Przemek PbS Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Skubana niezle mi ugrzaznela;d Yosarian lecial przez blotna kauze a ja mysle sobie co bede wjezdzal w kaluze przejade blotkiem obok no i wjezdzam i od razu stanelem nie bylo juz po co gazu dodawac;d mylem ja dwa razy , raz na myjni pod wysokim cisnieniem pozniej w domu , musialem rozebrac zaciski wyjac klocki i wyczyscic tam wszystko (wszystko zawalone glina ;d) i przy okzaji zdjelem lancuch (tez byl uwalony od gliny) i go umylem ;) . Ogolnie bylo dzisiaj niezle , ale jakbym ugrzazl sam to nie wyciagnal bym moto , musialby ktos przyjechac mi pomoc;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 no to pieknie, moja dt jeszcze nigdy tak nie ugrzezla choc jestem wielbicielem blota :mrgreen: :) a bagaznik przydaje sie nie tylko do wożenia namiotu na zloty i biwaki ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 noo genialnie :) ja tez ta chce ;) filmik sie juz sciaga !! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Błoto jak marzenie (błoto to to co lubie najbardziej :twisted: ), ja mialem już cały silnik zalany paćką jak sie przez muł przebijałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Filmik spoko ;) Ej wlasnie ile to wyciganie DT z blota zajelo?? :) Ale chyba nikt nie bobije Zdiecia w BRudnych fotkach gdzie role glowna odegrala Yamaha R1 podajze ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Plocho , samemu to jest kaplica co kolwiek wytaszczać z "zassanego" błocka, ja pamiętam jak się kiedyś mtxsem wj##ałem i bite 2h wytaszczałem!!!! sam byłem, nie polecam samemu wjeżdzać na kozaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Samemu nie wiem czy bym wyciagnal tak zassalo mi Dt ze szok a tak w 5 chlopa ;d ok 15minut , sam nie wiem nikt ze stoperem raczej nie latal , ps nie bojcie sie wkrotce kolejna odslona filmu z rak doskonalego rezysera Marka (Wazzabii ;) ) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 nam zajelo to z wsadzeniem kolkow pod kola, zamocowaniem znalezionej liny jakies 20minut. my w ogole bylismy na poligonie (on ugrzazl wyzej, za gorka), kumpel biegnie (po drodze glebe przyliczyl na blocku) i z gory sie drze WODOWANIE!, to wszyscy biegiem na maszyny a reszta biegnie no i chlopak stoi ;)na filmie jest jak but mi sie zassal i nie moglem go wyciagnac, wiec wylazlem bez niego,teraz zawsze wozimy line ze soba ktora znalezlismy :)za tydzien kolejna wyprawa z cyklu W POSZUKIWANIU BLOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No no nie gadajcie tylko na pelny filmik czekajcie, bo jest naprawde extra ;). Narazie widzialem tylko poczatek i zapowiada sie super no i jak mowil Przemek filmik montowany przez profesjonalnego rezysera :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 NO czekamy czekamy , a kiedy jest premiera ;) ?? Ja wkrotce tez zamierzam cos ładnie obrobic narazie zmiberam materialy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 I Dlatego jak zdarza mi sie jechac samemu w las posmiagac to biore telefon bo wiadomo ... :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Fajny filmiek detka też ładnie utopiona ale troszke mniej niż moja RD w wiśle :twisted: Zachciało mi sie jechać brzegiem i troszke po chwili odjołem gazu dodałem i sie tak ładnie zakopala z 3 ją wydzieraliśmy tyle ,żę naszczęście jest lekka ;) Co do filmu to może jakiś zamieszcze po następnym weekendzie nakręcony z kumplem na mz 150 również w lesie ale aż takich błotków raczej nie będzie ,bo wiadomo opony szosowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Cholera zazdroszcze Wam na maxa...macie ekipe to jeżdżenia...zajebisty teren, ja musze ciągle sam jeżdzić ;) a do tego teraz jeszcze od 3 tygodni nie jeżdzę bo moto sie serwisuje i końca napraw nie widać :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Cholera zazdroszcze Wam na maxa...macie ekipe to jeżdżenia...zajebisty teren, ja musze ciągle sam jeżdzić ;) a do tego teraz jeszcze od 3 tygodni nie jeżdzę bo moto sie serwisuje i końca napraw nie widać :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 micza ja też sam jeżdże :/ ale może za niedługo to sie zmieni bo juz widziałem jak ktoś tu pomykał dt 125 jakiś inny koleś na takie jakby samoróbce :] i teraz jeszcze 2 - 3 gości MOOOOOOOZE coś kupi p.s. o własnie ta dt przeleciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi