zbyhu Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Czolem! No i dzisiaj wyrznalem orla.Podjezdzalem 500 metrow pod warsztat, gdzie z kolega robilismy porzadek z instalacja elektryczna. Pomyslalem, ze przeciez pchal nie bede. No i mam.Dupa uciekla (jechalem na jedynce) i moto polozylo sie na prawej burcie :D.Poszedl kierunek, zgial sie ciezarek na kierownicy (klamke uratowal!) i peklo mi mocowanie lewej (!!!!!!!!!) owiewki. Ile moze kosztowac klosz kierunkowskazu :)?I przy okazji - ile kosztuje przekladka opon z wywazeniem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Nie bądź mientki :) kiedyś musiało się to zdarzyć. Ochrzciłes sprzęta.Wazne, ze to nic poważnego. A wogole mokro było czy śnieg ? z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 I przy okazji - ile kosztuje przekladka opon z wywazeniem? W szanującym się serwisie - 50 zł.U lokalnego kowala - nie wiem :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Czolem! No i dzisiaj wyrznalem orla.Podjezdzalem 500 metrow pod warsztat' date=' gdzie z kolega robilismy porzadek z instalacja elektryczna. Pomyslalem, ze przeciez pchal nie bede. No i mam.Dupa uciekla (jechalem na jedynce) i moto polozylo sie na prawej burcie :D.Poszedl kierunek, zgial sie ciezarek na kierownicy (klamke uratowal!) i peklo mi mocowanie lewej (!!!!!!!!!) owiewki. Ile moze kosztowac klosz kierunkowskazu :)?I przy okazji - ile kosztuje przekladka opon z wywazeniem? Pozdrawiam[/quote'] Sam klosik wyrwiesz za jakieś grosze na następnej imprezie z cyklu "Moto Bajzel" W larssonie raczej są całe kierunki za ok 100 PLN :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Czolem! A wogole mokro było czy śnieg ? A byl zbitym, wyslizgany snieg. Bo wszystko dzialo sie na duzym, zabudowanym placu, gdzie rozne hale i warsztaty sa. I tam wlasnie takie wydeptane sciezki, rozjezdzony do lodu snieg. No i turlalem sie na jedynce, obydwiema nogami sunac po tym sniegu :P. Ale tylny laczek to slick no i ujechal...Wiem, w sumie wycfanilem sie tanim kosztem :). Oby to byla pierwsza i ostatnia gleba tego sezonu :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Zbyszku bo po palince sie nie jezdzi :D A tak poważnie to się nie przejmuj, też mam od niedawna swoją GS'ke i już leżałem 2 razy w podobnych okolicznościach na szczęście bez szkody na moto. Migacz sobie dobierzesz na moto-bazarze bają tego całe skrzynki... a mocowanie owiewki zeszlifuj papierem ściernym i doklej do niej na dobry klej wiążący klastik. NApisz jak instalacja. U mnie też jest coś zamieszane przy kabelkach do przedniej lampy no ale skoro dziala to lepiej tego nie demontować - prowizorka jest najtrwalsza :) POzdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 to mocowanie mozesz naprawic zywica. najtanszy taki zestaw to chyba jakies 10-20 zl a żywica zawsze sie moze przydac :D od wewnetrzenj strony podklej owiewke lutownicą tak, zeby zywica nie kapala przez szparki, zalej i po klopocie :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Sam kiedyś na gumce przesadziłem i też klosz kierunkowskazu i kulka od dzwigni sprzegła poszła za klosz idealnie dopasowany specjalnie o mojego modelu od ręki (bez zamówień a mój moto jest starszy i bardziej niespotykany niż twój gs) dałem 20 zł (wydaje mi sie troszke dużo w porównaniu gdy do mz kosztuje ok 5zł) w agmocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Czolem! Moze ten kierunek uda mi sie podratowac...Nie wiem, czy bedzie trzymal - ualamaly sie w kloszu tylko prowadnice srub, ktore dzisiaj dokleilem kropelka :).Zobacze, czy to bedzie sie trzymac kupy. Mysle, ze od wibracji w koncu moze odpasc jesli przy wkrecaniu srub juz sie nie rozpadnie :D.Ale - a noz bedzie trzymac?I tak chcialem jeden kierunek wymienic, to teraz mam dwa i wieksza motywacje ku temu :P. Dzieki za dobre slowa i porady! 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Akurat mam pod ręką katalog Larssona na rok 2004 - klosz do kierunkowskazu do suzi gs500 kosztuje 10 zeta. Nie musisz kupować całego kierunku.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Czolem! Tylko dyche??Biore dwa! :)A caly tylny kierunek? Bo jeden mam "obwisly"? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Cały kierunek kosztuje 79 zeta (na przód i na tył, różnica kilkanaście groszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 zbyhu, już nie przesadzaj z tym tylnym kierunkiem. Jaki on tam obwisły! kierunkowskaz ma świecić i mrygać. A 2 stopnie w górę czy w dół to nie ma znaczenia. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 hehehe....zbyhu jak zawsze idealista:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Czolem! :PMoj motorek zawsze musi byc cacy :).Wkurza mnie zatem, ze mi olejem spod korka spustowego cisnie :D.Musze to tez zrobic :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi