vpower Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Witam,co do moich planowanych przeróbek to raczej w tym roku marnie to widzę. Po prostu 95% do dodatków, które chciałem już wisi na moim moto. A choinki nie chcę z niego zrobić :) .W planach jest airbrush ale w tym roku ze względów finansowych sobie odpuszczę. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Czolem,U mnie jak zwykle jest tak ze wolno sie rozkrecam ale w Rockecie robie:wydechy katalizator ad kosz + przeprogramowanie wtryskugmole przodflyscreensissy bar z bagaznikiem stelaze pod sakwysakwy Jezeli uda mi sie znalezc to zmienie kierownice A jak czas i kasa pozwoli aerograf. Z silnikiem nie bede nic robil bo i po co. Bardziej koncentruje sie na wygladzie.To by bylo na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 W sumie trochę bym się zdziwił jak byś napisał, że brakuje Ci mocy i momentu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Szafir- nie chodzi o re-jeting gaźników to pry takich zmianach o jakich piszesz nie powinno być potrzeby, chodzi tylko i wzbogacenie mieszanki do stanu przed kombinacjami z tydechami. Kombinując w wydechami spowodowałeś trochę bardziej gwałtowne przepłukiwanie silnika, a wieć zubożenie mieszanki paliwowo-powietrzenej. Powoduje to wyższą tem peraturę spalnia co za sobą pociąga wyplanie się gniazda i przylgni zaworu wydechowego( nie od razu ale...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Czesc! To i ja cos dodam. W swoim intruzie w mysl, ze bezpieczenstwo najwazniejsze ,zmienilem przewody hamulcowe na stalowe oraz zmienilem tarcze na wentylowana lukasa. Odczulem wyrazna poprawe.Nastepnie zanabylem obnizone,progresywne, gazowe amory z tylu,ktore obnizyly tyl. Moto lepiej sie prowadzi i zaniknelo bujanie przy ostrych winklach. Potem zapodalem laczki Avona -model Venom- Lepia sie do asfaltu jak guma do zucia- naprawde polecam. Potem jeszcze pierdulki typu male kierunki ,diodowa lampa, lusterka, filtr k&n-a,wydechy,kierownica,mocowanie rejestracji na boku,relingi pod sakwy,klaksony...W planach kanapa Corbina- gunfighter( moze ktos ma na sprzedaz lub wie gdzie kupic?), wysuniete podnozki ,zacisk czterotloczkowy(juz czeka na montaz) i podniesienie mocy :twisted: Pozdro! Niech moc bedzie z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 W sumie trochę bym się zdziwił jak byś napisał, że brakuje Ci mocy i momentu ;) Ano wyobraz sobie sa tacy ktorym brakuje - w USA jest firemka ktora zaklada turbo do Rocket III - moc skacze maksymalnie do 200KM na tylnym kole. To wszystko za "jedyne" 5 500 USD. Co ciekawe moto wyglada praktycznie jak fabryczne - naprawde ladnie sie chlopaki postarali. Tylko po co? Zreszta zobaczcie sami na www.boostisgood.com Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 . Tylko po co? To chyba pytanie retoryczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Cender Przypuszczam, że odczucie braku moacy czy momentu nic nie am wspólnego z tymi poczynamiami. Raczej chodzi o " bo ja mam... (ale nie wiem co z tym zrobić) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Witam słysze tu o jakiejs imprezie w zgierzu kiedy to ma sie odbyc??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Proszę tu są info.http://www.ironhorse.lodz.pl/custom/index.htm Ja będę na 100% można by się jakoś umówić i spotkać na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 imprezka tez mnie jakoś kręci...Może uda namówić mi się tego cyca Pompkę to się jakoś zgadamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Stary to może zamiast kupować nowke motorek i go przerabiać to zakup nówke silnik a resztę na Łodzi kup i sklej coś co będzie ci się podobało od samego początku. I będzie taniej. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Kupuję w stanach silnik HD Sportser 1200za tą kasę co wybulisz na nowego JAP'a i jakieś pprzeróbki, to na twoim miejscu bez zastanowienia kupiłbym HD Evo, lub lekkiego rozbitka TC 88...jeżeli jeszcze masz dojścia w Stanach to...ehhh :roll: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietiap Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Serwus. Ja już mam temat na tapecie. Kupiłem Mean Streka 1500 '03. Za dwa miesiące powinien być gotowy. Co zmieniam?- wahacz tył- błotnik tył oraz przód- tylna guma na 200- siedzenie- wydechy- nowa lampa przód i tył (zintegrowana z tablicą)- zbiornik (spora modyfikacja)- zmiana lokalizacji zegarów- wymiana przewodów na stalowe- oczywiście nowa kierownica bo fabryczna woła o pomstę do nieba- polerka (co tylko się da:)- nowiuśki czarny lakier (aktualnie wkurzająca zielen)Chyba sporo. Zrobiłem wizualizację w fotopaint-cie. Wygląda duuuuużo lepiej. Nie mogę się doczekać. pozdrowionka ps. sprzedam piękną shadowkę 600, przebieg niewielki i autentyczny. aż szkoda się pozbywać ale zachorowałem na dużo większą maszynkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Posiadam VN750:dokonane 1 tylni błotnik kaczka2 swiatła tył 2 sztuki (zamienniki do zuka) :mrgreen: 3 tylnie kierunki -jajka zaplanowane 1 zmiana kierownicy2 inny układ wydechowy3 bagaznik4 stelaze pod sakwy5 sakwy i wałek6 inne puszki filtrow powietrza7 przednia lampa ma byc indywidualna tylko kasy duzo trzeba :cry: 8 manetki skorzane9 i inne detale jakie sie wynajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi