdyz oficjalny film bedzie 100x lepszy. Dzisiaj doszly do mnie nowe opony MITAS wiec pozostaje mi tylko dokupienie nowych tarcz sprzeglowych (te stare spalilem, ale i tak byly juz z deczka dojechane gdy kupywalem swoja Yamaszke;p). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam, dopiero co sie zarejestrowalem i chcialbym sie Wam tutaj przedstawic gdyz cale te rozmowy w tym temacie sa odnosnie OEM Teamu z Piły. Tak sie sklada, ze jestem "Marjan", szczesliwy posiadacz Yamahy DT125LC1 z 85r. (niestety z hamulcem bebnowym z przodu) i glowny zalozyciel OEM Teamu ;p Jesli podobalo sie Wam demo naszego zespolu to wezcie na wstrzymanie gdyz oficjalny film bedzie 100x lepszy. Dzisiaj doszly do mnie nowe opony MITAS wiec pozostaje mi tylko dokupienie nowych tarcz sprzeglowych (te stare spalilem, ale i tak byly juz z deczka dojechane gdy kupywalem swoja Yamaszke;p).Witam na forum i witam w bractwie DT125 :lol: . Film zapowiada sie ciekawie (nie moge sie doczekac wodowania) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witamy na forum. szczesliwy posiadacz Yamahy DT125LC1 z 85r. (niestety z hamulcem bebnowym z przodu) Mam pytanko,jaki masz wahacz w tej DT ?? taki jak tu?? http://www.bikepics.com/pictures/153314/Czy moze strego typu http://www.bikepics.com/pictures/010024/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 szczesliwy posiadacz Yamahy DT125LC1 z 85r Przykro mi ale to nie jest 85 tylko max 83 ,najstarsza kasta,najstarsze plastiki,brak tarczy,i silnik ma inną kapke na magneto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No no Marjan dobry krok !!!! Teraz przynajmniej bedziesz mogl co nieco doradzac w sprawach enduro z wazabim i przemkiem :buttrock: . A wahacz w DT marjana jest starszego typu ten trojkatny. Wogole ta jego detka spoko moto tylko by sie przydala tarcza na przodzie ;) , ale i tak nie wazny sprzet, wazny jezdzciec i wazne umiejetnosci a chlopaka ich nie barkuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wahacz w DT marjana jest starszego typu ten trojkatny.Czyli Enduras ma racje. To jest max 83. W naszym pieknym kraju takie wałki to normale, Wieć jak będzie ktoś chciał kupic motocykl niech najpier fotki na 4um pokaże. Wiele razy juz tak było że ktos sie pochwalił nowym nabytkiem a tu lipa - kilka postów o tym samym - to nie ten rok. ale i tak nie wazny sprzet, wazny jezdzciec i wazne umiejetnosci a chlopaka ich nie barkuje.OK, ale chodzi o to żebysmy sobie pomagali i juz nikt z forum nie dał sie nabrać i nie kupił odmłodzonego motocykla. Nie dość że jest sie oszukanym to jeszcze przy odsprzedaży moze byc problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi