pikus91 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 no ja swoja sprzedalem za 3200 na motrower 95 rocznik wlasnie dzisiaj nowy wlasciciel ja odebral i dzis byla moja ostatnia jazda na niej troche szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terenowy wymiatacz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam, mam pytanko, jakie były wasze rekordowe skoki na DT? i jakie są wasze rekordy na kole?powiem ze ja najdalej skoczyłem coś koło 4,5m moze nie wiele ale zawsze cos :buttrock: jazda na gumie wogule mi nie wychodzi max 3-4m :icon_biggrin: da sie takim motorem balansować tak żeby pokonywać jakieś większe odległości?pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam, mam pytanko, jakie były wasze rekordowe skoki na DT? i jakie są wasze rekordy na kole?powiem ze ja najdalej skoczyłem coś koło 4,5m moze nie wiele ale zawsze cos :flesje: jazda na gumie wogule mi nie wychodzi max 3-4m :icon_biggrin: da sie takim motorem balansować tak żeby pokonywać jakieś większe odległości?pozdro :flesje: No Ty terenowy wymiatacz i nie wiesz... wstyd i hańba... :buttrock: :flesje: A tak serio ja moze ze 3 metry w góre i moze 10 do przodu (na gumie)... Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 no ja swoja sprzedalem za 3200 na motrower 95 rocznik wlasnie dzisiaj nowy wlasciciel ja odebral i dzis byla moja ostatnia jazda na niej troche szkoda:(pikus wiem co czujesz... nie moglem spac przez kilka dni jak DT sprzedalem :) ale po dwoch miesiacach mi przeszlo i szukam nastepcy. PZDR sorki za spam, chcialem sie zsolidaryzowac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoński Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam jak by ktoś miał do sprzedania jakąś YAMAHE DT 80 lc2 to pisać. Chętnie kupiem. Tylko w realnej cenie. Pozdro dla wszystkich Szymoński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja na swojej przeleciałem 12m najdalej, ale tylko dlatego, bo nie miałem gdzie zachamować jakbym trocjhę dalej poleciał. A wheelie to około 40m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 pawela no troche szkoda najbardziej mi szkoda bylo jak ostatni raz jechalem. Jedynie sie ciesze ze bedzie nowy sprzet ale dt mi szkoda musze dozbierac okolo 300zl i moze cos stary dolozy lub porzyczy i bede szukal jakiegos rx z am6 z minimum 98rocznikiem wlasnie na allegro jest zadbany 80km odemnie za 4k 2000r tylko ze cena nie jest do negocjacji:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel YAMAHA DT 80 LC2 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja na swojej przeleciałem 12m najdalej, ale tylko dlatego, bo nie miałem gdzie zachamować jakbym trocjhę dalej poleciał. A wheelie to około 40m. A z jaką prędkościa najeżdżałeś na hope, jaki kąt miała i wysokość??Bo ja mam chopkę wysokości 1,2m i kąt ok.45 stopni i najeźdzam na nią na maxa 90km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) To jest temat o motorkach DT a nie jakis blog gdzie dzielimy sie swoimi uczuciami :/ Moze napisz odrazu jak to ci sie fajnie jezdzilo i wogole :offtop: albo najlepiej zalozyc nowy temat "nabijanie postow".<muhahaha> A z jaką prędkościa najeżdżałeś na hope, jaki kąt miała i wysokość??Bo ja mam chopkę wysokości 1,2m i kąt ok.45 stopni i najeźdzam na nią na maxa 90km/h. Hmpf... Przeliczylem ile tak skaczesz przy tej predkosci i wyszlo mi cos takiego:z=v^2/g * sin2x gdzie v - predkosc x-kat podstawiajac twoje dane wychodzi tak:90km/h=25m/ssin90st=1z= 625/10 [m] czyli przy dodaniu oporow powietrza itp... cos kolo 50m!!Jak dla mnie to respect, naprawde... POZDRO Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Soku11hehe to Ci sie zart udal? zalosny jestes:D tylko tyle Ci powiem okres masz czy jaki ch..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruliczek90 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Soku ma zawsze racje :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 tak soku ma zawsze racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 A co moze jakis blad w obliczeniach?? :icon_question: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Wysokość jakieś 90cm i kąt może ze 30 stopni a v koło 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 W LC1 nie warto juz sie bawić. Różnic nie warto podawać bo nie warto kupywać poprzednika LC2. Możesz mi to jakoś sensownie uzasadnić ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi