Kostek_86 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Nie prosciej by bylo podac linka? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 krzychu-kk fajnie, że napisałeś o aukcji, kiedyś szukałam części do xs, ale nic nie znalazłam, a teraz widzę że goścoiu ma większość :P i jeszcze do tego modelu co mam :D link, gdyby komuś się nie chciało szukać po numerze aukcji :D :http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=47762987 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 spoko spoko czarna amazonko :lol: ludzka rzecz a napewno "motocyklowa" sobie pomagaćpozdro z wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Też miałem kiedyś XS :) Z tego co słyszałem jezeli jest zdławiona to moze być problem bo dławienie w tym modelu podobno oprócz zwężek na dolotach odbywało się także za pomocą innego wałka rozrządu. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 No i jednak...Wczoraj byl pierwszy dzien kiedy moglem legalnie posmigac na swoim moto. Kiedy jechalem wieczorem droga pomiedzy wioskami :) Okazalo sie, ze moja Yamaszka nie wycisnie wiecej jak 120 km/h ;) Przyznam, ze i tak nie za bardzo mi sie usmiecha jezdzic z taka predkoscia, ale troche sie rozczarowalem :? A tak poza tym to bardzo przyjemny motocykl, bardzo sie ciesze, ze ja mam i ani troche nie zaluje.Musze tylko jeszcze troche popracowac nad jazda w korkach :) Zadnych lusterek nie pourywalem, ale skuterem bylo o wiele latwiej :) :D Pozdro dla wszystkich ;)EDIT: Aha zapomnialem, sprzedawca mowil, ze predkosciomierz oszukuje o 20km/h, czyli, ze wskazuje mniej niz faktycznie jest.Czy to mozliwe?Z tego co mi wiadomo, to predkosciomierz moze pokazywac za duza predkosc, a w druga strone to raczej niemozliwe :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Gratuluje, ładny motocykl. Sam mysle nad 400etką Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 hehXS Amazonki a XS Phantoma to zupełnie różna bajkate motocykle nie łączy praktycznie nic oprócz nazwyod 83r wychodził model z dwoma wałkami rozrządu, otwarta ramą i zawieszeniem tylnym na jednym amortyzatorze, były wersje 27KM i 45KM, różnica spowodowana zastosowaniem innych wałków rozrządu więc oddławianie jest raczej nieopłacalne, choperek tej wersji miał przydomek Maximmodel Phantoma ma silniczek z jednym wałkiem, rama zamknięta, itdnie jestem do końca pewiem czy wogule była czterdziestokilkukonna wersja ale wszystkie xs400 przed 82r, z którymi się spotkałem miały silniki o mocy 27KM Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Wlasnie zapomnialem o jeszcze jednej rzeczy :)W dowodzie przy mocy mam 36, to sa km czy kW?Bo, zeby to byly kW to raczej nie mozliwe 8O, a Hamba wspominal, ze ma wbite 20kW.To co oni w koncu tam wbijaja? ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamba Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 ja mam wbite 20 kW 1KM = 0,736 kW (o ile sie nie myle)20kW =27,17 KM czyli mam 27 kucykow :)no i jezeli predkosciomierz nie oszukuje to moto idzie powyzej tych 120km/hJako ze zbyt duzego doswiadczenia nie mam to jezdze z predkosciami tak do 110-120 km/h chociaz pare razy testowalem go i bylo 130 -140km/h , dalej nie probowalem, bo przy mojej wysokiej kierownicy ani to wygodne ani przyjemne nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 choperek tej wersji miał przydomek Maxim mi sie wydaje ze ten przydomek to SECA, Maxim to przydomek Yamahy XJ (raczej ze sie myle to zwracam racje) PozdrawiamMaciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 EDIT: Aha zapomnialem, sprzedawca mowil, ze predkosciomierz oszukuje o 20km/h, czyli, ze wskazuje mniej niz faktycznie jest.Czy to mozliwe?Możliwe mozliwe 8) XS'a brody też tak ma. Jak nią wracałem po kupnie to trzymałem na blacie 100-110 i okazało się że kumpel który za mną jechał autem musiał pociskać tak pod 130 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 xs 400 hjaromha z 1980 roku ma 38 koni . i co wy na to? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No wiec tak...Licznik nie przeklamuje. Sprawdzilem ojciec jechal katamaranem obok mnie i jego pokazywal to samo co moj.W serwisie Yamachy na Sepiej powiedzieli mi, ze musze wymienic uklad napedowy tj. lancuch i zebatki, przewody wysokiego napiecia wraz z fajkami, krucce przy gaznikach, lancuszek rozrzadu i kosz sprzeglowy.Koszt +/- 600zl.Jak tylko bede mial kase to oddaje do serwisu, zobaczymy jak bedzie chodzic po kuracji ;) Aha zapomnialem dodac, ze przed wczoraj poszla mi linka od predkosciomierza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 mimo koniecznych dodatkowych wydatków-gratuluje sprzęta.;)może i mi kiedys będzie dane pochwalic się czyms na forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamba Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Naiazujac do tematu.. Chce zrobic stronke o yamaha xs 400 (starsze typy OHC) jak ktos moze jakies foty, moglby napisac jakis tekst itd prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi