BUSH Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 dawno cie nie bylo troche sie pozmienialo :twisted:co nie alu :>? Czyzbys Bartosz wreszcie poderwal jakas kobiete z Forum? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 dawno cie nie bylo troche sie pozmienialo :twisted:co nie alu :>? Czyzbys Bartosz wreszcie poderwal jakas kobiete z Forum? :D :D "Nie, nie wierze, to byc nie może!" :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Jak patrzę za okno' date=' to mi się wszystkiego odechciewa' date=' jestem bez auta, ja chyba jednak nie dotrę:?[/quote''] Rozumiem, że po naszej rozmowie na gg to, co powyżej napisałeś, jest już nieaktualne. EEEEhhhhhh... niech cię diabli... :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Jak patrzę za okno' date=' to mi się wszystkiego odechciewa' date=' jestem bez auta' date=' ja chyba jednak nie dotrę:?[/quote'''] Rozumiem, że po naszej rozmowie na gg to, co powyżej napisałeś, jest już nieaktualne. EEEEhhhhhh... niech cię diabli... :D Wiedziałem, że uda mi się Cię urobić. :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Wiedziałem' date=' że uda mi się Cię urobić. :D[/quote'] No i będziesz miał dzisiaj łyżwę :laughing: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Wiedziałem' date=' że uda mi się Cię urobić. :D[/quote'] No i będziesz miał dzisiaj łyżwę :laughing: Figurówkę czy hokejówkę? :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Jauć, głowa boli czyli było fajnie :DToważystwo dopisało i było bardzo śmiesznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 ja bym okreslil to tak za imprezka byla udanamimo ciezkiej przeprawy w strone domuale nie ma to jak pomocna dlon siostry :twisted: (w sensie jakos mnie tam doprowadzila do domu bo ja bym zasnal na pierwszej napotkanej klatce z duza wycieraczka 8) ) pozdrowienia dla wszystkich pijacych, pijanych i obecnych wczoraj a ty mateusz nie interesuj sie tak dawno cie nie bylo to nie wiesz o co chodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Pozdrawiam Alicje, zeby czesciej myslala i czesciej sie wyluzowala 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Fajnie, że wpadliście. Tradycji stało się zadość i Olsen znów "lekko" się złoił. :twisted: Gdyby tylko nie te ciężkie poranki... :( Dziękuję Pewnej Miłej Osóbce :rolleyes2: za podwózkę do domu. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Wiedziałem' date=' że uda mi się Cię urobić. :([/quote'] No i będziesz miał dzisiaj łyżwę :laughing: Figurówkę czy hokejówkę? :( TY dobrze wiesz jaką :twisted: Tak poza tym chciałbym podziękować Dymkowi za możliwość podczepienia się w drodze powrotnej. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Powiem jedno : było fajnie. Towarzystwo dopisało a końcówka jakoś mi się zatarła w pamięci. Mam tylko nadzieję że byłem grzeczny :( . Powrót do domu był także niezłym przeżyciem, bo przesadziłem na piechotę pół miasta w zaspach po kolana - widać taką miałem fazę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 tylko dlaczego 2oo zamykają tak wcześnie? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Kurde znowu przegapilem imprezowy temat i moge tylko zazdroscic ...kurVv@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Rozumiem, że dzisiaj (mamy już piątek!) powtórka z rozrywki. :twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi