Skocz do zawartości

Cross Country Kurdwanow k. Sochaczewa w dniu 10/04/2005

Rekomendowane odpowiedzi

widze duzo osob z forum tam sie pojawi, kurde tez bym wpadl ale chcialem w tym sezonie ukonczyc wszystkie eliminacje pucharu pzm a akurat te zawody sie nakładają. chociaz moze jak cos nie wypali to polatam sobie lajtowo tam z wami :clap: do tych zawodów pzm i tak nie jestem w ogole przygotowany bo jeszcze w tym sezonie nie jezdzilem a cały tor na którym trenowalem znajduje sie teraz pod wodą :?

focus77 napisał:
Do zobaczenia w Kurdwanowie  :D , pierwsze "poważne" zawody :D  :D  :twisted:  

kristi_rx125 zadzwonie 2 dni przed imprezą to zgadalibyśmy się w ochaczewie

Tak jak mówiłem, chętnie pomogę trafić na miejsce zawodów. Trzeba jednak ustalić dokładną godzinę spotkania, tak żeby można było się razem jechać i żeby jedni nie czekali godzinami na innych.

Mapkę postaram się zrobić, mam nadzieję że będzie czytelna :clap:

O której by wam pasowało? Z Sochaczewa na miejsce zawodów jest jakieś 20 minut drogi. Startujący muszą wcześniej wpisać się na listę i uiścić opłatę, pewnie trochę będzie potrzebne czasu na rozprostowanie kości, rozpoznanie i przygotowanie moto.

Do spotkania jest jeszcze trochę czasu więc na spokojnie możemy ustalaś szczegóły.

Strzalek_t napisał:
Widze że szykuje sie niezła impreza. Postaram sie też wpaść na jakies piwko bo z jadzą na motocyklu to u mnie narazie ciężko.
- Właśnie ma taka być. To oryginalne zaproszenie organizatora.

PARAFIA RZYMSKO-KATOLICKA P.W. PRZEMIENIENIA PAŃSKIEGO

KURDWANÓW 23 poczta 96-513 NOWA SUCHA

NIP 837-16-46-137 tel/fax 0-46 861 20 70 e-mail: pppkurdwanow@op.pl www.kurdwanow.republika.pl

Konto: Bank Spółdzielczy w Sochaczewie oddział Nowa Sucha Nr 57 9283 0006 0033 0761 2000 0010

ZAPROSZENIE

ORGANIZATORZY

II KURDWANOWSKIEGO CROSS COUNTRY

ZAPRASZAJĄ NA PYSZNĄ ZABAWĘ JAKĄ BĘDĄ NIEWĄTPLIWIE

10 KWIETNIA 2005 R

ZAWODY MOTOCROSSOWE ZORGANIZOWANE W TEJ FORMULE

PO RAZ DRUGI NA TERENIE ZIEMI SOCHACZEWSKIEJ. BARDZO

KRĘTA, NA PŁASKIM POLU (7 ha ) TRASA O DŁUGOŚCI OK. 4 km

WYMAGAĆ BĘDZIE OD ZAWODNIKÓW DOSKONAŁEJ TECHNIKI JAZDY. DŁUGOŚĆ BIEGU ( 60 min motocykle o pojemności do 65 ccm i 85 ccm; 120 min klasa OPEN – z podziałem Zawodnicy Licencjonowani oraz Zawodnicy bez Licencji) WYMAGA ŻELAZNEJ KONDYCJI I PRAWIDŁOWEGO ROZŁOŻENIA SIŁ.

TO BĘDZIE PIĘKNA IMPREZA.

KAŻDY ZAWODNIK OTRZYMUJE NA PAMIĄTKĘ KAWAŁEK DRZEWA Z REMONTOWANEJ ŚWIĄTYNI Z WKOMPONOWANYM W ŚRODEK ZABYTKOWYM GWOŹDZIEM JAKO DOWÓD NA UDZIAŁ W ZAWODACH.

ZAPRASZAMY DO KURDWANOWA.

CAŁKOWITY DOCHÓD Z IMPREZY PRZEZNACZONY JEST NA REMONT ŚWIĄTYNI.

ORGANIZATORZY

DOJAZD DO KURDWANOWA

* Łowicz – na Skierniewice w miejscowości Nieborów w stronę Bolimowa dalej prosto Humin, Różanów przy przystanku skręt w lewo – dalej znaki

* Skierniewice – na Sochaczew, w Bolimowie w prawo na Paprotnię, Humin, Różanów przy przystanku skręt w lewo – dalej znaki

* Sochaczew – na Skierniewice za przejazdem kolejowym w Zakrzewie w lewo na Starą Suchą prosto za cmentarzem w prawo kościół dalej znaki

* Żyrardów – na Sochaczew w miejscowości Aleksandrów w lewo na Joachimów miejscowości Czerwona Niwa, Różanów przy przystanku skręt w prawo – dalej znaki

DLA SAMOCHODÓW PARKING

OGNISKO Z PIWEM, JADŁEM I Z ZALEGŁYM WIELKANOCNYM JAJKIEM

kurna.... ja mam tam do kurdwanowa z 300km ponad to moge sie pozegnac

ale na szczescie 2 kwietnia mam obok zawody w Więcborku

a 10 kwietnia w Obornikach, wiec nie bede sie nudzil

pojade i popatrze, no i zakupie osprzet jakis

zycze wam dobrej zabawy i ubolewam ze nie mieszkam w tamtej okolicy

i mam nadzieje ze u mnie tez jakis cross country zrobia

kurde wlasnie tak sie zastanawiam jesli tyle osob z forum ma tam jechac to nie wiem czy tez tam nie wystartowac. zniechęca mnie troche 120 minut jazdy po całej zimie przesiedzianej w domu...

to kto z was by tam jechał?

Cytat
Orientuje sie ktos w jaki sposob na tego typu zawodow sprawdzaja pojemnosc silnika? Zastanawia mnie to czy z moja tuningowana TS70 bede jechal w klasie 65cc czy 85cc

Najczęsciej to jest to co powiesz albo wpis z dowodu. Tyle, że jak ktoz z zawodników sie kapnie to może złożyć protest a wtedy albo Cie wcisna klase wyżej albo zdyskwalifikują.

Cytat

Najczęsciej to jest to co powiesz albo wpis z dowodu. Tyle, że jak ktoz z zawodników sie kapnie to może złożyć protest a wtedy albo Cie wcisna klase wyżej albo zdyskwalifikują.

No wlasnie a ja nie wiem jak to jest z ta pojemnoscia ;). W dowodzie mam oczywiscie 50cc. Niby cylinder jest sprzedawany jakos 70cc ale czesto jest tak ze to co pisza nie zgadza sie z rzeczywistoscia

Cytat

Orientuje sie ktos w jaki sposob na tego typu zawodow sprawdzaja pojemnosc silnika? Zastanawia mnie to czy z moja tuningowana TS70 bede jechal w klasie 65cc czy 85cc

hehe no co ty stary na takich zawodach nikt ci nie bedzie tego sprawdzał. pewnie w tej klasie i tak bedzie najmniej zawodników i jesli nie bedziesz sie chwalił że masz 80cc to nikt sie nie przyczepi. troche niepotrzebnie ten temat poruszyles na forum ale mysle ze nikt nie poleci do organizatora i nie powie ze ten na żółtym suzuki oszukuje ;)

Cytat
  Cytat

hehe no co ty stary na takich zawodach nikt ci nie bedzie tego sprawdzał. pewnie w tej klasie i tak bedzie najmniej zawodników i jesli nie bedziesz sie chwalił że masz 80cc to nikt sie nie przyczepi. troche niepotrzebnie ten temat poruszyles na forum ale mysle ze nikt nie poleci do organizatora i nie powie ze ten na żółtym suzuki oszukuje ;)

Adam zdziwił byś się jacy ludzie czasem potrafią być zawistni. Jeżeli nie zdąbędzie zadnego dobrego miejsca to nikt o tym nawet nie pomyśli ale jak sie trafi jakiś ambitny dzieciak który zajmiemie miejsce za enduroguy`em to wszytko jest możliwe.