Mimo_ck Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DN Jak w temacie.Tu akurat do Yamahy.Po kliknięciu na "Tilbage" i na konkretną firmę wyskakuje okno z napisami,znaczkami,paskami,panelami na baki itp. na większość modeli(podana długość ,szerokość,kolor,itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 i co tu napisac - pełen wypas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Wiecej i do wiekszosci motocykli: http://www.disenografico.cc/ Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 no no spore zaplecze...ale ceny tez spore...(przynajmniej jak dla mnie)jesli ktos znajdzie cos ciekawego dla siebie i nie spi na kasie to zapraszam na prvP.S. sorry za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Mimo, zamawiałeś coś u nich? Jak jest z opłatą? Jestem ciekaw, bo może coś bym zamówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Mimo, zamawiałeś coś u nich? Jak jest z opłatą? Jestem ciekaw, bo może coś bym zamówił.Zamów u l3fta :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Już naskrobałem do l3ft-a na PW. Macie rację, a poza tym będzie dobre bo Polskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie zamawiałem.Wziąlem wzór,zaniosłem do kumpla i mi wyciął na folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Nie zamawiałem.Wziąlem wzór,zaniosłem do kumpla i mi wyciął na folii.bryjesli masz mozliwosc to pokaz prosze jaki jest efekt koncowy?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Po co zamawiac ? Odrysowujesz naklejke w corelu i jak masz dostep do plotera to wycinasz , a jak nie masz to idziesz do agencji reklamowej i Ci wytna za grosze. pzdrRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 bryremont generalny motocykla tez mozesz zrobic na kilka sposobow:- serwis producenta (zawsze wysoka cena i nie zawsze pożądany efekt)- prywatny serwis motocyklowy (ceny umiarkowane - efekt różny)- w swoim garażu (musisz znac sie na mechanice i posiadac narzędzia - efekt bardzo różny :) ) jeśli mowa o naklejkach ja oferuję tę drugą opcję z tą różnicą, że ZAWSZE GWARANTUJĘ PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Jeszcze nie naklejone.Jak poskładm sprzeta całego do kupy(jakies 2-3 tyg) to zapodam fotki. Ploter-tak sie własnie to urządzenie nazywało,na którym było wycinane 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 hmm niezłe, może sobie też coś wybiorę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 ja mam tez pewne braki w naklejkach na moim sprzęciemam juz nawet przygotowane naklejki w Corelutylko nie mam jakoś natchnienia żeby się za to wziąć (ta buda mnie osłabia)ale napewno do l3ft się jakoś niedługo zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 ach jeszcze jedno do l3ft czy robisz też nadruki na koszulkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi