paho Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 ja co do picia dużo nie obiecuje......raz łeb siada po 5 (piwach) a raz łeb siada po 20....;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 a ja dzisiaj zainicjowalem proces fermentacji wyyna... z kompotow...ponoc bardziej kopie 8O :twisted: ...nawet jak nie to sie doleje czego trzeba by sponiewieralo :lol: tak wiec jak wyjdzie do tego czasu to wezme ze soba na zlot :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Tuba mnie do tego tez dolicz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Czolem! Mam ochote sie schlaaaaaaaaaaaaac ;).To kiedy ten zlot, bo nie wiem czy dotrzymam ;)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Trening już zaliczyłam' date=' więc powinno byc dobrze...[/quote']To masz szczęście trening zakończyłaś na piątku, my pociągnęliśmy imprezkę do niedzieli wieczorkiem. Do siebie doszedłem dopiero w poniedziałek wieczorem 8) szczęście że drogi do domu autobusem prawie nie pamiętam, przynajmniej się nie nudziłem - a jechał tylko pięć godzin. PS. Tuba (nie mylić z tubapl) w Spiżu wymiata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Taa, trening był, a w niedziele był punkt kulminacyjny. Szkoda Krasnal że tak szybko uciekłeś. Ok , na mnie także można liczyć ( o ile nie będę miał jakiegoś następnego wypadku ;) Dopiszcie jedna osobę ( mnie ) do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Trening już zaliczyłam' date=' więc powinno byc dobrze...[/quote']To masz szczęście trening zakończyłaś na piątku' date=' my pociągnęliśmy imprezkę do niedzieli wieczorkiem. Do siebie doszedłem dopiero w poniedziałek wieczorem 8) szczęście że drogi do domu autobusem prawie nie pamiętam, przynajmniej się nie nudziłem - a jechał [b']tylko[/b] pięć godzin.No tak, tak - żałuję ;) następnym razem spróbuję się poprawić :twisted: A jak w niedziele był punkt kulminacyjny to ja sobie tego nie wyobrażam :twisted: - no chyba do południa w barze siedzieliście... (dopóki was nie wyrzucili) ;) 8) - jednak ... to jest możliwe ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 hej ...to kiedy w końcu ten zlot jest.......niech ktoś mi napisze bo ja tempy jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Qrna,o pociu to umiesz pierdzielic od początku tematu,ale żeby sie wczytać,kiedy,to już za trudno??:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 dla wszytkich zagubionych :) ...termin to 9 kwiecien br. Mamy juz wstepnie zaklepany nocleg z prysznicami etc.,wiate na bibe ;) oraz drzewo ;) czyli wszytko co potrzeba bydzie :!: . na dniach pojedziemy obadac czy warto zniszczysc to miejsce :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 nawet jesli nie warto to i tak zostanie zniszczone :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 dla wszytkich zagubionych :) ...termin to 9 kwiecien br. Mamy juz wstepnie zaklepany nocleg z prysznicami etc.' date='wiate na bibe ;) oraz drzewo ;) czyli wszytko co potrzeba bydzie :!: . na dniach pojedziemy obadac czy warto zniszczysc to miejsce :twisted:[/quote'] No, no, chłopacy! Nieźle się staracie, muszę przyznać. Dla ochłody poczytajcie sobie prognozę pogody. Może być lekko przeje%$#ne, a moje 2 maszynki już proszą o to, żeby je dosiąść i wstąpić na parę głębszych np. nad ZALEW (już wiem, że to nie jezioro :-)) do Rybnika. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 pogoda bedzie zajebista, kwiecien ma byc super cieply 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Co do imprezy we Wrocku to może jeśli chodzi o konkrety z niedzieli to zostawimy je dla siebie 8) A co do tego tematu to jak go czytam to wychodzi na to ze banda alkoholikow chce sie spotkac zeby wspolnie zalac pale i chodzizc na czworaka a motocykle to tylko taka przykrywka do tego :twisted::lol: Może przyjedziemy wszyscy autobusem bedzie mozna juz po drodze walic w kocioł :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Obym wrócił tylko na swoim motocyklu :twisted: Bo z tego co widze, to mże by problem z identyfiką maszyn o poranku :) P.S. weżcie sobie zapasowe kluczyki... mogąsięprzyda:P :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi