Domel Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jak oceniacie wygraną Rossiego-czy była jego wina na ostatnim zakręcie??Ja uważam że nie-po prostu walka w wyścigu a że ostra to inna sprawa,ostatnie okrążenia w ogóle były mistrzowskie w wykonaniu Valentino i Sete :D Tu dla tych kórzy nie widzieli wyścigu http://www2.motogp.com/ppv_multimedia2/337...37513_27600.wmv I to czego nie pokazali na Eurosporcie czyli konferencja prasowa Sete: http://www2.motogp.com/ppv_multimedia2/337...37549_81660.wmvRossi http://www2.motogp.com/ppv_multimedia2/337...37525_89232.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jak dla mnie mistrzostwo gdyby całe zawody były tak pasjonujące :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 oglądalem na żywo.moim zdaniem sete jest sam sobie winien bo za wcześnie zacieśnił zakręt i sam wjechał w rossiego. ale musze przyznać że walka na ostatnim okrążeniu była niezła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie-e.to był po prostu baaaaaaaaaaaaaardzo ładny wyścig :D jedyne co mi się nie podobało to zachowanie hiszpańskich kibiców....no ale cóż-widać patrioci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ano rzeczywiście, wyścig był przepiękny (26 i 27 okrążenie).Rossi jest jak zwykle NAJLEPSIEJSZY.Zawsze trzymam kciuki za tego skurczybyka. A Sete? Eeee, zachowywał się jak ciota, łapał się za "obolały" łokieć. Po prostu szkoda słów. Poza tym zastanawiał się, czy podać Rossiemu dłoń. Facet nie może przeboleć, że Vale jest lepszy. A Vale jest lepszy ... od wszystkich na świecie. :D)Dobrze jednak, że Sete jest "wolnokumający", bo inaczej nie byłoby takiej zabawy :P), jakby uznał, że walka nie ma sensu. PozdrJ PS. Portugalię też wygra The Doctor :D Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Też obstawiam Rossiego-jest THE BEST.No i w końcu Kawasaki walczy a nie jak to prędzej było że końcówka stawki.Za to Ducati...narazie nie wygląda żeby mieli powalczyć o czołowe miejsca :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Sezon 2005 rozpoczęty wygraną Rossiego,mnie to nie dziwi :D Rzeczywiście dwa ostatnie okrążenia trzymały najbardziej w napięciusete/rossi,rossi/sete hehe jednak widać że apetytu Valentino na wygraną nie jest w stanie nic powstrzymać.Gibernau popełnił błąd zostawiając miejsce po wewnętrznej , a Rossi to wykorzystał i tym samym udowodnił ,że jest genialny :D Portugalię pewnie też wygra :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja wiedzialem, że tak będzie.Dziś ze mna mama oglądała zawody i dziwila się - jak te motocykle sie nie przewróca 8) A swoją drogą - w Superbajku na pc - gram Rossim i zajmuje ostanie miejsce narazie - ale gram na najtrudniejszym poziomie :D z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Rosi wygral zasluzenie.... mial miejsce wiec sie wcisnal. A sete z tym trzymaniem sie za reke dajcie spokoj... Jak rozpieszczony gowniarz ktoremu sie cos nie udalo i teraz pokazuje jak ucierpial ...i ta jego smutna mina ..... biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 A mowilem ,ze Sete to taka picza jest.... Rossi znowu zatriumfowal, szkoda ,ze nie moglem zobaczyc calego wyscigu. Jest moze jakies zrodlo gdzies w necie do zassania calego wycigu? Kiedys byly takie 200-300 megowki.Wie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 no ladnie ladnie bylo Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a ja trzymam kciuki za Sete od czasu gdy zginął Kato i Sete przez bardzo długi czas pamiętał o nim za każdym razem gdy stawał na pudle, co nieczęsto się zdarza w naszym skomercjalizowanym świecie, ale muszę przyznać że od czasu afery w zeszłym roku nie starcza mu klasy żeby godnie się zachować przegrywając z Rossim, który jest bezwzględnie najlepszy...inna sprawa, że łatwo zachować klasę gdy się wygrywa, zobaczymy jak zachowa się Rossi gdy przegra :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wyścig bardzo spoko. Końcówka poprsotu mnie rozwaliła na atomy... szok poprostu, taką walke jak pod koniec wyścigu nie czesto sie ogląda. Jeśli chodzi o samo spięcie na ostatnim zakręcie to wyszło jak wyszło, mysle ze nie ma tu co winić ani Rossiego ani Sete- poprostu jechali na zabój i na maxa i takie rzeczy sie zdarzają... nie było tam umyślnego wypychania sie z toru czy jakiegoś niebezpiecznego zajeżdżania drogi. Sete miał prawo sie wkurzyc bo każdy w takiej chwili by sie wkurzył ale też i nie powinien robić żadnych fochów i przesadzać. Natomiast reakcja kibiców i te faki w kierunki rossiego to było ostre przegięcie... :D Strasznie też żałuje ze Hayden sie położył. Kurde naprawde fajnie jechał, byłby trzeci ale przesadził gdy zaczął nadganiać do rossiego... Szkoda ale cóż- nie pierwszy raz ale mam nadzieje że już ostatni! :DTak jak już wielokrotnie pisąłem na tym forum ten gośc ma niesamowity talent, brakuje mu tylko troche doświadczenia.Ja twardo trzymam za niego kciuki prawie na równi z tym jak kibicuje Rossiemu. Coś czuje ze w ciągu roku max dwóch pokaże pazurki i wejdzie na stałe do cisłej czołówki walczącej o korone a nie tylko o kolejny punkty i ewentualnie podium...8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Coś mi się zdaje, że możemy jeszcze długo czekać, żeby zobaczyć przegraną Rossiego. Wszystkich w sezonie nie wygra, ale mistrzostwo pewnie zdobędzie, bo nie bardzo widać kandydata do równej długiej walki. Może w przyszłym sezonie Pedrosa zmieni klasę i pobije resztę rekordów typu najmłodszy triumfator, tym razem w MotoGP! Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Rossi to jest gość, ma niezłe poczucie humoru i zawsze na niego stawiam,ale niestety nie oglądałem wyścigu, zdążyłem tylko włączyc końcówkę jak stali na podium. Sete obruszony :D i rozwaliło mnie jego zastanowienie czy podac rękę Rossiemu, co za łebster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi