Skocz do zawartości

poszukiwana pasażerka? :)

adu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

heheheheh :( a to dobre :D

ja tam nie zamierzam się z nikim zmierzać czy walczyć. Ja sobie i nikomu innemu nie muszę nic udowadniać, a jak ktoś ma jakieś kompleksy, to niech sam sobie powalczy w tym kisielku, ale na pewno nie ze mną :P

sorry chłopaki :P

Mam na imie Dorotka, nigdy sama nie jezdzilam na motocyklu. Nie wybieram sie do Tarnowa, a wszystkie sytuacje w roli glownej ze mna sa zmyslone przez mojego brata idiote. Przepraszam, jezeli komukolwiek zrobil przykrosc, czy urazil. Co do kisla, to ja nie bardzo, natomiast z checia zjem zawartosc basenu (tudziez prosze organizatorow i sponsorow o smak cytrynowy) Dziekuje Gredoo za wytlumaczenie jak wejsc na ta stronke. Dziekuje wszystkim ktorzy podejda do tego z zartem, wszelkie pretensje o zasmiecaniu Forum pod numer gg 8146717.

Tak sobie poczytałem poczytałem - i nic nie jarze- jakis kuba brat roci zaraz potem gonia - jaja jakies chyba

Ale wniosek jeden - kobiety zawsze zostan akobietami i bede sie ze sobą kłocic - nawet te kobiety na motocyklach :(

ps. jak bede w sobote n aotwarciu sezonu w 2oo to was wszystkie powoze :D

Nie szkoda ci paliwa i czasu?? Moim zdaniem lepiej pośmigać gdzieś po ślimakach i na cargo niż wozić ciężkie dupska i jeszcze w razie czego za nie odpowiadać z własnej polisy :(

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

a poza tym w weekend pijemy alkogol a nie jezdzimy w koncu mam urodziny :twisted:

Pablo o weekendzie związanym z otwarciem sezonu mówił, a nie o najbliższym z bajzlem :( Nie doczytał kolega, nie ładnie, nie ładnie :D

Buziole,

Nadiq

p.s. Agghia -> dzielna z Ciebie dziewczyna :P

ps. jak bede w sobote n aotwarciu sezonu w 2oo to was wszystkie powoze :P

Nie szkoda ci paliwa i czasu?? Moim zdaniem lepiej pośmigać gdzieś po ślimakach i na cargo niż wozić ciężkie dupska i jeszcze w razie czego za nie odpowiadać z własnej polisy :D

:(

Oprócz paliwa, którego to zużycie wzrasta wprost proporcjonalnie do wzrostu obciążenia pojazdu, szkoda by mi było nowej tylnej opony, na którą dopiero co się wykosztowałem, a ta - jak wiadomo - wyciera się i spłaszcza na środeczku szybciej przy dodatkowym, zbędnym balaście; po ślimakach też żadne latanie z obciążonym tyłem. :P

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

O czym w ogóle ta dyskusja!

A padło tylko pytanie czy ktos nie wezmie adu jako plecaczek!

Faktem jest ze adu moglaby sie nam w koncu przedstawic na foteczce

i wtedy by sie okazało ilu chetnych sie znajdzie!

A mysle ze odwrotnie proporcjonalnie do kg plecaczka...hyhyhy :( :twisted:

I po co te sfary! Czy w Polsce wiecznie trzeba jechac na złych emocjach?

Zawody kto ma bardziej ostre pióro....lub język??? :D

Ja powiedziałem, jak będzie miejsce i okazja nie widze problemu na przejażdzke.

Pozdrawiam

Dual

Tak sobie poczytałem poczytałem - i nic nie jarze- jakis kuba brat roci zaraz potem gonia - jaja jakies chyba

Ale wniosek jeden - kobiety zawsze zostan akobietami i bede sie ze sobą kłocic - nawet te kobiety na motocyklach :P

Eh... a faceci pozostaną facetami i nawet jak im się wszystko dokładnie wyjaśni' date=' to nadal niczego nie zrozumieją :? :lol: :( Nie ma to jednak jak kobieca intuicja od samego początku :mrgreen: (Chociaż przyznam szczerze, że byłam na 92,7% przekonana, że to któryś ze starych użytkowników forum postanowił zrobić kawał /jakoś najbardziej pasowali mi koledzy z Wawy :D/. W świetle tego, jakie emocje wywołuje ostatnio wysyp chętnych do plecaczkowania i jakie dyskusje prowadzone są na temat zadupków, "fakirek" i różnych "strachów", było dla mnie prawie oczywiste, że ktoś postanowił dolać "oliwy do ognia" - oczywiście dla żartu :P )

OK... Spróbuję zebrać wszystko do kupy i podjąć jeszcze jedną próbę rozjaśnienia co poniektórym wizji sytuacji :P

:arrow: Po pierwsze to, że Rocia ma niewiele wspólnego z jazdą na motocyklu, wiadomo było już od momentu kiedy napisał(a):

(...) muchy bym nie skrzywdzila :P (...)
:lol:

:arrow: Po drugie okazało się, że od początku, pod nie zdającą sobie z niczego sprawy Rocię, podszywał się jej 13-letni brat Kuba. Rocia o wszystkim dowiedziała się od swojej koleżanki Goni, która przez przypadek natknęła się na posty pisane przez Kubę. (Do)Rocia napisała sprostowanie sprawy całej właśnie z konta Goni.

Dodam, że dzięki Greedowi spotkałam Rocię na żywo i okazało się, że to bardzo sympatyczna osóbka, mająca niewiele wspólnego z image'm, który wykreował jej brat :P :P

Pozdrawiam

Aguś :P

Nie szkoda ci paliwa i czasu?? Moim zdaniem lepiej pośmigać gdzieś po ślimakach i na cargo niż wozić ciężkie dupska

za te ciężkie dupska zostaniesz kopnięty :(

Nie szkoda ci paliwa i czasu?? Moim zdaniem lepiej pośmigać gdzieś po ślimakach i na cargo niż wozić ciężkie dupska

za te ciężkie dupska zostaniesz kopnięty :(

za "suchą dupeczkę" też :P :twisted:

nic, tylko tym chłopom trzeba tłumaczyć, uczyć...

trochę taktu chłopaki :!: :P

Aghhia w koncu moze cos sie wyjasniło choc wciaz nie rozumiem tych intryg.

Jakoś nie z tego swiata jestem chyba, bo niby jakim cudem jakis brat sie podszywa skoro nie zna hasel, a jesli zna to ktos mu podał itd.

Jakoś to wszystko pokomplikowane bardzo.

Naprawde jakbym czytał mydlaną operę brazylijską! Czy te dzieci nie mają co robić, tylko sie podszywac?

Pozdrawiam

Dual